Сервиз за аудио техника
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Сервиз за аудио техника
Колеги имам следния проблем с 1 СД Кенлууд. Като сложа някои диск по някога тръгва по някога не, и 1 диск които постоянно си тръгва другите ту зацепат ту не, дисковете са нови не са надрани. Препоръчаите ми някои добър маистор в София които си разбира от работата че 2 пъти го карах да му чистят окото и оправи се за няколко часа и после пак почва с проблемите. Има ли вероятност да не е от окото а от нерото или нещо друго

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Сервиз за аудио техника
пробвай с оригинални дискове.
Ако и с тях ти прави мизерии почисти цялата оптика, не само лещата която е 1/20 от оптиката...
Ако пак не става трябва да се сменя лазера, въпреки че има варианти от един тример да му се пусне по високо напрежение, но ефекта е временен, и накрая изгаря
Ако и с тях ти прави мизерии почисти цялата оптика, не само лещата която е 1/20 от оптиката...
Ако пак не става трябва да се сменя лазера, въпреки че има варианти от един тример да му се пусне по високо напрежение, но ефекта е временен, и накрая изгаря

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Опитай с диск, записан на възможно най-ниската скорост. Аз имах един пайнер, който четеше само дискове, записвани на 16та скорост 

Да и аз съм за по-ниска скорост и до колкото знам , тея с черното покритие отдолу дето са , самсунг имаха такива май са най-добри за запис..
най-добрия сервиз за тия неща е боклучийската кофа.
изобщо не бих се нервил ако се опитва да ме нерви
изобщо не бих се нервил ако се опитва да ме нерви
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
е, ако си патрон и асвтрийската филхармония ще ти свири на живо в колата, но не забравяй средната заплата в БГ.

6 мнения
• Страница 1 от 1