Къде в София може да се учи шофиране(Бъкстон)
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Къде в София може да се учи шофиране(Бъкстон)
Здравейте,
живея в Бъкстон и ми е интересно къде наблизо или изобщо в София има нещо като полигон където ше мога да науча един приятел на основните неща. Може и да не е полигон, само да няма никакъв трафик и да не застрашаваме по никакъв начин околните. Мерси
живея в Бъкстон и ми е интересно къде наблизо или изобщо в София има нещо като полигон където ше мога да науча един приятел на основните неща. Може и да не е полигон, само да няма никакъв трафик и да не застрашаваме по никакъв начин околните. Мерси

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Къде в София може да се учи шофиране(Бъкстон)
weedminer написа:Здравейте,
Зависи какво разбираш под основните неща. Полигон има като тръгнеш от хладилника посока околовръстното, мисля ,че първата улица в ляво. Оттам подминаваш сградата на овергаз и още малко напред от ляво ще ти се падне полигона. Не е голям, но на него може да се научи да тръгва, спира, паркира, завива. Другия вариант е павирания път за Алеко от Драгалевци, но задължително през седмицата и то по възможност началото на седмицата, през обедните часове. Вариант също беше и правата на резиденция Бояна, но там направиха легнали полицай и постоянно клечи полиция, щото видиш ли моторите и колите пречили на баровците от резиденцията.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
Аз живея в София от скоро и няма просто как да намеря местата за които ми говориш.
А за тази права горе - тя се намира на 2 мин от нас, само че там наистина и аз съм виждам патрулки и просто има и хора и е доста рисковано да се пробва там.
Някой има ли други предложения?
А за тази права горе - тя се намира на 2 мин от нас, само че там наистина и аз съм виждам патрулки и просто има и хора и е доста рисковано да се пробва там.
Някой има ли други предложения?
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Колега, най-лесното място е на околовръстното след отбивката за магистрала Тракия посока магистрала Хемус до отбивката за Чипита (има табела "Чипита") има подобно нещо като полигон - там често учех жена ми да кара (не се учат лесно тия жени бе).
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Само внимавай още при първото качване да не дръпне ръчната и да пусне волана. 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Toneloker написа:Само внимавай още при първото качване да не дръпне ръчната и да пусне волана.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Toneloker
- ентусиаст
-
BULL3T написа:Toneloker написа:Само внимавай още при първото качване да не дръпне ръчната и да пусне волана.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига бе и ти ли го знаеш това!!!
Това ми се е случвало. Зареди онзи идиот щяхме да се блъснем.

Един друг идиот, който твърдеше, че толкова пъти е карал мина през една бабуна с 60 км/ч. Колата леко литна и при приземяването багажника се отвори. На въпроса защо не намали получихме отговор ми не ми се намаляше.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Toneloker написа:BULL3T написа:Toneloker написа:Само внимавай още при първото качване да не дръпне ръчната и да пусне волана.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми се е случвало. Зареди онзи идиот щяхме да се блъснем.![]()
Един друг идиот, който твърдеше, че толкова пъти е карал мина през една бабуна с 60 км/ч. Колата леко литна и при приземяването багажника се отвори. На въпроса защо не намали получихме отговор ми не ми се намаляше.Хубави времена бяха.
И хубави коли,сега вече не ги правят така. Старата школа си е стара школа. Според мен истината е в номераа от е30 до е34 ама това си е мое мнение.
п.п. Спама ми върви тая вечер, утре вземе некой мод да ми прасне бана,като види кви съм ги надробил!!

Последна промяна BULL3T на 25 Авг 2010, 2:46, променена общо 1 път

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Toneloker
- ентусиаст
-
BULL3T написа:Toneloker написа:BULL3T написа:Toneloker написа:Само внимавай още при първото качване да не дръпне ръчната и да пусне волана.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми се е случвало. Зареди онзи идиот щяхме да се блъснем.![]()
Един друг идиот, който твърдеше, че толкова пъти е карал мина през една бабуна с 60 км/ч. Колата леко литна и при приземяването багажника се отвори. На въпроса защо не намали получихме отговор ми не ми се намаляше.Хубави времена бяха.
И хубави коли,сега вече не ги правят така. Старата школа си е стара школа. Според мен истината е в номераа от е30 до е34 ама това си е мое мнение.
Горните истории се случиха на голф 3.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Да, и аз така мисля - че леко сте се отплеснали от темата, също се чудя и къде са "отговорните лица" малко да ви поприведат в .... ред, защото е хубаво стркитно да се спазват указанията и правилника на форума
По темата - за да не експериментираш, най- близко ти е култовото "У Мария" на Павлово /автошкола/.
АКо държиш на полигон - читав такъв в района - няма. Можеш да се качиш на паркинга на Симеоновския
Mollov : Продължавай в същият дух...

По темата - за да не експериментираш, най- близко ти е култовото "У Мария" на Павлово /автошкола/.
АКо държиш на полигон - читав такъв в района - няма. Можеш да се качиш на паркинга на Симеоновския

Mollov : Продължавай в същият дух...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз пък мисля че твоя приятел най-добре ще му покаже основните неща инструктора при който ще кара за книжката си. Много по-лесно ще му е на бъдещия инструктор да почне да обучава курсиста от началото а не ти да си му показал как се тръгва с Е39ката която се кара прекрасно сравнение с някой учебен голф,опел и т.н. Успех! Иначе мога да ти предложа пътя към Бонсови поляни след кв.Горна баня на края има и голям паркинг на който може да му покажеш доста неща и да го върти в кръг даже.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,
темата е приключена вече, тъй като Павлово ми е близо така да се каже
Боксьор, не знам точно как си помисли, че на е39ката
По-скоро на Ярисченцето хаха. А ще можеш ли само да погледнеш адрес горе-долу на тоя голям паркинг след Горна Баня?
М2ПР - тфа У Мария къде е хаха. Там знам само едно кръгово с градинка в средата
темата е приключена вече, тъй като Павлово ми е близо така да се каже

Боксьор, не знам точно как си помисли, че на е39ката

М2ПР - тфа У Мария къде е хаха. Там знам само едно кръгово с градинка в средата

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Ммм, офиса на тази автошкола е лесен за намиране, сама не знам дали ги бива като инструктури и т.н. - не съм чувала конкретно отзиви.
Иначе, от въпросното кръгово, тръгваш надолу, посока Цар Борис 3, и завиваш надясно в локалното - офиса им се пада се точно на ъгъла на 2та подред пряка вдясно, даже и автмоивка мисля, че си направиха там.
пп. Г-н модератор, радвам се, че схващате тънката ирония
Иначе, от въпросното кръгово, тръгваш надолу, посока Цар Борис 3, и завиваш надясно в локалното - офиса им се пада се точно на ъгъла на 2та подред пряка вдясно, даже и автмоивка мисля, че си направиха там.
пп. Г-н модератор, радвам се, че схващате тънката ирония

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Не са особено читави... аз лично бях там и интруктор ми беше ... Мария
да си кажа честно ме ползваше за личен шофьор
...но даваше съвети на каките
Пробвай горе пред резидецията в ранните часове...2-3
нагоре към копитото и пътищата нагоре към хижите... проблема е че са малко кофти

да си кажа честно ме ползваше за личен шофьор

Пробвай горе пред резидецията в ранните часове...2-3
нагоре към копитото и пътищата нагоре към хижите... проблема е че са малко кофти

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

14 мнения
• Страница 1 от 1