Истината за кондомите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Истината за кондомите

Мнение от acer » 19 Сеп 2010, 8:09

Има в нета някви спекулации, че както си правиш бройката може да лепнеш hiv (а.к.а спин) - вероятност около 30%, понеже порите на презаретива са доста по-големи от самият вирус и така си минавал... ето видеоматриял
http://www.youtube.com/watch?v=K3yUB_hM ... r_embedded

Спекулации или фармацевтичната мафия пак си прави милиярдите??
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Истината за кондомите

Мнение от titto » 19 Сеп 2010, 8:32

Бе е.и бе, няма да живеем с орлите...! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 19 Сеп 2010, 9:15

клецам ти клецането, ако тва е истина, ще стана монах докато не излезне ваксина против хив :mhihi:
преди време ми се скъса ластика баш където не трябва, при жена с цветущо минало на мъже и трябваше да чакам,
д в е на й д е с е т седмици за да мога си направя тест-а - скъсих си живота минимум с 10г :banghead: май ще получа няква кондомофобия вече :kuku:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Сеп 2010, 9:21

А като и знаеш миналото що не пропусна :?:
Много си лек :mhihi: Давай го по-тежко, няма да се пускаш на сек'ви :mhihi:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 19 Сеп 2010, 9:22

acer написа:...........май ще получа няква кондомофобия вече :kuku:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За мен най доброто предпазно средство е......... като не си го давам на всяка :mhihi: :mhihi:
Няма ся да се правим на "леки" момчета я..... 8)

п.п. Упссссс..... колегата по горе ме е изпреварил :bchug:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 19 Сеп 2010, 9:51

мании зле съм, от малък съм такъв(май е от зодията), първо скачам в басейна на главичка, после забелязвам че няма вода в него, :mhihi:
шегата настрана, ама ако има и некъв процент истина в оня клип, ще си сменя ника на ацер-шаолина

то и само с една да го правиш, жените (а и ние) кви ли ги прави докато спиш, после си боцкай на "спокойно" без
по неофициални данни в бг има около 10, 000 хил, болни от хив като 70% са в софия, варна и пловдив, така че правте си сметка де си врете пишките

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Сеп 2010, 10:06

Това отдавна го бях чел, но не е чак толкова страшно. Все пак голяма част от вирусите не могат да проникнат. Отделно ваксина за СПИН няма, но съвременната медицина може да удържи болестта до 20, че и до 30 години. Не съм попадал на материал, в който някой да е хванал СПИН с презерватив, но може и да има. И като че ли от един път рядко се хваща, трябва си доста работа(клецане). В България СИПН-а не ни засегна толкова. Аз лично познавам(познавах) само един болен, но той го бе хванал от Тайланд ли, от Камбоджа ли. Абе някъде от там. Колкото и да се правим на кочове в размножителен период, българите сме си консервативна нация и безразборния секс не е чак такова явление по нашите ширини. Изключвам тъмната част от населението, но и там няма толкова СПИН. Или може би няма данни. Един по внимателен подбор на партньорка ще свърши работа. И далече от каките по околовръстното. Там може да е евтингяс, но дебнат много опасности.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Сеп 2010, 10:25

А добро утро, добро че мойта приятелка е с медицинско образование да ме светне на някои неща :mhihi: Вирусите са с 1/100 от големината на човешката клетка, та си минават през порите на презервативите като през тунел . И все пак вероятността да хванеш нещо наистина е ултра минимална, тъй като за да ти се лепне, трябва да имаш разкъсвания по инструмента , които са микроскопични и не се забелязват на пръв поглед, ма особено като си го мушкаш на другото място дето нема много смазка (сещате се що педалите го хващат най-често :mhihi: ) се получават тея разкъсвания и вируса влиза . Та от 4 години не ползвам такива глупости, ни съм умрял, ни съм се разболял, ни па съм си направил наследници без да искам :mhihi: Тея контрацептиви са само за да правят пари и да плашат хората , да не могат да си направят кефа като хората :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Сеп 2010, 10:31

