BMW???.Забранено за цървули!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
BMW???.Забранено за цървули!
Не знам какво да кажа след поредната кражба.Не ми побира ума как може да си купиш премиум кар и да нямаш пари да си купиш един тъп температурен датчик струващ само 64 лева.Кви са тия хора нямат ли съвест, да е** и пе******.Писна ми вече!Приготвил съм една тръба и мерна ли някой скачам от балкона.Всички колеги знаят какво дърво са яли с първите си Е 39 и колко кинти са наляли да ги вкарат в час сега разни цървули накупили бараки смятат да ги подържат на гърба на другите.Вече всяка втора тема е :Ако си купя Е39 колко ще гори и колко ще ми струва? Гори и струва това съм разбрал аз ,но не ходя да крада по колите на хората.Призовавам всички коректни колеги да не отговарят на такива въпроси защото колкото и крайно да звучи за мен това са бъдещи крадци и срам за марката BMW. 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: BMW???.Забранено за цървули!
Колега, искрено ти съчувствам, защото поне 90% от хората са изпитвали това на главата си, но темата ти не е за подфорум Е39.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Още помня ясно каква беше реакцията ми, когато една сутрин излязох и видях е36-цата без декоративните М-прагове и бъбреци. Мизерници ще има винаги!

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Много е дразнещо
Съжалявам за неудача ти, колега. Аз ако започна да изброявам мизериите, сторени ми на колата, нито време, нито място ще ми стигнат.Наркоманска история.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Проблема опира до там ,че не е "наркоманска работа " ,а е работа на "горди" собственици на кошници от същата марка...нямам думи...

- Mapuo
- Потребител
-
- Кара: '96 BMW E39 520i
m_ski написа:[...]Вече всяка втора тема е :Ако си купя Е39 колко ще гори и колко ще ми струва?[...] Призовавам всички коректни колеги да не отговарят на такива въпроси[...].
Недей така бе колега... преди и аз разглеждах темите за разходи и тн, но просто от любопистсво - исках да разбера колко ще се набутам, а не дали изобщо да си взема баварка.

Преди около година едни

Не правете това у дома си

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
За съжаление това е действителността в БГ. Трябва да си пазим колите- паркинг или гараж, въпреки че и това не е решение на 100%. Ловене и бой на крадливите мишки, и това няма да ни опази колите, но поне е кеф да натрошиш някой хванат на място и за другите които са крали преди него.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Пичове хубаво хващате го на място правите му лека/средна телесна повреда и после излизате криви вие пред закона.. такаче и тръбите не са за предпочитане.. Има го в зара но оправия няма..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
err0r написа:Още помня ясно каква беше реакцията ми, когато една сутрин излязох и видях е36-цата без декоративните М-прагове и бъбреци. Мизерници ще има винаги!
Чувството е ужасно нали, особено първият път

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
незнам защо но кризата ни разказа играта
На мен ми разбиха мазето във входа и са ми откраднали едни стари носачи с барабани за които бях забравил че ги имам от е30 и са ги върнали на вторични щото те за друго нестават попринцип
трагедията е пълна навсякаде

На мен ми разбиха мазето във входа и са ми откраднали едни стари носачи с барабани за които бях забравил че ги имам от е30 и са ги върнали на вторични щото те за друго нестават попринцип

bedrock city racing
на нашите са им разбили и мазето и тавана. по няколко пъти.. от мазето откраднаха части за трабант(!) и 5-те буркана туршия които майка ми беше направила.... а от тавана- едно руло за мрежа за прозорец и не знам какво още...
също така изхвърлиха едни хора от апартамента над нашия в блока и те си взеха и .. дограмата. сега в стената на блока зее една дупка и като вали- капе у нас.
аз едвам се сдържам да не се разсмея с глас като чуя такива работи ама.... акъла ми не го побира как може хората да са оскотяли толкова...
също така изхвърлиха едни хора от апартамента над нашия в блока и те си взеха и .. дограмата. сега в стената на блока зее една дупка и като вали- капе у нас.
аз едвам се сдържам да не се разсмея с глас като чуя такива работи ама.... акъла ми не го побира как може хората да са оскотяли толкова...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз преди един месец си докарах колелото от село и го сложих в мазето, сега ме е страх да слеза, защото сигурно няма да го има, а поне така си мисля че имам колело
иначе и на мен предните М лайсни ми ги свалиха. малката 10лв. нова другите 2 по 35лв. за колко ще ги продадът незнам

иначе и на мен предните М лайсни ми ги свалиха. малката 10лв. нова другите 2 по 35лв. за колко ще ги продадът незнам

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alx написа:на нашите са им разбили и мазето и тавана. по няколко пъти.. от мазето откраднаха части за трабант(!) и 5-те буркана туршия които майка ми беше направила.... а от тавана- едно руло за мрежа за прозорец и не знам какво още...
Нали трябва да има Вейрон ,15-20 СЛР-а и 150на Бентлита в Сф...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Във връзка с темата.. то и за всички други марки се отнася. Докато крадеца е сигурен, че няма да го хванат, пък и да го хванат, най-малко на петия път от хващането му ще има пробация, на петнайстата кражба вече ще е условно.... и така... Докат го има тва нещо и крадци ще има, ще стават и повече- тенденцията в обществото ни е такава. Всички престъпници да са на почит, злодеите да не се наказват, дори кокошкарите, дето преди са пълнили панделите, вече станаха "добре облечени бизнесменчета", приятели на депутати, кметове и разни общински не знам си кви...
П.С. Мамка му, защо не живеем в Китай, там ги решават тез неща на стената...
П.С. Мамка му, защо не живеем в Китай, там ги решават тез неща на стената...
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Абе боя има + и -,хващаш някои да бара,счупваш го от бои,после тои разправя на "колегите" си крадци не пипаите тази кола,че тоя много лошо рита(тва е +),но да си представим и друг вариант,набеляза ли са колата която всяка вечер стои пред блока,разбиват вие ги биете ,и после казват на "колегите"си крадци даите да му сломим на тоя колата(тва вече си е голям -).
Поговорката я знаете:Бои,Еб.не и гръцка музика.
Поговорката я знаете:Бои,Еб.не и гръцка музика.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3