Отново катастрофа в Княжево
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Отново катастрофа в Княжево
Камион с пернишка регистрация,пълен с тухли, се вряза на бул. “Цар Борис ІІІ” в морга за коли, в столичния квартал “Княжево”. Няма жертви.....Пострадал е 27-годишният шофьор, който е настанен в “Пирогов” . Тежката машина е излязла от пътя след като е скъсала мантинелата,
. Причините за катастрофата се изясняват.
Една от вероятните версии за инцидента е неизправност на спирачките.
PS ми с тези технически прегледи стриктни в наша та Държава

PS ми с тези технически прегледи стриктни в наша та Държава

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
а днес на обяд пак там некуф турчин с тир получил инфаркт и се е спрял като по чудо между ОМВ и неква Газстанция
ТДС - Турбо Див Селянин
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Абе същата работа като Суходолци
.... купували строили пак сега реват
.... тия на Княжево да не би като са се заселили там да не е имало път
....имало е ама сега в тия смутни времена са решили да се правят на бунтовници... ..
Да взема да си направа аз една къща до ТЕЦ Перник и след 1 година да почна да викам, че ми пречи ТЕЦА да го затварят... че е вредно и опасно ..ааййййййййййй сиктир

Да взема да си направа аз една къща до ТЕЦ Перник и след 1 година да почна да викам, че ми пречи ТЕЦА да го затварят... че е вредно и опасно ..ааййййййййййй сиктир

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
bam-bam написа:тфаааа беше станало 5 мин преди да мина от там още ги нямаше кукерите а се замислях да спра да си напълня читава водица и ако бех паркирал там ..... тцктцктцктцк
Сега ще ше да му изнасяш 3 дена

8 мнения
• Страница 1 от 1