един въпрос ме мъчи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

един въпрос ме мъчи

Мнение от evans » 23 Юли 2005, 20:51

Днес бях на тест в НБУ ,всичко мина ок,но имаше един въпрос който ме закопа .Въпроса е такъв от колко години съществува слънцето ,я сега си кажете мнението.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 23 Юли 2005, 21:21

:dunno: :roll: :dunno:

ти какво написа :?:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 23 Юли 2005, 22:14

еми от много отдавна съществува слънцето :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 23 Юли 2005, 22:27

нашето Слънце е на почти 5 милиарда години, или ако трябва да сме точни на 4,5 милиарда години и може да живее и да свети още поне 5 милиарда години.

Ето тука има интересни неща за нашето Слънце, както и за самите звезди http://www.bgastronomy.com/index.asp?cat=3

тук също http://www.astro.bas.bg/sun/sun.html
Да караш Peugeot е страст!

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 24 Юли 2005, 0:32

Eva* написа:трябва да сме точни на 4,5 милиарда години и може да живее и да свети още поне 5 милиарда години.

:shock: :shock: оффффф да съм спокоен, че в моя живот ще имам слънчеви бани до края .... а няма да минаваме на солариуми :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Юли 2005, 1:01

хахахаахах солариуми от де пари за тех ве ше си увеличим контраста на ПЦто и ше се облъчваме яко :mhihi:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 24 Юли 2005, 1:04

bam-bam написа:хахахаахах солариуми от де пари за тех ве ше си увеличим контраста на ПЦто и ше се облъчваме яко :mhihi:

:shock: Ти си ходиш облъчен и сега :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 24 Юли 2005, 1:43

Eva* написа:нашето Слънце е на почти 5 милиарда години, или ако трябва да сме точни на 4,5 милиарда години и може да живее и да свети още поне 5 милиарда години.

Ето тука има интересни неща за нашето Слънце, както и за самите звезди http://www.bgastronomy.com/index.asp?cat=3

тук също http://www.astro.bas.bg/sun/sun.html

кой го установи че точно 4,5 млрд, да не би има жив свидетел :mhihi: ще наприказват тези учени куп някакви измислици, да си оправдаят изядения хляб, а ученици трябва да го учат и забиват главата с глупости.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Юли 2005, 11:59

Aurora ......

прав си и на мен тфа ми се въртеше в главата .. нали се некак си треа да оправдаят годините които са учили и са яли държавни пари ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Юли 2005, 14:32

:D еми... има си науки за целта - физика, химия, математика, вероятности + логика.

В същност, щом динозаврите са от преди 248 милиона години до преди 65 милиона години на Земята, няма начин Слънцето ни да е няколко милиона години преди това. 8)
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Юли 2005, 15:11

точно понеже няма свидетели това са вероятни дани и за това винаги преди числото има около..

иначе за теста не се коси. в НБУ влиза всеки, така че.. аз ходих на един тест там и изкарах 55 точки и ми казаха че повече няма смисъл да ходя на тестове, щото с 55 точки влизаш квото искаш, стига да кихнеш по 1800 лева на година.. което са маса пари за университет без покритие и на всичкото отгоре в българия.. но има хора които това ги кефи :)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 24 Юли 2005, 16:07

BadAngel написа:точно понеже няма свидетели това са вероятни дани и за това винаги преди числото има около..

иначе за теста не се коси. в НБУ влиза всеки, така че.. аз ходих на един тест там и изкарах 55 точки и ми казаха че повече няма смисъл да ходя на тестове, щото с 55 точки влизаш квото искаш, стига да кихнеш по 1800 лева на година.. което са маса пари за университет без покритие и на всичкото отгоре в българия.. но има хора които това ги кефи :)
Малко не съм съгласен,по твоята логика Харвард който се води един от най-скъпите университети в Америка, за нищо не става .Ако една стока не се продава според теб ще и се качава ли цената .Това че приемат лесно в НБУ не означава че за нищо не става,имам колеги които кандидатстваха музика в Бъркли само с един аудиозапис и ги приеха.Само че неможаха да извадят 24000$ за година и се отказаха

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Юли 2005, 20:28

Ми аз знам, че е доста по дърто от Земята, ама на колко точно е незнаех :uups:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: един въпрос ме мъчи

Мнение от X-citer » 25 Юли 2005, 3:40

evans написа:Въпроса е такъв от колко години съществува слънцето

Щом те интересува ще ти кажа - преди 23 години се родих :mhihi:

.. което са маса пари за университет без покритие и на всичкото отгоре в българия.. но има хора които това ги кефи
:1: :1: :1:
Изображение

Назад към Извън Темата