Късат се всички човек като се поовлече, само Durex и то Extra safe са здрави, ама то какъв кеф с тая гума :dunno:
Един мой градски се забавлявал пиян вечерно време до един строеж с една циганка, при което я избутва в един от изкопите, но без да разбере и продължава да си върши "работата" :mrgreen:
Жената го гледала, гледала отдолу, накрая се провикнала от трапа- "Алоуууууу, стига ..а, подай ръка!" :lol: Звучи като виц, но е реална история.
Колкото до спина, трябва определен прой вирусни частици да могат да минат през латекса, дори и да препусклив трябва определен период от време, според мен вършат работа, пък и предпазват от гъбични и хламидийни инфекции.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 19 Сеп 2010, 10:48

Вие не сте в час заклевам се :mhihi:

То е ясно че не предпазват на 100% ама потърсете статистика за заразените със болести след секс със и без презерватив :idea:

Да не говорим че скъсания презерватив е съвсем друга тема ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 19 Сеп 2010, 11:08

когато бях згафил преди време, озънах че има две истини, едната е че като знаеш колко трудно се хваща хив и се успокояваш и си казваш "нещо ми става, увереноста ми изчезва и се спичам за глупости". другото е "ей ся ще видиш ти едно клецане" :mhihi: тогава разбрах и клишето "всичко, което не те убива те прави по-силен" след отрицателния тест имах чувството, че да си кушиш ново ферари е да си вземиш дъвка от магазина :mhihi:

ся внимавам с каките мноооого :!: (докато не измислят ваксина) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Сеп 2010, 11:27

dimithur написа:А добро утро, добро че мойта приятелка е с медицинско образование да ме светне на някои неща :mhihi: Вирусите са с 1/100 от големината на човешката клетка, та си минават през порите на презервативите като през тунел . И все пак вероятността да хванеш нещо наистина е ултра минимална, тъй като за да ти се лепне, трябва да имаш разкъсвания по инструмента , които са микроскопични и не се забелязват на пръв поглед, ма особено като си го мушкаш на другото място дето нема много смазка (сещате се що педалите го хващат най-често :mhihi: ) се получават тея разкъсвания и вируса влиза . Та от 4 години не ползвам такива глупости, ни съм умрял, ни съм се разболял, ни па съм си направил наследници без да искам :mhihi: Тея контрацептиви са само за да правят пари и да плашат хората , да не могат да си направят кефа като хората :mhihi:

Ако приятелката ти ще става лекар и кажи да заляга повече над учебниците, че лошо ни чака. Вируса е по-малък от порите, но той не лети, а се намира в течности, чиито размер на молекулите е по-голям от порите на презерватива ;) Така че презерватива е сигурен, ако не се скъса.
Друго интересно е че вируса не се хваща толкова лесно, което разбира се не трябва да ни успокоява.
Айде и умната, както казаха колеги по-скоро да кажем не на леките жени :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 19 Сеп 2010, 11:27

[quote="acer"........ тогава разбрах и клишето "всичко, което не те убива те прави по-силен" след отрицателния тест имах чувството, че да си кушиш ново ферари е да си вземиш дъвка от магазина :mhihi:
[/quote]

да разбираме ли, че сега караш ново Ферари? Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 19 Сеп 2010, 11:28

acer написа: ........ тогава разбрах и клишето "всичко, което не те убива те прави по-силен" след отрицателния тест имах чувството, че да си кушиш ново ферари е да си вземиш дъвка от магазина :mhihi:

да разбираме ли, че сега караш ново Ферари? Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 19 Сеп 2010, 12:38

ами ако се сложят две гуми,опастноста да се заразиш сигорно намалява :mhihi: :mrgreen: ,не че съм пробвал със два но просто питам :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата