Дино във Варна - Ключ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Дино във Варна - Ключ

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Сеп 2010, 5:12

Здравейте, колеги. Скоро ще направя посещение на едно Дино, да видя резелтутатът ми какъв е, но най-близо ми идва Варна (от Русе съм), а София малко доста далеч... Имам спомен, че и там имаше Дино стенд, но след справка с Гугъл, ми излиза Хийд 91 за София, Проспийд и той :dunno: За Варна чета мнения от край време, че "Келеша" имал :roll: Някой има ли актуална информация къде и за колко (че чета цени от 80лв. , а скоро бях мяркал промо цени от 50лв. :dunno: ) :roll: Благодаря :yes:
Последна промяна uCnaHeTcA на 09 Сеп 2010, 2:38, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Дино във Варна - Къде ?

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2010, 9:09

Келеша има и е във Варна и е май най-добрия вариант от гореизброените. Има и в Пловдив. Има хора тук, които му имат тел, вярвам ще ти го дадат. А ти като ходиш да мериш най-добре развържи кесийката и да ти направи един чип по колата, че да го споменаваш после :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Сеп 2010, 16:08

bum_bum написа:Келеша има и е във Варна и е май най-добрия вариант от гореизброените. Има и в Пловдив. Има хора тук, които му имат тел, вярвам ще ти го дадат. А ти като ходиш да мериш най-добре развържи кесийката и да ти направи един чип по колата, че да го споменаваш после :)

Аз съм с такъв, ама от VRPerformance :roll: А който му има тел. , може да ми напише едно ЛС, за да го имам впредвид :yes: Едно време имаше тема за чипосване в голф форума, ама вече не мога да я открия :roll:
А инъче, Варна ми е най-добрия вариант, надолу вече трябва да пълня догоре резервоара... А за едно Дино, като съм без Мурбо, ей така за сверка, не си заслужава :D :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 08 Сеп 2010, 16:11

Те принципно хората ползват Диното за настройка на колата, не за сверка колко коня е - щото невинаги е истината в цифрите.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Сеп 2010, 16:24

bum_bum написа:Келеша има и е във Варна и е май най-добрия вариант от гореизброените. Има и в Пловдив. Има хора тук, които му имат тел, вярвам ще ти го дадат. А ти като ходиш да мериш най-добре развържи кесийката и да ти направи един чип по колата, че да го споменаваш после :)

пипа ли сименси? :|
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 08 Сеп 2010, 22:43

vicho написа:

пипа ли сименси? :|

И Сименси "пипа", но коли без турбо по принцип почти не прави просто защото няма никакъв смисъл, това са си пари на вятъра които е доста по добре да се изгорят като бензин или задни гуми например :D

Иначе uCnaHeTcA да ми драсне едно лично ще му дам телефон и разяснение как най лесно да ме намери във Варна ;)

Цените на замерването са както навсякъде т.е 80лв за един двигателен мост и 150лв за 4х4 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2010, 23:14

Е той, щото казва, че е правил разни неща по колата и предполагах валове- малове, такива работи. :dunno: На сток кола или с подобрения от рода на филтъри, гърнета май наистина са пари на вятъра.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Сеп 2010, 2:37

bum_bum написа:Е той, щото казва, че е правил разни неща по колата и предполагах валове- малове, такива работи. :dunno: На сток кола или с подобрения от рода на филтъри, гърнета май наистина са пари на вятъра.

Чак валове-малове нЕма... То там парАта по-добре в надув да се вкара... Просто като взема колекторите и си оправя генерацията, искам да отида да се замеря, да си го имам черно на бяло, тъй като доста хора ми казват, че много странно вървя за 20ска и остават учудени :dunno: Разбира се, че не очаквам чудеса :angel:
Келеша, ще ти драсна ЛС тогава :yes: :bchug:
Темата е за ключ, намерихме човека :mrgreen: :yes:

Назад към Извън Темата