Паяци и нощно време...гледайте къде паркирате
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Паяци и нощно време...гледайте къде паркирате
Миналия петък вечерта имах щастие да ми вдигнат колата вечерта в 00.10 часа от студентски град.Бях си се паркирал съвсем културно непречейни никому,както мн пъти досега на тъй наречената манджа срийт и по едно време хвърлям един поглед през прозореца и какво да видя...кола,к.. кола.Проверих в нета къде са ми я откарали,прозвънявайко в същото време сумати телефони,на които разбира се никой не вдига и след 10лв за такси,31 за репатрирането и минавайки само с фиш за 20лв(вместо с акт) успях да си възвърна колата.На въпроса ми към добре охранения чичко защо са ми вдигнали колата,след като на знака е упоменато,че паркирането е забранено само в делнични дни през деня,отговора бе че кметицата била издала заповед за репатриране на автомобили и нощно време само петък и събота.Също така вдигали коли не само от студентски град ами и от редица места из центъра.Та ако досега сте имали щастието да не ви вдигнат,докато сте я в кръчмата я някъде другаде,имайте си едно на ум занапред.За мен е абсолютно немислимо да ви вдигнат колата,след като никъде не е упоменато,но кой ме пита
Нали правителството все ни се хвали,че единствено ние не сме си вдигнали данъците,та нека да го компенсират с едни хубави таксички
Та внимавайте колеги къде паркирате и кой ден от седмицата сме

Та внимавайте колеги къде паркирате и кой ден от седмицата сме

- worker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: M3 E30
Re: Паяци и нощно време...гледайте къде паркирате
Реално погледнато ти си спираш там защото виждаш знака според който няма никакви проблеми, и съвсем спокойно е можело да се заядеш в този случай та и до съд да се стигне страшно нагли са станали а й това с кметицата е много съмнително. Хора търсете си правата защото някой хора в тази държава си правят какво то си искат за да се облагодетелстват по един или друг начин 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И Господ да е издал заповед-нема ли знак-не може да направят нищо,отиваш,гледаш къде е знака,гледаш какво пише и...всъщност нищо не може да направиш в тая тапанарска държава
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ама само аз ли усещам как от наказателния вечер работят за себе си, денем за общината? 

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Dimitroff написа:Ама само аз ли усещам как от наказателния вечер работят за себе си, денем за общината?
има камери навсякъде,та не е баш точно така.аз тактично подпитах момчетата да се разберем и колкото и да им се искаше ми отказаха

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колега, имаш ли я тази бележка на която пише от колко до колко часа колата ти е престояла на техния паркинг? Според мен направо са се изгаврили с теб! К'во значи кметицата наредила 
ЕДИТ: Защо не попиташ тук: viewtopic.php?f=1&t=181272
Според мен кметицата и хората й, не са прави ...

ЕДИТ: Защо не попиташ тук: viewtopic.php?f=1&t=181272
Според мен кметицата и хората й, не са прави ...
Че на всичкото отгоре и фишове
За какво ?! За "устна" заповед на к**ва, опа кметицата ли
Кьормусун табелата? 'Шом не пише, вие к'во пишете ?! То и Сунай Анджъков Бустанков ми каза, че тряяло 'неска да летите, ма е на, вървите...
Пълна ебавка...
Откъде можеш да знаеш кво ми е наредила въпросната, че да не си спираш колата там ?!? Следващия път с 1 кисия боб и почваш да хвърляш по паркингите
Айсиктир, че ми образуват тия нервни окончания... 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Аз не разбрах какви знаци е имало? Явно си бил в нарушение за да те вдигнат.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Момци, търсете си правата, че иначе става много зле.
Не стига, че из цяла София е толкова зле с паркоместата, ами сега е още по-зле. И аз напоследък съм го забелязал това, че масово си ги вдигат събота, неделя (айде за неделя не съм съвсем сигурен) и вечерта също.
Преди няколко месеца бях и аз в Студения и масово ги вдигаха колите, като беше около 12 часа вечерта. И ми стана интересно, поне ако ми се наложи и аз да паркирам там да знам, та попитах единия боклук защо ги вдигат колите по това време. И отговора беше - няма значение от часа, има знак за забранено паркиране.

Преди няколко месеца бях и аз в Студения и масово ги вдигаха колите, като беше около 12 часа вечерта. И ми стана интересно, поне ако ми се наложи и аз да паркирам там да знам, та попитах единия боклук защо ги вдигат колите по това време. И отговора беше - няма значение от часа, има знак за забранено паркиране.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Club BMW написа:Аз не разбрах какви знаци е имало? Явно си бил в нарушение за да те вдигнат.
Ми то си пише...
азззз написа:на знака е упоменато,че паркирането е забранено само в делнични дни през деня
Из Ст. Град има почти навсякъде знаци. Те тействат 24 часа. Колега, объркването ти идва от долната табела т.е., че колите се вдигат. Това е така наречената табела Т17 или табела с текст. Там пише нещо от рода на .. "нарушителите се отстраняват принудително", има и телефон. Има и посочени часовете 7:30 - 21:30 и пише делнични дни. И много хора се бъркат и си мислят, че в този интервал от време се вдигат коли. Да, ама не. Разпитах и аз тук там, това е времето на който има човек на посочения телефон и може да ти даде информация на кой паркинг е откарана колата. Иначе знаците си действат нон стоп. Това обяснение за кметицата ... явно е било за да го оставиш намира. Какво значи "кметицата разпореди"???
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Да не е знакът за забранен е престоят и паркирането?
Ако е така няма от какво да се оплакваш!
Ако е така няма от какво да се оплакваш!
uCnaHeTcA написа:Club BMW написа:Аз не разбрах какви знаци е имало? Явно си бил в нарушение за да те вдигнат.
Ми то си пише...азззз написа:на знака е упоменато,че паркирането е забранено само в делнични дни през деня
Такива знаци се поставят в "Синя зона", а аз не знам да има такава в студентски град.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Club BMW написа:uCnaHeTcA написа:Club BMW написа:Аз не разбрах какви знаци е имало? Явно си бил в нарушение за да те вдигнат.
Ми то си пише...азззз написа:на знака е упоменато,че паркирането е забранено само в делнични дни през деня
Такива знаци се поставят в "Синя зона", а аз не знам да има такава в студентски град.
Точно така е и ако говорим за улицата пред Боримечката (минава и автобус 280) - там е забранен престоят и паркирането.Има и жълта лента даже. Споменатото време е работното време на паяка. Знаците нямат работно време

Още миналата пролет казаха по новините за такива акции.
vanci88 написа:Club BMW написа:uCnaHeTcA написа:Club BMW написа:Аз не разбрах какви знаци е имало? Явно си бил в нарушение за да те вдигнат.
Точно така е и ако говорим за улицата пред Боримечката (минава и автобус 280) - там е забранен престоят и паркирането.Има и жълта лента даже. Споменатото време е работното време на паяка. Знаците нямат работно време.
Още миналата пролет казаха по новините за такива акции.
Дори и наистина да е така, както казвате, че е работно време на паяка, тогава като му е извън работното време, вече в неделничен ден (събота) , за какъв чеп му вдигат колата, след като паяците не работят ? Трябвало е само един фиш на място и това е

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2