Протести в центъра на Лондон
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Протести в центъра на Лондон
Протести в центъра на Лондон:
http://www.youtube.com/watch?annotation ... ntrinter=1
Не искам да коментирам, защото ще отнеса бан заради това, което искам да кажа...
Изгледайте го цялото!
Не искам да коментирам, защото ще отнеса бан заради това, което искам да кажа...
Изгледайте го цялото!
Si non confectus, non reficiat.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Re: Протести в центъра на Лондон
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:52, променена общо 1 път
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Не подкрепям нито една от двете страни. Но в случая, онзи австралийски пастор започна цялата история. Имаше едно предсказание на Ванга, че октомври тази година ще започне третата световна война, дано не е познала...
Не подкрепям нито една от двете страни. Но в случая, онзи австралийски пастор започна цялата история. Имаше едно предсказание на Ванга, че октомври тази година ще започне третата световна война, дано не е познала...

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
По добре сега докато са слаби, макар, че те са много по обединени от нас християните.
http://www.dnes.bg/world/2010/08/30/kad ... ma.97635,4
Anfiro написа:Имаше едно предсказание на Ванга, че октомври тази година ще започне третата световна война, дано не е познала...
От война може да спечели само една държава производител и износител на оръжие като САЩ. Това всъщност е и начин да се измъкнат сами от батака, който си замесиха - като барон Мюнхаузен за косата си.
Проклета да е държавата им, и хората, които живеят в нея и позволяват толкова войни да се водят от правителството им.
Сондьора написа:По добре сега докато са слаби, макар, че те са много по обединени от нас християните.
А тоя либийски мазник ще гори в Ада, за това и още много други неща.
След такова изказване трябва да му забранят да стъпва повече в Европа
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Тия думи на Кадафи колкото и скапано да звучат, не са далеч от истината. Имаше едно социологическо проучване по поръчка на някаква британска неправителствена организация - та, до 2020г. около 25% от населението на Европа ще са мюсюлмани. В момента в UK и Южна Франция, ако направят едно преброяване сигурно ще са повече. Колкото до предсказанието на Ванга, преди години доста често го коментираха по телевизиите. Но имаше и едно интервю с Нешка Робева, която е била от най-близките и хора, та тя каза, че Ванга никога не би казала такова нещо и, че не познава човек, който да може да тълкува предсказанията и. Има и подобни на Нострадамус - Европа се обезлюдява, населват я предимно мюсюлмани, Китай става световна сила и т.н. и т.н. Не знам доколко е добре да се вярва на такива неща. Иначе в момента мюсюлманите просто нямат ресурси да се изправят срещу християнския свят!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А защо трябва да се изправят?
Неможе ли да си живуркат мирно и тихо?И двата вида религии имам в предвид.

Хаос написа:От война може да спечели само една държава производител и износител на оръжие като САЩ. Това всъщност е и начин да се измъкнат сами от батака, който си замесиха - като барон Мюнхаузен за косата си.
Проклета да е държавата им, и хората, които живеят в нея и позволяват толкова войни да се водят от правителството им.
замисли се преди 50 години или преди 100 какво е трябвало, за да обяви държава война на друга държава..
замисли се и сега какво трябва.
И цялата конспирация за световен мир, утопичен мир за хората по света, които си живуркат в някакви си техни ферми и общества, дали не се случва в момента. никой от посетителите на тоя форум не е виждал война в България, нали?
Последна промяна txe на 13 Сеп 2010, 16:11, променена общо 1 път
what a helluva ride
vld написа:А защо трябва да се изправят?
предвид малкото ресурси и многото челяд, все някога ще избие нанякъде..
what a helluva ride
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Според мен към десетте божи заповеди трябва да се добави 11-та:
11. Не пожелавай нито петролния кладенец на ближния си, нито диамантената му мина.
11. Не пожелавай нито петролния кладенец на ближния си, нито диамантената му мина.
лошрайдър написа:замисли се преди 50 години или преди 100 какво е трябвало, за да обяви държава война на друга държава..
замисли се и сега какво трябва.
И цялата конспирация за световен мир, утопичен мир за хората по света, които си живуркат в някакви си техни ферми и общества, дали не се случва в момента. никой от посетителите на тоя форум не е виждал война в България, нали?
е ти ся кво каза тука, че не те разбрах, на гатанки ли ще си играем?
ми и преди и трябвало толкова, колкото и сега - военно превъзходство и повод за война, облагите за спечелилия се подразбират
нищо различно няма
за какви утопии говориш, ти май не си слизал за Земята през последните 100 години?
Нека да ти освежа паметта. За последните 100 години Америка е участвала в 11 мащабни военни конфликта.

