Операционна система за магазини

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Операционна система за магазини

Мнение от bobi_maxo » 20 Авг 2010, 22:23

Колеги, знам че винаги тук мога да намеря необходимата ми помощ!
Търся операционна система за работа в магазин, ако някой работи вече с някаква такава, или ако имате впечатления.
По принцип става въпрос за малък магазин, цигари, алкохол и захарни изделия.

По възможност безплатна, или такава за по-малко парици(по обясними причини! криза!).

Благодаря предврително на всички отзовали се!

М10 Разрушителя
Аватар

Re: Операционна система за магазини

Мнение от ddt » 20 Авг 2010, 23:28

Попринцип,готов отговор поне аз не мога да ти дам,макар и да съм се занимвал в сферата ;)
Но едно че ти кажа със сигурност,не ти трябва операциона система,а търговски софтуер ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Авг 2010, 8:29

ddt написа:Попринцип,готов отговор поне аз не мога да ти дам,макар и да съм се занимвал в сферата ;)
Но едно че ти кажа със сигурност,не ти трябва операциона система,а търговски софтуер ;)

Обаче си прав само на 50%,трябва да има операционна система,примерно виндоус и то задължително лицензиран,в момента министерството на културата пуска писма до фирмите с уточняване на лицензираният софтуер,вече няколко десетки магазини изгореха с компютри и глоби за нелицензиран,препоръката ми е да си вземе компютър 2 ра употреба за около 130 лева с лепенка на кутията и фактурка,после се търсят програми от рода на "коктеил" и други,които могат да работят с баркод и/или касов апарат,тези програми започват от 200 лева цена минимум,потърси с гугъл за безплатна такава,но мен ме съмнява да намериш безплатно,просто си приготви минимум 600 лева за комплекта компютър,софтуер и поне още 200-400 лева за касов апарат и евентуално баркод четец.
Безплатен е линукса ,но ти трябват познания за да подкараш търговски софтуер на линукс...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 21 Авг 2010, 8:50

Аз като си търсех програма за фактури,си свалих и такъв софт. за складове и магазини (две или три програми).
Но не ми е оставало време да ги пробвам,ако искаш мога да ти ги пратя да ги пробвате дали ще вършат работа :yes: !

.........Иначе Mikroinvest имат всякакъв софт. но цени незнам,можете да влезете всайта и да разгледате,аз ползвам фактурите им (безплатни са :mhihi: )!
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 21 Авг 2010, 10:09

имам продукта, който ти трябва - www.mistral.bg, имам и касов апарат и касов принтер, компютър и монитор.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525DA
Мечтае да кара: E60 530XD
Детайли за колата: Edition Lifestyle

Мнение от kotak » 21 Авг 2010, 16:42

+1 за Мистрал

Назад към Извън Темата