Истината за кондомите
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Истината за кондомите
Има в нета някви спекулации, че както си правиш бройката може да лепнеш hiv (а.к.а спин) - вероятност около 30%, понеже порите на презаретива са доста по-големи от самият вирус и така си минавал... ето видеоматриял
http://www.youtube.com/watch?v=K3yUB_hM ... r_embedded
Спекулации или фармацевтичната мафия пак си прави милиярдите??
http://www.youtube.com/watch?v=K3yUB_hM ... r_embedded
Спекулации или фармацевтичната мафия пак си прави милиярдите??
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Истината за кондомите
Бе е.и бе, няма да живеем с орлите...! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
клецам ти клецането, ако тва е истина, ще стана монах докато не излезне ваксина против хив
преди време ми се скъса ластика баш където не трябва, при жена с цветущо минало на мъже и трябваше да чакам,
д в е на й д е с е т седмици за да мога си направя тест-а - скъсих си живота минимум с 10г
май ще получа няква кондомофобия вече 

преди време ми се скъса ластика баш където не трябва, при жена с цветущо минало на мъже и трябваше да чакам,
д в е на й д е с е т седмици за да мога си направя тест-а - скъсих си живота минимум с 10г

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А като и знаеш миналото що не пропусна
Много си лек
Давай го по-тежко, няма да се пускаш на сек'ви 

Много си лек

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
acer написа:...........май ще получа няква кондомофобия вече

За мен най доброто предпазно средство е......... като не си го давам на всяка

Няма ся да се правим на "леки" момчета я.....

п.п. Упссссс..... колегата по горе ме е изпреварил

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

мании зле съм, от малък съм такъв(май е от зодията), първо скачам в басейна на главичка, после забелязвам че няма вода в него,
шегата настрана, ама ако има и некъв процент истина в оня клип, ще си сменя ника на ацер-шаолина
то и само с една да го правиш, жените (а и ние) кви ли ги прави докато спиш, после си боцкай на "спокойно" без
по неофициални данни в бг има около 10, 000 хил, болни от хив като 70% са в софия, варна и пловдив, така че правте си сметка де си врете пишките

шегата настрана, ама ако има и некъв процент истина в оня клип, ще си сменя ника на ацер-шаолина
то и само с една да го правиш, жените (а и ние) кви ли ги прави докато спиш, после си боцкай на "спокойно" без
по неофициални данни в бг има около 10, 000 хил, болни от хив като 70% са в софия, варна и пловдив, така че правте си сметка де си врете пишките
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Това отдавна го бях чел, но не е чак толкова страшно. Все пак голяма част от вирусите не могат да проникнат. Отделно ваксина за СПИН няма, но съвременната медицина може да удържи болестта до 20, че и до 30 години. Не съм попадал на материал, в който някой да е хванал СПИН с презерватив, но може и да има. И като че ли от един път рядко се хваща, трябва си доста работа(клецане). В България СИПН-а не ни засегна толкова. Аз лично познавам(познавах) само един болен, но той го бе хванал от Тайланд ли, от Камбоджа ли. Абе някъде от там. Колкото и да се правим на кочове в размножителен период, българите сме си консервативна нация и безразборния секс не е чак такова явление по нашите ширини. Изключвам тъмната част от населението, но и там няма толкова СПИН. Или може би няма данни. Един по внимателен подбор на партньорка ще свърши работа. И далече от каките по околовръстното. Там може да е евтингяс, но дебнат много опасности.
А добро утро, добро че мойта приятелка е с медицинско образование да ме светне на някои неща
Вирусите са с 1/100 от големината на човешката клетка, та си минават през порите на презервативите като през тунел . И все пак вероятността да хванеш нещо наистина е ултра минимална, тъй като за да ти се лепне, трябва да имаш разкъсвания по инструмента , които са микроскопични и не се забелязват на пръв поглед, ма особено като си го мушкаш на другото място дето нема много смазка (сещате се що педалите го хващат най-често
) се получават тея разкъсвания и вируса влиза . Та от 4 години не ползвам такива глупости, ни съм умрял, ни съм се разболял, ни па съм си направил наследници без да искам
Тея контрацептиви са само за да правят пари и да плашат хората , да не могат да си направят кефа като хората 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Късат се всички човек като се поовлече, само Durex и то Extra safe са здрави, ама то какъв кеф с тая гума
Един мой градски се забавлявал пиян вечерно време до един строеж с една циганка, при което я избутва в един от изкопите, но без да разбере и продължава да си върши "работата"
Жената го гледала, гледала отдолу, накрая се провикнала от трапа- "Алоуууууу, стига ..а, подай ръка!"
Звучи като виц, но е реална история.
Колкото до спина, трябва определен прой вирусни частици да могат да минат през латекса, дори и да препусклив трябва определен период от време, според мен вършат работа, пък и предпазват от гъбични и хламидийни инфекции.

