Операционна система за магазини
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Операционна система за магазини
Колеги, знам че винаги тук мога да намеря необходимата ми помощ!
Търся операционна система за работа в магазин, ако някой работи вече с някаква такава, или ако имате впечатления.
По принцип става въпрос за малък магазин, цигари, алкохол и захарни изделия.
По възможност безплатна, или такава за по-малко парици(по обясними причини! криза!).
Благодаря предврително на всички отзовали се!
Търся операционна система за работа в магазин, ако някой работи вече с някаква такава, или ако имате впечатления.
По принцип става въпрос за малък магазин, цигари, алкохол и захарни изделия.
По възможност безплатна, или такава за по-малко парици(по обясними причини! криза!).
Благодаря предврително на всички отзовали се!
Re: Операционна система за магазини
Попринцип,готов отговор поне аз не мога да ти дам,макар и да съм се занимвал в сферата 
Но едно че ти кажа със сигурност,не ти трябва операциона система,а търговски софтуер

Но едно че ти кажа със сигурност,не ти трябва операциона система,а търговски софтуер

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ddt написа:Попринцип,готов отговор поне аз не мога да ти дам,макар и да съм се занимвал в сферата
Обаче си прав само на 50%,трябва да има операционна система,примерно виндоус и то задължително лицензиран,в момента министерството на културата пуска писма до фирмите с уточняване на лицензираният софтуер,вече няколко десетки магазини изгореха с компютри и глоби за нелицензиран,препоръката ми е да си вземе компютър 2 ра употреба за около 130 лева с лепенка на кутията и фактурка,после се търсят програми от рода на "коктеил" и други,които могат да работят с баркод и/или касов апарат,тези програми започват от 200 лева цена минимум,потърси с гугъл за безплатна такава,но мен ме съмнява да намериш безплатно,просто си приготви минимум 600 лева за комплекта компютър,софтуер и поне още 200-400 лева за касов апарат и евентуално баркод четец.
Безплатен е линукса ,но ти трябват познания за да подкараш търговски софтуер на линукс...
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Аз като си търсех програма за фактури,си свалих и такъв софт. за складове и магазини (две или три програми).
Но не ми е оставало време да ги пробвам,ако искаш мога да ти ги пратя да ги пробвате дали ще вършат работа
!
.........Иначе Mikroinvest имат всякакъв софт. но цени незнам,можете да влезете всайта и да разгледате,аз ползвам фактурите им (безплатни са
)!
Но не ми е оставало време да ги пробвам,ако искаш мога да ти ги пратя да ги пробвате дали ще вършат работа

.........Иначе Mikroinvest имат всякакъв софт. но цени незнам,можете да влезете всайта и да разгледате,аз ползвам фактурите им (безплатни са

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
имам продукта, който ти трябва - www.mistral.bg, имам и касов апарат и касов принтер, компютър и монитор.
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
+1 за Мистрал
6 мнения
• Страница 1 от 1