Как да си ги туря сам...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- F-14
- младши ентусиаст
-
Как да си ги туря сам...
Абе днеска си купих волан и педали Sparco...
хуу де ама тука за да ми ги сложат ше ми садерат кожата.Педалите са-поне аз така мисля- лесна работа...
Обаче с тоя волан да не направя сакатлък..има еърбег и да не стане да си тургам волана и как си карам да ме наиграе в мутрата
друг проблем е че не разполагам с никакви инструменти.Да речем че намеря...но все пак ще е проблем.
Не знам и как се спира еърбега..или може би трябва да го дам на късо да изгърми и така да сложа волана?
Абе изобщо кой кво се сети да ми даде като съвет ще съм благодарен....
хуу де ама тука за да ми ги сложат ше ми садерат кожата.Педалите са-поне аз така мисля- лесна работа...
Обаче с тоя волан да не направя сакатлък..има еърбег и да не стане да си тургам волана и как си карам да ме наиграе в мутрата

друг проблем е че не разполагам с никакви инструменти.Да речем че намеря...но все пак ще е проблем.
Не знам и как се спира еърбега..или може би трябва да го дам на късо да изгърми и така да сложа волана?
Абе изобщо кой кво се сети да ми даде като съвет ще съм благодарен....
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- F-14
- младши ентусиаст
-
хич не ми трябва...
обаче се притеснявам докато свалям оригиналния да не ме издрънчи в носа еърбега...или като запаля след като съм сложил спаркото да не ми отнесе тиквата през задния прозорец....
обаче се притеснявам докато свалям оригиналния да не ме издрънчи в носа еърбега...или като запаля след като съм сложил спаркото да не ми отнесе тиквата през задния прозорец....

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
F-14 написа:хич не ми трябва...
Не знам за какво ти е въобще тоя волан спарко!?Не виждам никаква полза да изключваш няй важната екстра в колата, а именно еър бега!!!
Помисли преди да го смениш!

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
simple_man написа:F-14 написа:хич не ми трябва...
Не знам за какво ти е въобще тоя волан спарко!?Не виждам никаква полза да изключваш няй важната екстра в колата, а именно еър бега!!!
Помисли преди да го смениш!
абсолютно си прав..........това ти спасява живота, не е за пренебрегване

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
От мен пък запомнете че стигне ли се до нуждата от ARB живота може да ти го спаси само онзи от горе... другото е пишман работа
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
F-14 написа:хич не ми трябва...
обаче се притеснявам докато свалям оригиналния да не ме издрънчи в носа еърбега...
Споко няма, сваляш му буксите и перкаш новия

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#193814
Това се отнася за БМВ,но и при друга кола е същото
Това се отнася за БМВ,но и при друга кола е същото

- F-14
- младши ентусиаст
-
това с еърбега съм го мислил отпреди 2 години.
Въпроса е дали на БМВ и на Митсубиши /щото такава ми е бричката/ ще е еднаква схемата.А за лампата...по-натам смятам да слагам табло дето свети синьо.Така че ще се пипа по таблото ща не ща....
Въпроса е дали на БМВ и на Митсубиши /щото такава ми е бричката/ ще е еднаква схемата.А за лампата...по-натам смятам да слагам табло дето свети синьо.Така че ще се пипа по таблото ща не ща....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Браточка,с писане по форуми няма да стане.Откачи акумулатора и почвай
да бърникаш.Болтовете за бега са отзад на волана-развиваш и го сваляш.
Откачаш жиците и нататък ти трябва само гедоре и здрави ръце
да бърникаш.Болтовете за бега са отзад на волана-развиваш и го сваляш.
Откачаш жиците и нататък ти трябва само гедоре и здрави ръце

- F-14
- младши ентусиаст
-
простете за тъпанарския въпрос но как се навиват/в коя посока/ законтрящите се гайки?
На тази снимка съм дал 2 вариaнта.Със синьо съм означил посоката на въртене на винта а със червено и зелено 2та вариaнта...
моля помогнете..
доколкото разбрах тряя да разпробия заводските педали с дрелка
доколкото сочи ниската ми техническа култура е по-логично да е втория вариaнт?????
моля модераторите не трийте снимката че имам проблеми с апарата и не мога да снимам много а пък нямам фото шоп да ги смалявам.Извинявам се за необработения материял и размера
На тази снимка съм дал 2 вариaнта.Със синьо съм означил посоката на въртене на винта а със червено и зелено 2та вариaнта...
моля помогнете..
доколкото разбрах тряя да разпробия заводските педали с дрелка

доколкото сочи ниската ми техническа култура е по-логично да е втория вариaнт?????
моля модераторите не трийте снимката че имам проблеми с апарата и не мога да снимам много а пък нямам фото шоп да ги смалявам.Извинявам се за необработения материял и размера

15 мнения
• Страница 1 от 1