Един мой градски се забавлявал пиян вечерно време до един строеж с една циганка, при което я избутва в един от изкопите, но без да разбере и продължава да си върши "работата"

Жената го гледала, гледала отдолу, накрая се провикнала от трапа- "Алоуууууу, стига ..а, подай ръка!"

Колкото до спина, трябва определен прой вирусни частици да могат да минат през латекса, дори и да препусклив трябва определен период от време, според мен вършат работа, пък и предпазват от гъбични и хламидийни инфекции.
Никой не мое ма връне на селу!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Вие не сте в час заклевам се
То е ясно че не предпазват на 100% ама потърсете статистика за заразените със болести след секс със и без презерватив
Да не говорим че скъсания презерватив е съвсем друга тема

То е ясно че не предпазват на 100% ама потърсете статистика за заразените със болести след секс със и без презерватив

Да не говорим че скъсания презерватив е съвсем друга тема

когато бях згафил преди време, озънах че има две истини, едната е че като знаеш колко трудно се хваща хив и се успокояваш и си казваш "нещо ми става, увереноста ми изчезва и се спичам за глупости". другото е "ей ся ще видиш ти едно клецане"
тогава разбрах и клишето "всичко, което не те убива те прави по-силен" след отрицателния тест имах чувството, че да си кушиш ново ферари е да си вземиш дъвка от магазина
ся внимавам с каките мноооого
(докато не измислят ваксина) 

ся внимавам с каките мноооого

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dimithur написа:А добро утро, добро че мойта приятелка е с медицинско образование да ме светне на някои нещаВирусите са с 1/100 от големината на човешката клетка, та си минават през порите на презервативите като през тунел . И все пак вероятността да хванеш нещо наистина е ултра минимална, тъй като за да ти се лепне, трябва да имаш разкъсвания по инструмента , които са микроскопични и не се забелязват на пръв поглед, ма особено като си го мушкаш на другото място дето нема много смазка (сещате се що педалите го хващат най-често
) се получават тея разкъсвания и вируса влиза . Та от 4 години не ползвам такива глупости, ни съм умрял, ни съм се разболял, ни па съм си направил наследници без да искам
Тея контрацептиви са само за да правят пари и да плашат хората , да не могат да си направят кефа като хората
Ако приятелката ти ще става лекар и кажи да заляга повече над учебниците, че лошо ни чака. Вируса е по-малък от порите, но той не лети, а се намира в течности, чиито размер на молекулите е по-голям от порите на презерватива

Друго интересно е че вируса не се хваща толкова лесно, което разбира се не трябва да ни успокоява.
Айде и умната, както казаха колеги по-скоро да кажем не на леките жени

[quote="acer"........ тогава разбрах и клишето "всичко, което не те убива те прави по-силен" след отрицателния тест имах чувството, че да си кушиш ново ферари е да си вземиш дъвка от магазина
[/quote]
да разбираме ли, че сега караш ново Ферари?

[/quote]

acer написа: ........ тогава разбрах и клишето "всичко, което не те убива те прави по-силен" след отрицателния тест имах чувството, че да си кушиш ново ферари е да си вземиш дъвка от магазина![]()

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами ако се сложят две гуми,опастноста да се заразиш сигорно намалява
,не че съм пробвал със два но просто питам 

64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5