:НАГЛИТЕ:от НСО
Модератор: Общи модератори
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
:НАГЛИТЕ:от НСО
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3284011
Незнам дали сте имали случай да се разминавате с тези нагли шофьори,преди имаше тема пак с инцидент от тяхна страна,но те не са виновни,разбира се.Не сме ли равни на платното всички ? Защо правилата ще важат само за нас обикновения човек.Преди около месец,бях свидетел на абсолютно същия инцидент,само че платното беше широко и автомобила пред мен ,мина по банкета,ми ако нямаше банкет ?
Незнам дали сте имали случай да се разминавате с тези нагли шофьори,преди имаше тема пак с инцидент от тяхна страна,но те не са виновни,разбира се.Не сме ли равни на платното всички ? Защо правилата ще важат само за нас обикновения човек.Преди около месец,бях свидетел на абсолютно същия инцидент,само че платното беше широко и автомобила пред мен ,мина по банкета,ми ако нямаше банкет ?
- worker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: M3 E30
Re: :НАГЛИТЕ:от НСО
За съжаление нещата ще се покрият, то няма как и да стане по друг начин свидетелите ще казват какво е станало тия бастуни от НСО ще казват че не е станало нищо а президента май даже си е бил в къщи и от вестниците разбрал че имало някакъв инцидент някъде си е, единственото хубаво в цялата схема е че няма пострадали че иначе ще ше за стане много грозна история, а на тия където пътя е вечно техен не им се случва за първи път няма и да е за последен 

тва пък педерасче гинерала вика че колите на НСО минали от там половин час преди инцидента
кого ше лъжеееееешшшшшшшш бееееееееее мамицата ви гадна,никога няма да дам предимство на такава кола на НСО....не пускам никой такъв,срещу тях централно да пуснат кафявото...............за къде се е разбързал Гоцето ,прави се на много работлив нещо 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе то ,че ти ше пуснеш вместо те е сигурно на 100% ,ма не е в тва въпросът.
имат право да се движат на лампи и сирени само ,когато наистина имат спешна работа/не че те нема да кажат ,че не са имали/ и трябва охраняваното лице да е вътре. а тука май гоце го е немало. както и да е-случил се е инцидента ,стават такива неща ,но можеше да се извинят, да поемат примерно разходите на пострадалите и да кажат-като видите лампи-пазете се! ма не! по български! ние не сме били там,ние не бехме виновни,ние даже бехме на друга планета...! скапана история. познавам доста от момчетата там,не са толко лоши ,но явно като се качат в бурканизираните коли и нещо им става....
имат право да се движат на лампи и сирени само ,когато наистина имат спешна работа/не че те нема да кажат ,че не са имали/ и трябва охраняваното лице да е вътре. а тука май гоце го е немало. както и да е-случил се е инцидента ,стават такива неща ,но можеше да се извинят, да поемат примерно разходите на пострадалите и да кажат-като видите лампи-пазете се! ма не! по български! ние не сме били там,ние не бехме виновни,ние даже бехме на друга планета...! скапана история. познавам доста от момчетата там,не са толко лоши ,но явно като се качат в бурканизираните коли и нещо им става....
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Незнам как ги изчисли тия 100% че все те ще излизат гяволите ама не е точно така.. После нерви и разправий но повярваи ми има много по-откачени по-пътищата от въпросните пикли от НСО.. Но вместо да се спира войната по пътищата хората се озлобяват и за т'ва стават големите бели защото "тоя ли е по тарикат,ае да видиме.." 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
boksioraE39 написа:Незнам как ги изчисли тия 100% че все те ще излизат гяволите ама не е точно така.. После нерви и разправий но повярваи ми има много по-откачени по-пътищата от въпросните пикли от НСО.. Но вместо да се спира войната по пътищата хората се озлобяват и за т'ва стават големите бели защото "тоя ли е по тарикат,ае да видиме.."
ми то не е до лудост ,а до преценка и умение. айде нека са 98%...
- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Живеем в България... всеки, който се докопа до малко власт или привилегии винаги злоупотребява с тях или поне се опитва. В случая момчетата от НСО просто са карали както си знаят - поне 50% от пишещите във форума биха карали по същия начин, ако бяха на тяхно място.
Напоследък пътищата са станали място за избиване на комплекси и мерене на мъжко достойнство.
Винаги бих им дал път, не само на тях, но и на всички с "черен джиб" или друго подобно превозно средство. При евентуален сблъсък по-тежката кола, движеща се с по-голяма скорост винаги се разминава с по-леки щети.
Напоследък пътищата са станали място за избиване на комплекси и мерене на мъжко достойнство.
Винаги бих им дал път, не само на тях, но и на всички с "черен джиб" или друго подобно превозно средство. При евентуален сблъсък по-тежката кола, движеща се с по-голяма скорост винаги се разминава с по-леки щети.
човек просто трябва да се пази
нито знаеш кого возят, нито можеш да им се мериш на колите и на хората
отстъпи си като пичага и нека да се оправят
аз един път нещо се бях разсеял и не им направих път, тия пичове като се набраха на страничните стъкла да ми викат направо се почувствах като в конц лагер
нито знаеш кого возят, нито можеш да им се мериш на колите и на хората
отстъпи си като пичага и нека да се оправят
аз един път нещо се бях разсеял и не им направих път, тия пичове като се набраха на страничните стъкла да ми викат направо се почувствах като в конц лагер

