Какъв е новия мотор на Слави!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какъв е новия мотор на Слави!
Някой ако е гледал последното "Five stars", може ли да ми каже с какви характеристики е новия мотор на Слави Трифонов?
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Boss Hoss-8,2 V8 engine-Chevy big block,502bhp---enough
!Оня ден на концерта го видях...чудовище ви казвам-просто чудовище!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- moto
- младши ентусиаст
-
С-стайл-объркал си се много!Томахоука не се произвежда,той просто е еди прототип!
Ф 14-бмухаххахаххахаааааааааааа-тва беше голема смешка дет каза-мотора,който Слави взе за турнето два пъти по-добър от кичозните смешки на ОЦЦ!За мен те имат един добър чопър-този който направиха за Линкълн-Марк ЛТ!Всичко друго преди време граничеше,о сега здраво гази в циганията и негърските простотий....как можеш да сложиш диамантчета по двгто на мотор-е тва,ако не е селско!Може д е скъпо,Но е адски грозен,смешен и позорен КИЧ!
Босс Хосса е съвсем друга бира момчета....тва е мотор за много можещи!Защото,ако един гиксър 1000 е за можещи и карачи,то Босс Хосса е за много моожещи карачи...това не е мотор-това е моторище!Огромен...изисква се голям опит и умения,за да го караш....,ма аз не говора за едно кръгче,а за каране....едно кръгче,може да го направи всеки,който е покарал малко УРАЛ...или ЧЗ
....аз съвсем не се пиша в тва число!
Ф 14-бмухаххахаххахаааааааааааа-тва беше голема смешка дет каза-мотора,който Слави взе за турнето два пъти по-добър от кичозните смешки на ОЦЦ!За мен те имат един добър чопър-този който направиха за Линкълн-Марк ЛТ!Всичко друго преди време граничеше,о сега здраво гази в циганията и негърските простотий....как можеш да сложиш диамантчета по двгто на мотор-е тва,ако не е селско!Може д е скъпо,Но е адски грозен,смешен и позорен КИЧ!
Босс Хосса е съвсем друга бира момчета....тва е мотор за много можещи!Защото,ако един гиксър 1000 е за можещи и карачи,то Босс Хосса е за много моожещи карачи...това не е мотор-това е моторище!Огромен...изисква се голям опит и умения,за да го караш....,ма аз не говора за едно кръгче,а за каране....едно кръгче,може да го направи всеки,който е покарал малко УРАЛ...или ЧЗ

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
ДА Джеси е добър признавам
!
Иначе зависи от интереса и от това човек в каква насока ще се вглежда в моторите...дали ще гледа по-обективно или ще забие само в чопъри,пили,ендура и т.н.
!На мен по съборите впечатление ми правят тунингованите мотори!Преди бяха повече...сега вече хората имат пари и не им се занимава като чели
!

Иначе зависи от интереса и от това човек в каква насока ще се вглежда в моторите...дали ще гледа по-обективно или ще забие само в чопъри,пили,ендура и т.н.

- F-14
- младши ентусиаст
-
когато някой от вас види на ориндж каунти моторите и ги сравни на живо с харлита и тем подобни класики да дойде да ми се обади и пак да ми говори кви цигании правели...
moto написа:Boss Hoss-8,2 V8 engine-Chevy big block,502bhp---enough!Оня ден на концерта го видях...чудовище ви казвам-просто чудовище!
Пич, мерси за точния отговор. Една лелка тук ми твърдеше, че мотора бил 8000 к.с., от което аз паднах от смях, но трябваше отнякъде да разбера истината за да не съм голословен.
- moto
- младши ентусиаст
-
Топер-няма що баце,нали сме за тва
Ф 14---кой ти е казал че Харли ми харесва,или че е по-добро!То неможе да е по-добро дори заради това,че някой от частите са много назад от качеството на ОЦЦ!Харлея е нищо повече от 100кила хром и кожени ресни....и до тук!Качество-0!Можеби засега само В-РОДа ми прави впечатление от към качество специално!А и като дизайн е бих казал,адски семпъл и модерен!Чопър на ОЦЦ съм виждал-пак казвам нищо интересно------сглобка по заучена формула!

Ф 14---кой ти е казал че Харли ми харесва,или че е по-добро!То неможе да е по-добро дори заради това,че някой от частите са много назад от качеството на ОЦЦ!Харлея е нищо повече от 100кила хром и кожени ресни....и до тук!Качество-0!Можеби засега само В-РОДа ми прави впечатление от към качество специално!А и като дизайн е бих казал,адски семпъл и модерен!Чопър на ОЦЦ съм виждал-пак казвам нищо интересно------сглобка по заучена формула!
- F-14
- младши ентусиаст
-
moto написа:Топер-няма що баце,нали сме за тва![]()
Чопър на ОЦЦ съм виждал-пак казвам нищо интересно------сглобка по заучена формула!
за мене това е изкуство...
- S-stail
- младши ентусиаст
-
Nitro^ написа:S-stail написа:Аз ли сам се убъркал,или Слави спомена за
Додж Томахоук?![]()
![]()
Това ще го покажеш на оня гологлавия,защото
той точно това спомена в едно предаване

- S-stail
- младши ентусиаст
-
moto написа:С-стайл-объркал си се много!Томахоука не се произвежда,той просто е еди прототип!
Босс Хосса е съвсем друга бира момчета....тва е мотор за много можещи!Защото,ако един гиксър 1000 е за можещи и карачи,то Босс Хосса е за много моожещи карачи...това не е мотор-това е моторище!Огромен...изисква се голям опит и умения,за да го караш....,ма аз не говора за едно кръгче,а за каране....едно кръгче,може да го направи всеки,който е покарал малко УРАЛ...или ЧЗ....аз съвсем не се пиша в тва число!
Май не си забелязъл,че хората правят по поръчка или
по дадена тема.............
И ти едва ли ще носиш повечето дрехи които се дефилират по
ревЮтата

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2