Tрябва ли да сменям регистрацията?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Tрябва ли да сменям регистрацията?
Привет колеги,
въпроса ми е следния: Понеже смених личната карта и съответно съм с нов адрес /друг град/, това значи ли, че трябва да сменям регистрацията на колата.Ако е така имате ли идея каква е глобата, ако не го направя /дали няма да ми е по евтино да си я платя , отколкото да плащам за регистрация и да се разправям с общини и застрахователи/.
Благодарско в аванс
въпроса ми е следния: Понеже смених личната карта и съответно съм с нов адрес /друг град/, това значи ли, че трябва да сменям регистрацията на колата.Ако е така имате ли идея каква е глобата, ако не го направя /дали няма да ми е по евтино да си я платя , отколкото да плащам за регистрация и да се разправям с общини и застрахователи/.
Благодарско в аванс
Re: Tрябва ли да сменям регистрацията?
абе по-добре си трай за сега, никой няма да ти направи проблем според мен
No bling at the Ring
Напоследък май доста са се активизирали всевъзможните чиновници, та си викам да не го отнеса за тая простотия.
а да си трае нашия народ може много, ама затова си и пати
а да си трае нашия народ може много, ама затова си и пати

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Кой адрес си сменил? Настоящ или постоянен?
Предполагам постоянен, щом в личната карта е различен.
Хубаво е да смениш регистрацията на колата. В Софийския КАТ отнема 20на минути. Ако си от друг град не мога да кажа, но едва ли е повече. Колата не ти трябва.
Предполагам постоянен, щом в личната карта е различен.
Хубаво е да смениш регистрацията на колата. В Софийския КАТ отнема 20на минути. Ако си от друг град не мога да кажа, но едва ли е повече. Колата не ти трябва.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
3 години карах без да сменям номерата и кат ме спираха на скоро. Искаха ми и лична карта, защото на въпроса "къде отиваш", като им казах вкъщи, а регистрацията на колата на 400км и ме изгледаха странно. Но не направиха никакъв проблем, че не съм сменял регистрацията.
Иначе не знам как става за 20 мин в кат, като трябва да се сменят и номерата. А основната причина да не я прехвърля освен мързела, беше че като питах в кат ми искаха и договора за покупката, а го бях за бутал някъде. Твърдяха ми, че само с талона не можели, въпреки че си е на мое име стария
Иначе не знам как става за 20 мин в кат, като трябва да се сменят и номерата. А основната причина да не я прехвърля освен мързела, беше че като питах в кат ми искаха и договора за покупката, а го бях за бутал някъде. Твърдяха ми, че само с талона не можели, въпреки че си е на мое име стария

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Само с талон не може, да, необходим е и договор.
Номерата не е задължително да се сменят мисля, не съм се консултирал със закона обаче.
Аз имах предвид само при смяна на талона, че отнема 20 минути. Ако се наложи да сменя номерата много ясно, че ще отнеме повече време.
Номерата не е задължително да се сменят мисля, не съм се консултирал със закона обаче.
Аз имах предвид само при смяна на талона, че отнема 20 минути. Ако се наложи да сменя номерата много ясно, че ще отнеме повече време.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Смених постоянния адрес. Какъв ли договор ще ми искат, след като колата си е моя
Кофтито е, че ако ще сменям
регистрация, трябва да я запиша в общината по новия адрес, да сменям табели, талони, вероятно ще се отрази на гражданската
и каското .... + това пари и време
Като се позамисля обаче, КАТ и общините едва ли имат връзка. Та ако тръгна да я продавам, с шапкарите няма да се занимавам, а общината кво ли я интересува.

регистрация, трябва да я запиша в общината по новия адрес, да сменям табели, талони, вероятно ще се отрази на гражданската
и каското .... + това пари и време

Като се позамисля обаче, КАТ и общините едва ли имат връзка. Та ако тръгна да я продавам, с шапкарите няма да се занимавам, а общината кво ли я интересува.
Archangel написа:Само с талон не може, да, необходим е и договор.
Е при пререгистрация в друг град, се минава канал

Според мен занимавката е голяма и смисъла е никакъв

А тия 'дето карат само с пълномощно и регистрациите са им други ? Те подлежът ли на глоба ?
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
А при евентуално ПТП няма ли да имаш проблем с каското - ако се инатят да плащат и ти кажат така и така не си си оправил документите.
seven-eight написа:А при евентуално ПТП няма ли да имаш проблем с каското - ако се инатят да плащат и ти кажат така и така не си си оправил документите.
една от причините да питам е това, ама май се оказа въпрос с повишена трудност

10 мнения
• Страница 1 от 1