1. Първа Световна (1917 - 1918)
2. Втора Световна (1941 - 1945) (атомни бомби върху цивилното население на Хирошима и Нагазаки)
3. Корейска война (1950 - 1953)
4. Виетнам (1961 - 1975) (ветераните от войната страдат от психически разстройства)
5. Гренада (1983)
6. Панама (1989)
7. Пустинна Буря (януари 1991) (ветераните страдат от различни психически и физически заболявания)
8. Сомалия (1993)
9. Сърбия (1995) (бомби с обеднен уран)
10. Авганистан (2001 - до сега)
11. Ирак (2003 - до сега)
Аз нещо не забелязвам в списъка военни действия на тяхна територия. Изключваме пропагандата на пърл харбър и прочее.
Или викаш, понеже Кърджалийски регион все още не е решил да въстане по примера на Косово, нас тея бомби в съседна Сърбия не ни касаят?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Хаос написа:......................
Или викаш, понеже Кърджалийски регион все още не е решил да въстане по примера на Косово, нас тея бомби в съседна Сърбия не ни касаят?

различията идват от технологиите и новия световен ред, измислен преди някакви години. сега всички пишещи тук, граждани на България са граждани на ЕС. ако върви натам, накъдето върви, ЕС започва да излиза от споразуменията за стомана и въглища от едно време.. и може да не остане дълго време основно икономически съюз. а в европа скоро война не е имало. война като война.
има ограничения във воденето и обявяването на война.. не че някой спазва, но има такива ограничения.. за справка оон.
в същите текстове пише и как група от хора на някаква територия с определени и идентични интереси, независимо на какви държави са граждани, ако решат заедно могат да се обявят за ново формирование. и каквото следва след това.
за кърджалиите или се справяме добре и са кротнати или никой не ги е разпалил чак толкова, колкото албанците.. не знам.
основната ми идея е, че утре няма да се събудиш и на сливница да има някоя сръбска армия, щото сърбите са свършили храната например.
утопията е, че едно време е имало балкански войни, сега няма. освен влияние върху природата и на някои нефтени фирми по време на ембаргото какви са последиците от бомбите? а и сме членове на нато. за това не се говори нищо. тръгнахме по тая пътека и това е. с тях сме засега.
дали е утопия или никой не е имал интерес, дали е било случайност, или както щеш го наречи война тук не е имало. и се надявам да няма. колкото ползи от войната, толкова и негативи.
защо америка воюва е отделна тема. говоря за България. и как война тук не е имало от всв.
не защитавам америка.
има ограничения във воденето и обявяването на война.. не че някой спазва, но има такива ограничения.. за справка оон.
в същите текстове пише и как група от хора на някаква територия с определени и идентични интереси, независимо на какви държави са граждани, ако решат заедно могат да се обявят за ново формирование. и каквото следва след това.
за кърджалиите или се справяме добре и са кротнати или никой не ги е разпалил чак толкова, колкото албанците.. не знам.
основната ми идея е, че утре няма да се събудиш и на сливница да има някоя сръбска армия, щото сърбите са свършили храната например.
утопията е, че едно време е имало балкански войни, сега няма. освен влияние върху природата и на някои нефтени фирми по време на ембаргото какви са последиците от бомбите? а и сме членове на нато. за това не се говори нищо. тръгнахме по тая пътека и това е. с тях сме засега.
дали е утопия или никой не е имал интерес, дали е било случайност, или както щеш го наречи война тук не е имало. и се надявам да няма. колкото ползи от войната, толкова и негативи.
защо америка воюва е отделна тема. говоря за България. и как война тук не е имало от всв.
не защитавам америка.
what a helluva ride
лошрайдър написа:и как война тук не е имало от всв.
да ти имам критерия за утопията мир
нека на мен да ми е добре, а пък Вуте кучета го яли
ако продължаваме така егоистично да мислим, света отива накриво
яд ме е на такъв тип мислене
яд ме е, че съм отгледан и възпитан така, макар и индиректно
яд ме е, че честичко се улавям как мисля егоистично, а може и иначе
а иначе по темата, за да не дерайлира топика съвсем:
мюсюлманската сган да си седи в мала азия и да не шава много, че оръжията за масово унищожение все още се държат от ХРИСТИЯНСКИ държави и да не вземем да си решим търканията на верска основа по ето този начин:

грам не съм егоист. а в международните отношения изобщо не може да се гледа нещо отделено от цялото.. та и там егоизъм не бива.
но има договори, организации и все неща, порядки от глобализма дето преди не ги е имало. не е толкова лесно да се обяви война от държава.
а и тия работи за вярата може и така да са, а може и да скриват друго ..
ама както знаеш вероятно, повечето конфликти са ставали от територии, заключени около наш'те географски ширини.. и отсам черно море, и оттам .. та кой знае какво ще е ..
ама вярно доста офтопик изписахме
но има договори, организации и все неща, порядки от глобализма дето преди не ги е имало. не е толкова лесно да се обяви война от държава.
а и тия работи за вярата може и така да са, а може и да скриват друго ..
ама както знаеш вероятно, повечето конфликти са ставали от територии, заключени около наш'те географски ширини.. и отсам черно море, и оттам .. та кой знае какво ще е ..
ама вярно доста офтопик изписахме

what a helluva ride
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2