Интересен сайт срещу нарушителите на пътя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Интересен сайт срещу нарушителите на пътя

Мнение от dimithur » 10 Авг 2010, 16:10

Ми е затова иде реч, всеки може да снима дразнители и да ги качва тука http://300.open-youth.org/bg пък след това какво ще последва, не ми стана много ясно :mhihi: Мен лично ми се струва идеята добре, вместо да се оплакваме само от черни джиБове и маршрутки ;)

П.С. Мисля да снимам синята зона на 6ти септември в София, дето е пльокната на тротоара, а майките с количките се тараляскат по паветата между минаващите коли :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Интересен сайт срещу нарушителите на пътя

Мнение от BMW_RIDER » 10 Авг 2010, 16:37

dimithur написа:Ми е затова иде реч, всеки може да снима дразнители и да ги качва тука http://300.open-youth.org/bg пък след това какво ще последва, не ми стана много ясно :mhihi: Мен лично ми се струва идеята добре, вместо да се оплакваме само от черни джиБове и маршрутки ;)

П.С. Мисля да снимам синята зона на 6ти септември в София, дето е пльокната на тротоара, а майките с количките се тараляскат по паветата между минаващите коли :evil:

Нарушение което не е заснето с техника на МВР, неможе да му се търси никакво наказание.

И да се оплакваме и да не се от черни джипове, нищо неможе да напраим.

Сайта ми изглежда супер злоблив и клюкарски - всеки прави грешки, и всеки му се е налагало да паркира кофти при положение ,че няма къде.

Освен да злобееме като бабички как на някой му се разминава на друг не, друго неможе да стане.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 10 Авг 2010, 16:42

Не е лоша идеята, но изпълнението не е обмислено достатъчно добре. Иначе снимката от Е36 в горния ляв ъгъл е добра... :D
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 10 Авг 2010, 16:46

Вече имаше подобен опит (road.bg), и който бързо затихна..
Но разглеждайки снимките тип "натопи другарче", ми стана много весело да видя как част от снимките са правени в движение от шофьора на колата... Сигурно има някакво ултра модерно хедсфрий което и снимки прави :lol:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2010, 17:05

BMW_RIDER написа:всеки прави грешки, и всеки му се е налагало да паркира кофти при положение ,че няма къде.

за другото съм съгласен, но.... такова положение (каквото си написал по-горе) няма... аз като нямам пари и няма накъде повече- да ходя да ограбя една банка?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Авг 2010, 17:11

Ъ,разгледах снимките,малко преиграват,паркирал криво,незнам си какво,не сложил колан-глупости...
Аз ше зема да сложа неколко снимки на паркирали криво паяци и маат пици спокойно...
Па милиционери колко минават на червено...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 10 Авг 2010, 17:20

alx написа:
BMW_RIDER написа:всеки прави грешки, и всеки му се е налагало да паркира кофти при положение ,че няма къде.

за другото съм съгласен, но.... такова положение (каквото си написал по-горе) няма... аз като нямам пари и няма накъде повече- да ходя да ограбя една банка?

Ами немалко такива случай има, дали банка дали някой на улицата.

Идеята ми в случая беше ,че примерно караш по центъра, забелязваш някакво местенце, хората отстрани и те не са паркирали много правилно и за да се навреш межу тях и ти не паркираш много правилно, после като някой си тръгне преди тебе и колата ти остане сама на местото и изглежда все едно е паркирал най - големия куцар.
Последна промяна BMW_RIDER на 10 Авг 2010, 17:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Авг 2010, 17:21

Интересното е че минимално количество от постингите са с притежатели на БМВ :dunno:
Нали сме били джигити уж :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 10 Авг 2010, 17:27

Идея - гут. Вери гут!
Натопи другарче - бет. Вери бет(можи и бед, ама ще го четат легло)! Мисля, че требе да се пускат само фотоси на нагли и тъпи парчета. Като тоя с Кю-то. Като е с камионче, да не е със специален режим на шофиране? Имаше една снимка - паркирал на тротоара, на метър от оградата. Е мама му стара, ти гъз метър на декар ли имаш, че ти пречи? Не, че е правилно да се паркира така, просто не е чак такова нарушение.
Мисля да снимам по-фрапантни нарушения, обикновено с приятели кибичим на входа от Димитровград, точно до патрулката(да знаете, имат радар, ама не стрелят. Перманентен е.).
Сега като се замисля, надявам се да не ме направят известен. Било то като ме снимат да карам или па да се возя без колан. Обещавам да не подбирам по марка на возилото снимките, които ще качвам. Ще ви ги пускам в темата.
_65536_kb_sec_ написа:Интересното е че минимално количество от постингите са с притежатели на БМВ :dunno:
Нали сме били джигити уж :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бе те ако са такива нарушения, като тоя с паркирането на един метър, с вазелин да ги намажеш.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2010, 17:34

BMW_RIDER написа:
alx написа:

Ами немалко такива случай има, дали банка дали някой на улицата.