No bling at the Ring
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Сетих се за една стара тема където: " Черният джиБ винаги е с предимство"
На тези хора им е набито в празните манерки, чувство за безнаказаност и превъзходство, това съчетано възпитание и уважение =0 преминава от смешно и нелепо към опасно за другите участници в движението.
Наскоро на една италиянска магистрала/ама истинска/ видях две коли със специален режим, пуснали си бурканите и си карат нормално в средна лента със 130км/ч., и о боже не бяха ес класи или седмици а алфички

На тези хора им е набито в празните манерки, чувство за безнаказаност и превъзходство, това съчетано възпитание и уважение =0 преминава от смешно и нелепо към опасно за другите участници в движението.

Наскоро на една италиянска магистрала/ама истинска/ видях две коли със специален режим, пуснали си бурканите и си карат нормално в средна лента със 130км/ч., и о боже не бяха ес класи или седмици а алфички

Аз нещо не разбрах обаче от целата история. Значи бусаджията твърди, че е карал след камион. Как са успяли да се разминат с камиона, пък с него не са (той карал уж след камиона) , та му се наложила да бега в дясно и да се центрира в мантинелата ? Не че ги оправдавам тея нещастници, ма просто нещо в целата история не се връзва 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
".....скапана държава,некъдърни политици,на сериозна са се взели..... "
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Е тя тая тема е дискутирана и дискутирана и дискутирана хиляди пъти. Как да се оправим като не сме цивилизовани хора а селяни. Особено НСО - на тях полицай не може да им каже нищо, защото няма право.
А относно кортежите - имаше репортаж как английската кралица в ролс-ролса си чака на светофар. Тука дори и последния сульо депутат се вози с включени светлини.
А относно кортежите - имаше репортаж как английската кралица в ролс-ролса си чака на светофар. Тука дори и последния сульо депутат се вози с включени светлини.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае щом куките на мотори са почнали да ритат по колите, за дето не им правят път (без включени специални светлини)... за кво говориме... вчера по "отбивката" на цариградско, дето ремонтират, двама моторизирани хубавци ритаха като откачени по колите, че не можели спокойно да минават между тях... а там лентите са по-тясни и място няма.. 

- propparo
-
-
- Кара: Lada Samara
- Мечтае да кара: ------
Момчетата от службата се държат така,както им казват и както се изисква от тях.
Да не мислите че е много лесно в тая пълна с интриги НСО,а ?Всяко шефче изисква,а не си задава въпроса дали е в човешките възможности да се направи .Та,не е лесно да се работи,особено когато те натискат хора с ранг президент,прайм министър или някой от сорта и ако нещо някой се опита да му обясни кое как е,може и да си излети от службата за 24 часа.
PS И самолета на полския президент когато се разби прехвърлиха вината на пилота и засекретиха разговорите между кабинния екипаж и полителита. Винаги момчето на служба го отнася в която и сфера да става въпрос,а хората с бели яки са непогрешими.
Да не мислите че е много лесно в тая пълна с интриги НСО,а ?Всяко шефче изисква,а не си задава въпроса дали е в човешките възможности да се направи .Та,не е лесно да се работи,особено когато те натискат хора с ранг президент,прайм министър или някой от сорта и ако нещо някой се опита да му обясни кое как е,може и да си излети от службата за 24 часа.
PS И самолета на полския президент когато се разби прехвърлиха вината на пилота и засекретиха разговорите между кабинния екипаж и полителита. Винаги момчето на служба го отнася в която и сфера да става въпрос,а хората с бели яки са непогрешими.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Действително карат малко по-нахално от необходимото шофьорите на НСО..но не повече от средностатистическа квартална мутра с Е36.
Наскоро - в началото на месеца май беше когато гостуваха в Евксиноград мина кортежа на президента с три пилотни коли в насрещното платно
- на извънградския път Евксиноград/Траката Златни Пясъци едната пилоттна кола караше точно в средата на пътя изнесена и също и един патрулен автомобил...пътят е изпълнят там с много завои и тесен...в този момент всички в колонота където бях спазваха ограниченията /60 км в час/ каквито имаше и инцидент нямаше...но и от доста далече се виждаха включените им буркани на тавана и премигващи червено-сини халогени на предната маска...и патрулката мигаше мощно пред тях..тъй че и сляп ги виждаше и всеки отбиваше или намаляваше силно до 20-тина км в час.
Наскоро - в началото на месеца май беше когато гостуваха в Евксиноград мина кортежа на президента с три пилотни коли в насрещното платно
- на извънградския път Евксиноград/Траката Златни Пясъци едната пилоттна кола караше точно в средата на пътя изнесена и също и един патрулен автомобил...пътят е изпълнят там с много завои и тесен...в този момент всички в колонота където бях спазваха ограниченията /60 км в час/ каквито имаше и инцидент нямаше...но и от доста далече се виждаха включените им буркани на тавана и премигващи червено-сини халогени на предната маска...и патрулката мигаше мощно пред тях..тъй че и сляп ги виждаше и всеки отбиваше или намаляваше силно до 20-тина км в час.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"