Идиоти ли са от dir.bg ??????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Идиоти ли са от dir.bg ??????

Мнение от F-14 » 18 Юли 2005, 8:57

Последните месеци чета дир-а и не мога да се начудя кой идиот им пише статиите.Озаглавени с фрапантни имена,материалите крият обикновенно пошла информация,десетократно раздута от заглавието си.
Ето ви пример от последните 15мин.
Станал инцидент със лек самолет на летище Бургас.И кво пишат тъпанарчетата вероятно с висше образование изкарано на пищови и облизани колежки:
Бургас. Бургаското летище беше затворено за един час днес заради инцидент с чартърен полет на самолет “Чесна” 414 А. При приземяването на самолета пилотът е прибрал носовия колесник и се е движил така по пистата дълга 15 метра със скорост 50 км в час. Кацането е приключило успешно, екипажът и двамата пътници не са пострадали
Са ако някой ми каже как може успешно да премине коремно кацане...евала.Как ше има и писта 15метра ....и точно с 50 км в час...
пилот съм и имам претенции че знам доста за авиацията.ОБаче тоя дето е писал това няма да му дам и да ми духа щото да не ми влезне тапота през секретите на устата му....
ето още:
Трима варненчани ловят бяла акула в Румънско
17 юли 2005
Румънската брегова охрана е задържала българска лодка с 3 души на борда за нелегален улов в румънски териториални води.
Според директора на Инспектората на гранична полиция Констанца – комисар Адриан Тоба, цитиран от агенция Медиафакс, лодка C 3774 Варна с тричленен екипаж е била засечена от полицейски патрулен катер на румънската полиция. Около 2, 30 ч. българската лодка е била придружена от два катера на гранична полиция до пристанището в Мангалия. В плавателния съд са били открити риболовни мрежи с обща дължина около 8 морски мили и хиляда килограма уловена риба от различни видове, за която членовете на екипажа не са имали документи за произход. Най-голяма част от уловената риба била акула. Българските граждани не са оказали съпротива и са посочили, че са ловили риба в български териториални води, но силният вятър е отнесъл мрежите им към румънски води
.[/u]
Аре сега задачката: намерете ми каде точно има БЯЛА акула..как тя се мота из румъния и кой от нашите я е уловил....
Харесвах Дир-а като портал.... обаче с тия новини вече и да си губя времето в чата ми се струва по разумно.
Който пише темите е ИДИОТ и ИЗРОД ...това не е 1 или 2 пъти.Последните месеци е така...какво да ви кажа повече :(

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юли 2005, 9:39

Ми сигурно са си карали стажа във жълтата преса и сега ето резултата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Хунта » 18 Юли 2005, 9:48

Ами искат да държат високо ниво а не им се дават пари. И за това пишат глупости та да си запълват дупките. Ама то това ще си окажв лиание. Хората не са идиоти ... ще спрат да посещават сайта и готово :)
Дир-а .. да се спасяват.

ентусиаст
Аватар

Re: Идиоти ли са от dir.bg ??????

Мнение от bravo » 18 Юли 2005, 11:04

сори че съм в :OT: обаче
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
F-14 написа:пилот съм и ...(

ама и 15вата писта си я бива и бялата акулка също :mhihi:
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Идиоти ли са от dir.bg ??????

Мнение от niki fire » 18 Юли 2005, 11:07

F-14 написа:Който пише темите е ИДИОТ и ИЗРОД ...това не е 1 или 2 пъти.Последните месеци е така...какво да ви кажа повече :(

Да и аз забелиазах, че пишат ниакакви глупости на последно време и затова сприах да ги чета :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nomak » 18 Юли 2005, 18:27

хахах...
ебати загавието на темата :mhihi:
Те навсякъде пишат глупости, че да се задържат на работа ..
I smell Blood, somethin' is callin' me...
Аз и пак, Тя и пак

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 18 Юли 2005, 18:50

Аман от секакви измислени,репортерчета и журналистчета,които поради простата причина че си изсмукват сичко от прътите,докато се почесват могат да вкарат в смут много хора :evil: !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Юли 2005, 18:58

мислите че новините са идиотски щото не сте посещавали форума им :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 19 Юли 2005, 10:25

А някой забелязал ли е до момента, колко грамотно са написани текстовете на новините и как точно държат на пунктоацията? :mhihi:
МИЗЕРИЯ и то това им е лицето, та представете си какъв им е гъза! :mhihi:
Колкото до безплатното - такива ли са? А препратката към архива не сте ли я срещали?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юли 2005, 0:36

хахаха нема такива писатели на научна фантастика :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 20 Юли 2005, 15:00

Идиоти ли... я вижте това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 20 Юли 2005, 18:54

:shock:
предлагам да оставим тая тема и да ги разпапурим от юркане.Само бисери да постваме???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 21 Юли 2005, 15:42

Има ли такава дума? :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 30 Юли 2005, 18:35

Астронавтите никога не са излизали в опит да ремонтират совалката си щото просто магазина за части по това време и на тия места не работи.Може с дъвка да я ремонтират някак си.
Те си излизат по програма а това че използват времето за да огледат щетите и да преценят дали ще чакат на МИР или ще се прибират или изобщо кво ще правят е съвсем друг въпрос.....

Изображение

някой да е чувал за други КОРАБИ?????

Изображение

Кейп КанавЕрал никога не е било КОСМОДРУМ.Космодрум е руска дума,както и космонавт.Американците му викат АСТРОНАВТ а на Канаверал му викат площадка за изтрелване на совалки.
После неисправност в изолацията не е имало,просто липсваше парче от ОБШИВКАТА кеото причини прегряване довело до самозапалване и тотално разрушение.
Не е било и на едно от КРИЛАТА на совалката защото тя НЯМА 2 крила а има 2 ПОЛУКРИЛА.
И отново...тя не е космически кораб а СОВАЛКА.
Утре може още тъпни да прочетем в дира...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 04 Авг 2005, 18:10

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата