Избор на часовник (ама не от ония с многото нули)
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Избор на часовник (ама не от ония с многото нули)
като човек, който никога не е имал проблеми с избирането на стоки, били ти евтини или скъпи, разбрах че е повече от трудно да се намери добър спортно-елегантен часовник..! или са прекалено скъпи или прекалено натрупани или съмнителни
след не малко търсене се спрях на 1 ориент със скелетон механизъм
http://www.watches88.com/pd-orient-auto ... 05002b.cfm
и на един цитизен със соларна батерия
http://www.citizenwatch.com/CUK/English ... JR3155-54E
кое е по-здраво и ще-изкара повече време като се има впредвид, че citizen-а има циферблат и яко електроника! от друга страна съм чувал, че скелетон-механизмите почват да изостават след време или при малко по-силен удар се разтройва механизма??
може и да греша, но мисля че със соларна батерия е в пъти по-здрав, жалко, че на ориент няма такъв, щот ме кефи марката

след не малко търсене се спрях на 1 ориент със скелетон механизъм
http://www.watches88.com/pd-orient-auto ... 05002b.cfm
и на един цитизен със соларна батерия
http://www.citizenwatch.com/CUK/English ... JR3155-54E
кое е по-здраво и ще-изкара повече време като се има впредвид, че citizen-а има циферблат и яко електроника! от друга страна съм чувал, че скелетон-механизмите почват да изостават след време или при малко по-силен удар се разтройва механизма??
може и да греша, но мисля че със соларна батерия е в пъти по-здрав, жалко, че на ориент няма такъв, щот ме кефи марката
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: Избор на часовник (ама не от ония с многото нули)
виж спортните на касио и подобни, и пак ще си говорим
изобщо всеки с вкусовете си, така че по-хубаво кажи кой е по-надежден
и защо..!

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Ти хубаво търсиш без много цифри, но е хубаво да кажеш ориентировъчна цена. Ориента, който си избрал много ми харесва, подобен на моя часовник е. Стъклото е сапфир, което за мен е задължително, много е здраво. Механизмът е автоматик с 21 камъка, което е горе-долу добре, но при всички случаи с автоматик от този клас ще имаш изоставяне. Имах и сейко, баща ми ориент и двата автоматика и поизостават. В момента съм с часовник с батерия, и нямам грам мърдане. Хубавите автоматици са с 4 цифрени суми нагоре. Колкото то този соларен механизъм, не ми е запознат, когато търсех информация при моя избор на часовник нищо не съм срещнал по форумите, и според мен надали е много надежден. Citizen имат много хубави модели и с батерия и автоматици.
Най-добре виж в някой часовникарски форум.
Най-добре виж в някой часовникарски форум.
acer написа:виж спортните на касио и подобни, и пак ще си говоримизобщо всеки с вкусовете си, така че по-хубаво кажи кой е по-надежден
и защо..!
За какво ти е надежден бе, нали си имаш часовник на жи си ем-а

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Колега и двата часовника са хубави и доказали се марки на пазара.Колко,ще идържат никой не знае,но със сигурност много.Взимай това,което повече ти хваща окото 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Мен лично много ме кефят моделите на Fossil - разгледай ги и тях.
Si non confectus, non reficiat.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Хвърли едно око тук > http://www.london63.com/index.htm
Има добри попадения особенно в спортно-елегантите
Има добри попадения особенно в спортно-елегантите

ще следя темата, че моят нещо почерня след последното море с него
от къде смяташ да купуваш? от чужбина през интернет не е ли прекалено рисковано? в смисъл .. да избереш часовник по снимка е доста трудно

от къде смяташ да купуваш? от чужбина през интернет не е ли прекалено рисковано? в смисъл .. да избереш часовник по снимка е доста трудно
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
на времето имах ситизен със слъчнвеа батерия, който продадох като си взех омегата, носих го две години, много бой яде и нищо му нямаше и бях супер доволен. после подарих на баща ми същия
определено си струва, аз имах черния
http://www.google.co.uk/products?q=citi ... hl=en&aq=f
определено си струва, аз имах черния
http://www.google.co.uk/products?q=citi ... hl=en&aq=f

ако те интересуват мн добри реплики ми пиши ЛС ще ти дам един линк да погледнеш
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Това са много истински, качествени и не баснословно скъпи часовници. (Освен някой Limited Edition изключения) Много здрави и с перфектен сервиз/наличност на резервни части в България.
http://www.jacques-lemans.bg/main.php
Имай в предвид, че само серията "Geneve" и някой от F1 моделите са Swiss Made. Повечето са произведени в другите им заводи, "някъде по света"... (което в никакъв случай не значи, че са лоши де
)
http://www.jacques-lemans.bg/main.php
Имай в предвид, че само серията "Geneve" и някой от F1 моделите са Swiss Made. Повечето са произведени в другите им заводи, "някъде по света"... (което в никакъв случай не значи, че са лоши де

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
тука всеки ми набута сайта си
няма лошо де, jacuqes Lemans имат едни от наййй-красивите часовници! Ама след купуването на 2 реплики на обща стойност с т о Лева, които сдадоха багажа след сто часа, не ми се купува часовник за 500+ лв с батерийка (lemans), спрях се на цитизен-а, здрав, вечна батерия, радио-сверяем!

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Честито! Наистина ми изглежда страхотен. Даже се замислям и за мен 
Относно "набутването" на сайтове -
Последното нещо с което се занимавам са часовници. Просто в последно време ми се наложи да купувам няколко за подаръци и след много обикаляне и търсене се убедих, че за България това е избора за читав часовник на прилични пари.
Ти твоя от тук ли ще го взимаш? Имат ли представител и дали ще ми поемат международната гаранция, ако наистиа реша да го взема, но се снабдя от чужбина.

Относно "набутването" на сайтове -

Последното нещо с което се занимавам са часовници. Просто в последно време ми се наложи да купувам няколко за подаръци и след много обикаляне и търсене се убедих, че за България това е избора за читав часовник на прилични пари.

Laugh...
Cry...
Cry...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 12 Фев 2023, 12:01, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2