Идеята ми в случая беше ,че примерно караш по центъра, забелязваш някакво местенце, хората отстрани и те не са паркирали много правилно и за да се навреш межу тях и ти не паркираш много правилно, после като някой си тръгне преди тебе и колата ти остане сама на местото и изглежда все едно е паркирал най - големия куцар.

аз разбирам ти какво ми казваш- мисълта ми е друга- това правилно ли е или трябва да се санкционира? ако пуснеш малко "аванта" в тълкуването на законите... къде теглиш чертата? аз лично компромиси гледам да не правя. в която и цивилизована държава да идеш като ще ходиш в голям град ходиш с настройката че или ще се изръсиш 20-30 евра за паркинг или ще ходиш с градския транспорт...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от dimithur » 10 Авг 2010, 17:48

alx написа:аз разбирам ти какво ми казваш- мисълта ми е друга- това правилно ли е или трябва да се санкционира? ако пуснеш малко "аванта" в тълкуването на законите... къде теглиш чертата? аз лично компромиси гледам да не правя. в която и цивилизована държава да идеш като ще ходиш в голям град ходиш с настройката че или ще се изръсиш 20-30 евра за паркинг или ще ходиш с градския транспорт...

++++++ :yes: И мен ми писна от селяци дето паркират къде сварят. Ако трябва ще си намеря паркинг и на 500м и ще си спра като хората, никой не е умрел от вървене пеша ебаси :dunno:

Друг е въпроса, че самите сини зони в София са направени ужасно дърварски, това е такава схема за нагушване на някои хора, че няма на къде повече от това
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Авг 2010, 18:01

...абе ти пусни една снимка на бат' Бойко и ще видиш после кон боб яде ли и патка сол ближе ли!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 10 Авг 2010, 18:03

dimithur написа:
alx написа:аз разбирам ти какво ми казваш- мисълта ми е друга- това правилно ли е или трябва да се санкционира? ако пуснеш малко "аванта" в тълкуването на законите... къде теглиш чертата? аз лично компромиси гледам да не правя. в която и цивилизована държава да идеш като ще ходиш в голям град ходиш с настройката че или ще се изръсиш 20-30 евра за паркинг или ще ходиш с градския транспорт...

++++++ :yes: И мен ми писна от селяци дето паркират къде сварят. Ако трябва ще си намеря паркинг и на 500м и ще си спра като хората, никой не е умрел от вървене пеша ебаси :dunno:

Друг е въпроса, че самите сини зони в София са направени ужасно дърварски, това е такава схема за нагушване на някои хора, че няма на къде повече от това

Дабе така е, ама нали се сещаш ,че в София нормални паркинги няма, особено в самия център, а по тия тесни улици с дупки и кофи почти няма как да с спре нормално, синята зона казахме е дърварска освен това и незаконна и въпреки това пак си намираш колата одрана, без чистачка и т.н.

Е извинявам се обаче 20-30 евро в държава като наща с 500 лв средна заплата и кучешки л*йна и мърсотия на всякъде за паркинг в центъра е малко множко. Знам ,че тука пак ще опреме до омагйосания кръг - ама нали трябва да тръгнем от някъде, аз ли първо да дам европейските пари или те първо да направят европейската инфраструктура.

Но хубаво оставете го центъра ама някой хора немогат да си спрат нормално и пред домовете. Аз лично живея в къща и нямам ниакъв проблем с паркирането, но като отида да спа в приятелката която живее "баш" в центъра, ми се налага да си навивам алармата и от 8 часа сутринта да пускам смс-и на синя зона. Е тва нормално ли е?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Авг 2010, 7:57

Е.Димитров написа:Ъ,разгледах снимките,малко преиграват,паркирал криво,незнам си какво,не сложил колан-глупости...
...

Много обичат да се топят взаимно шофьорите :help:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 12 Авг 2010, 9:39

saleen написа:
Е.Димитров написа:Ъ,разгледах снимките,малко преиграват,паркирал криво,незнам си какво,не сложил колан-глупости...
...

Много обичат да се топят взаимно шофьорите :help:

Еле па Вуте и Нане :mhihi:
Н.Хайтов

Следваща

Назад към Извън Темата