Конкурс за най-тъпо паркиране

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Конкурс за най-тъпо паркиране

Мнение от Drum » 25 Авг 2010, 16:08

Колеги, темата ми хрумна днес в обедната почивка, докато вървях из центъра на Варна (или по-точно по ул. Братя Миладинови покрай училище "Кирил и Методи" тва за Варненци :D )
Та ситуацията беше следната: на единия ъгъл на училището ВЪРХУ алеята за велосипедисти имаше паркирано джипе. За мое голямо съжаление БМВ Х3. Препсувах едно хубаво, коя куха лейка може да спре така и продължих.
Обаче, на горният край на училището, т.е. на съседната пресечка имаше паркиран Х5, който майсторски беше запушил едновременно алеята за велосипедисти и успоредно вървящия тротоар за пешеходци.
:shock: Обърнах се и се полюбувах на уникалната гледка на двете возила още малко.
Не че марката на автомобилите в случая има някакво значение, виждал съм всякакви коли паркирани кретенски, но ситуацията беше такава, че в разстояние на 50 м имаше две БМВ-та с очевидно уникални по рода си задкормилни устройства. За това и малко след това ми хрумна, че мога да пусна такава тема във форума.
Час и половина по-късно нарочно се върнах по същият път с надеждата, че колите са още там и ще мога да ги щракна с телефона. Успях да хвана само Х5-та, малкия беше сгънал цирка вече. Така че ще приложа и снимки в най-скоро време.
Та обявявам "конкурс" за най-тъпо паркиране (желателно е със снимки), естествено без значение марката на автомобила. Не ме питайте дали ще има награда за месечните победители :bang:
Целта на тази тема е - нека мислим повече когато сядаме в; и когато слизаме от автомобила, защото не винаги сме шофьорите. Освен, че карам кола, бутам и детска количка и наистина ме хващат бясовете когато заради един малоумно спрял, трябва да се върна 100 метра назад с детето за да мога да пресека. Тогава наистина ми се иска да извадя и аз ключовете :evil: . За сега винаги съм успявал да си кажа "ти не си такъв" и съм се възспирал от саморазправи, но до кога ли ?!? :conf:
Нека не си просим надраните ламарини и почупените огледала сами !

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Конкурс за най-тъпо паркиране

Мнение от Демирев » 25 Авг 2010, 16:24

Има значение по-скоро типа возило. Там където описа местата за паркиране са голям кът, а велосипедната алея прекалено широка! :nono:
С цел затруднено покатерване на нея тротоара е доста висок и може да се качат отгоре и само висок клас джипове. Иначе тарикатите могат да се напъхат върху нея през улея за детските и инвалидни колички и качат обикновени коли защото и той е прекалено широк и няма стълбче за спиране.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 25 Авг 2010, 16:41

Цивили зованите хора вече не дерат с ключ ;) Вместо това лепят стикери по стъклата на возилото. Е, ако стикерите не успеят да вразумят собственика първите 1-2 пъти, има вероятност при поредното провинение все пак да му очертаят колицата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Авг 2010, 18:11

Няма пропуск. Колкото има толкова ще заемем :)

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 25 Авг 2010, 18:43

Изображение
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Авг 2010, 19:20

Massacre написа:има вероятност при поредното провинение все пак да му очертаят колицата.

...и още по-голяма вероятност след това да му очертаят главата.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 25 Авг 2010, 21:41

Демирев написа:...и още по-голяма вероятност след това да му очертаят главата.

Ами ако го хванат в крачка да, но в пртивен случай......... да са му честити новите графити на паркиралия като селянин ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Авг 2010, 9:23

Massacre написа:Цивили зованите хора вече не дерат с ключ ;) Вместо това лепят стикери по стъклата на возилото. Е, ако стикерите не успеят да вразумят собственика първите 1-2 пъти, има вероятност при поредното провинение все пак да му очертаят колицата.

не по добре при 3тото слагане на стикера направо с капчица ще му го монтирам на предното стъкло

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 26 Авг 2010, 10:23

Добро утро :D Благодаря Ви за интереса !
Виждам, че колегите вече са ме преварили и са постнали снимки. Аз трябва да си изровя кабела за телефона за да сваля моите :oops:
Колега Демирев, малко не ми е ясна твоята позиция :roll: Означава ли, че трябва да си купя джип, за да си осигуря място за паркиране навсякъде и на всяка цена ?
Липсата на парко места и безхаберието на общината е факт, но тава не оправдава глупостта ни !
Освен това центъра на Варна не е толкова голям, ако в тази част няма места, то на 5 мин по-в страни все ще има. Въпроса е да приемем, че трябва да повървим 5 мин повече и че не винаги можем да си паркираме колата точно пред целта. Това важи и за паркирането пред домовете, много се смея на комшии, които правят кръгчета по 15 мин., само и само да си паркират точно под балкона :lol:
Желая хубав ден :yes:

ПП: благодаря за идеята с листчетата, ще се възползвам !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 26 Авг 2010, 12:27

ИзображениеИзображение :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тарикат човека а :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Авг 2010, 21:16

аз се сещам за един друг случай в Бургас, едно момче си паркираше голфа (марката няма значение) до бул. Хр. Ботев - пред магазина на Тандер, обаче паркинга е тесен и от двете страни има спрели коли. Момчето се опитваше да паркира назад и най-спокойно удря едната кола леко, дава напред докато удари другата отпред, после пак удря тази отзад... и се хили отвъртре .. накрая я вкара, но беше като някаква комедия. Не им завиждам на собствениците на паркиралите отпред коли. Толкова се шашнах, че забравих да го снимам :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 27 Авг 2010, 23:05

като има конкурс , има и награди...кой обаче ги дава
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Назад към Извън Темата