До есента SMS към Globul

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

До есента SMS към Globul

Мнение от Терзийски » 21 Юли 2005, 1:16

Възможността за пращане на SMS до абонати на Globul от интернет сайта на компанията ще бъде пусната в края на лятото или началото на есента. :shock: :shock: Досега възможност да пращат безплатно кратки съобщения от интернет сайт имаха само абонатите на Mtel. :lol: :lol: Всеки, който си създаде акаунт в сайта на компанията, има право да праща до 15 SMS на ден. :lol: :lol: При Globul създаването на акаунт ще става по различен начин - през самия мобилен телефон. :confused: :confused: Паролата се получава с обратно съобщение и след това може да се използва в сайта. Целта на това ограничение е да се знае, че такава възможност се създава само за абонати на компанията, а не за всеки, който влиза в сайта на оператора. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Юли 2005, 1:17

Аааааааа.. най накрая ще набутвам и тея. :twisted: ;)

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 21 Юли 2005, 1:23

:shock: :shock: :shock: Глобул дава 2 млн. минути безплатно на двумилионния си абонат. Подаръкът се равнява на почти 4 години непрекъснати разговори, издадоха от компанията. :shock: :shock: :shock:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Юли 2005, 1:26

BOBSI написа::shock: :shock: :shock: Глобул дава 2 млн. минути безплатно на двумилионния си абонат. Подаръкът се равнява на почти 4 години непрекъснати разговори, издадоха от компанията. :shock: :shock: :shock:

Тоя дали ще праща смс'и, а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. това си е като "златна карта".. искам и аз.. :twisted:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Юли 2005, 1:53

От няколко дни се канех да питам - има ли някакъв неофициален сайт от който могат да се изпращат смс-и към Глобул :?: :roll:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Юли 2005, 3:45

еиии наи после да го еб.... сетиха се кратунковците :mhihi:

От няколко дни се канех да питам - има ли някакъв неофициален сайт от който могат да се изпращат смс-и към Глобул

http://www.clickatell.com/central/login.php
10 на рег бачка безотказно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 21 Юли 2005, 8:23

BOBSI написа::shock: :shock: :shock: Глобул дава 2 млн. минути безплатно на двумилионния си абонат. Подаръкът се равнява на почти 4 години непрекъснати разговори, издадоха от компанията. :shock: :shock: :shock:

Това винаги ми е било мечтата :lol: :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 21 Юли 2005, 8:47

Няма такова понятие като 2 млн. АБОНАТА на Глобул.... Я имат 300 000, я не... Всичко друго са клиенти, което е много различно от абонати :mhihi: Да не говорим, че и голямата част от абонатите им са едни платежоспособни...... :mhihi: Глобул си бяха мъртво родени, според мен :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 21 Юли 2005, 9:04

tsvet40 написа:Няма такова понятие като 2 млн. АБОНАТА на Глобул.... Я имат 300 000, я не... Всичко друго са клиенти, което е много различно от абонати :mhihi: Да не говорим, че и голямата част от абонатите им са едни платежоспособни...... :mhihi: Глобул си бяха мъртво родени, според мен :!:

Именно :!: Но нали трябва да се правят на тежки :mhihi: Може и да са пробутали 2мил сим карти, но 90% от тях са по кофите за боклук още след първото изчерпване на лимита :mhihi: Който при тях е доста сериозен :D - 50лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 21 Юли 2005, 10:34

От smsbg.net можете на всичко!даже и на гсми от чужбина!
Live it like you Love it

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 21 Юли 2005, 11:01

blqsu4ko написа:От smsbg.net можете на всичко!даже и на гсми от чужбина!

Aз съм пробвал не става :evil: трябва да отговориш на смс за да го видиш...а и трябвало незнам си какво да имаш ....с 2 думи не става

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 22 Юли 2005, 13:52

е крайно време беше,а някой да знае какво стана с бтк ,кога ще предлагат мобилни услуги

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Юли 2005, 14:15

evans написа:е крайно време беше,а някой да знае какво стана с бтк ,кога ще предлагат мобилни услуги

май някъде септември или октомври беше
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 22 Юли 2005, 16:13

Познайте кой ще плаща на този абонат сметката :idea: :idea:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 22 Юли 2005, 21:30

Flat 6 написа:
tsvet40 написа:Няма такова понятие като 2 млн. АБОНАТА на Глобул.... Я имат 300 000, я не... Всичко друго са клиенти, което е много различно от абонати :mhihi: Да не говорим, че и голямата част от абонатите им са едни платежоспособни...... :mhihi: Глобул си бяха мъртво родени, според мен :!:

Именно :!: Но нали трябва да се правят на тежки :mhihi: Може и да са пробутали 2мил сим карти, но 90% от тях са по кофите за боклук още след първото изчерпване на лимита :mhihi: Който при тях е доста сериозен :D - 50лв

Да бяха оправдали очакванията поне на 50% сега Мтел щеше да им диша прахта,ма не,дай да лапаме с голямата лъжица... Маляки :evil:

Следваща

Назад към Извън Темата