Крадци дърпат на буксир Honda Civic с 227км/ч
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Крадци дърпат на буксир Honda Civic с 227км/ч
Информацията е иззета от mobile.bg. Мисля че е интересно.
Литовската полиция е заловила двама братя автокрадци, екипирани почти по холивудски. Най-впечатляващото оръжие в арсенала на Артуро и Андриаус Косову, които официално се занимавали с акробатика, се оказало силно доработено Audi S4 от първата генерация.
Автомобилът на базата на Audi 100 C4, който през 1994 г. се превръща в S6, за да отстъпи името си на топмодела в гамата на А4, бил снабден с модифициран двигател от S8. Братята увеличили стандартния работен обем на мотора от 4.2 на 4.8 литра и го подсилили с турбокомпресор.
За да се подсигурят за евентуални сблъсъци с органите на реда, Артуро и Андриаус монтирали броня във вратите и "рън-флат" гуми с цена $2 000 всяка. Те позволявали на колата да продължи да се движи със скорост до 70 км/ч дори да са простреляни.
Основната цел на доработките обаче била да могат да се теглят на буксир крадени автомобили до безопасно място, където да се преодоляват на спокойствие сложните им електронни системи за защита.
Разпилената S-четворка явно е оправдала инвестициите, защото полицейска камера е заснела братята да дърпат Honda Civic с 227 км/ч.
Литовската полиция е заловила двама братя автокрадци, екипирани почти по холивудски. Най-впечатляващото оръжие в арсенала на Артуро и Андриаус Косову, които официално се занимавали с акробатика, се оказало силно доработено Audi S4 от първата генерация.
Автомобилът на базата на Audi 100 C4, който през 1994 г. се превръща в S6, за да отстъпи името си на топмодела в гамата на А4, бил снабден с модифициран двигател от S8. Братята увеличили стандартния работен обем на мотора от 4.2 на 4.8 литра и го подсилили с турбокомпресор.
За да се подсигурят за евентуални сблъсъци с органите на реда, Артуро и Андриаус монтирали броня във вратите и "рън-флат" гуми с цена $2 000 всяка. Те позволявали на колата да продължи да се движи със скорост до 70 км/ч дори да са простреляни.
Основната цел на доработките обаче била да могат да се теглят на буксир крадени автомобили до безопасно място, където да се преодоляват на спокойствие сложните им електронни системи за защита.
Разпилената S-четворка явно е оправдала инвестициите, защото полицейска камера е заснела братята да дърпат Honda Civic с 227 км/ч.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Крадци дърпат на буксир Honda Civic с 227км/ч
и аз искам рънфлатс 17ки за 2к... но след като си хапна доматите с колците реших че цялата кола всъщност трябва да е $2к преко сили с в8 и турбината вътре.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:и аз искам рънфлатс 17ки за 2к... но след като си хапна доматите с колците реших че цялата кола всъщност трябва да е $2к преко сили с в8 и турбината вътре.
Може джантите да са 1700 всяка, знае ли човек.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
saleen написа:Аз не видях теглич
Под десния калник к'во има?
Посказка: Май има същото и под левия.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
saleen написа:Аз не видях теглич
И аз се чудя как са теглили колата с такава скорост..
Ето линк към статията, има още снимки: http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/kradci-tegliat-honda-na-buksir-s-227-kmch.html

- saleen
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:saleen написа:Аз не видях теглич
Сега ги видях

Ама той много неправктичен, ако реши човек да си кара с тая кола бидоните с джибри на ракиен казан ще стане сложно.
Никой не мое ма връне на селу!
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
saleen написа:Ryapoff написа:saleen написа:Аз не видях теглич
Сега ги видях![]()
Ама той много неправктичен, ако реши човек да си кара с тая кола бидоните с джибри на ракиен казан ще стане сложно.
Бе аз ли не виждам или това са коланите с които е хваната колата за платформата??

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
NaKi4_pZ написа:Бе аз ли не виждам или това са коланите с които е хваната колата за платформата??
Същите

бахти лудите 
при такова положение на кой се пише акт за скорост, на тоя дето дърпа или на тоя дето го дърпат?

при такова положение на кой се пише акт за скорост, на тоя дето дърпа или на тоя дето го дърпат?

No bling at the Ring
Добре де тая хонда как спира от 230 км/ч без да се шибне в аудито отпред? И изобщо как се управляват две завързвани коли при 227 км/ч ?
И тея коли като ги дърпат пък после им оправят защитите, със заключени волани ли ги дърпат?
Или пък на платформа ги качват...ама пък няма теглич...
Тази статия ми се вижда лъжлива
И тея коли като ги дърпат пък после им оправят защитите, със заключени волани ли ги дърпат?
Или пък на платформа ги качват...ама пък няма теглич...
Тази статия ми се вижда лъжлива
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2