Проблем с наргилето ?!?!?!??!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Проблем с наргилето ?!?!?!??!
значи имам 2 наргилета абсолютно еднакви за около 40-50 лв... отначалото бяха ок ест не като тези в будабар и тн но беше приятно пушенето но мааалко по тежки защото по заведенията все 1 дърпам вкусен въздух без да ми тежи на мойто се усещаше повече някак си както и да е...... сега слагам тютюн пълна с вода малко над трабичката слагам фолио дупча 5-6 дупки в раиона на въглена пала го и не просто неизкарвам хубав дим а и е отвратително за пушене супер тежко..... отделно че на моменти гълтам частици въздух....има 1 врътка въртях я как ли не махах я слагах я като чели като я махна и запуша с ръка е най добре но все пак отвратително...какви ли не трансофмрации на части неправих нали са еднакви така и неможах да разбера зашо се получава така ?!?!??!?!
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
Re: Проблем с наргилето ?!?!?!??!
колега трябва да ти дадат награда за най-малоумните теми!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ВъРни се на хероин,какво се занимаваш с глупости
Е.Димитров написа:ВъРни се на хероин,какво се занимаваш с глупости

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:ВъРни се на хероин,какво се занимаваш с глупости

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Всъщност колега, май май не са те учили как се прави наргиле.
1) водата трябва няколко пъти да премерваш докато я уцелиш максимално- трябва като дърпаш да клокочи максимално много, но без да дърпаш вода.
2) тютюнът се надробява и се слага в чашката(СЛАГА, в никакъв случай не се ТЪПЧЕ!).Количеството, което аз слагам е според тва как правят наргилето в "наргиле" в студентски град, което според мен е най-доброто място за наргилета в София.. Та значи слага се много така че след като опънеш фолиото да си стои издуто отдолу
3) Най-добре става с два по-малки въглена, които слагаш от два срещуположни края на чашката. После е важно след като тръскаш въглените да ги поставяш обратно на същите места на които са били, за да не се запали.
4)Освен това се дупчи по цялата чашка
5)Тоя клапан е просто за да го развиеш отвреме-навреме и да издухаш наргилето
Давай и кажи после как е станало
1) водата трябва няколко пъти да премерваш докато я уцелиш максимално- трябва като дърпаш да клокочи максимално много, но без да дърпаш вода.
2) тютюнът се надробява и се слага в чашката(СЛАГА, в никакъв случай не се ТЪПЧЕ!).Количеството, което аз слагам е според тва как правят наргилето в "наргиле" в студентски град, което според мен е най-доброто място за наргилета в София.. Та значи слага се много така че след като опънеш фолиото да си стои издуто отдолу
3) Най-добре става с два по-малки въглена, които слагаш от два срещуположни края на чашката. После е важно след като тръскаш въглените да ги поставяш обратно на същите места на които са били, за да не се запали.
5)Тоя клапан е просто за да го развиеш отвреме-навреме и да издухаш наргилето

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
obi_fix написа: отделно че на моменти гълтам частици въздух....

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Alien написа:obi_fix написа: отделно че на моменти гълтам частици въздух....
каи чесно....!?!?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Някой проблем с тревата? 

Последна промяна boksioraE39 на 28 Сеп 2010, 10:04, променена общо 1 път

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Macros написа:Всъщност колега, май май не са те учили как се прави наргиле.
5)Тоя клапан е просто за да го развиеш отвреме-навреме и да издухаш наргилето![]()
Хайде и аз да се включа, като дългогодишен пушач...
Всичко, което е казал колегата е вярно, но и аз да добавя..
1) Водата в стъклото трябва да покрива точно 2 пръста от металната тръба, за да ти е максимално лесно за да дърпане....
2) ако случайно вече си дръпнал вода през маркуча и той се е намокрил, го остави да изсъхне и без да го мокриш повече го тръсни няколко пъти, ако искаш дори в земята по цялото му протежение, за да падне нагара....намокри ли се веднъж по този маркуч всичко се лепи и затова вкуса ти е гаден!
3) Въглените, които слагаш са много важни - не ползвай малките кръгли въглени, защото не държат достатъчно топлина за да се запали правилно тютюна в чашата. Ползвай големите триъгълни или кръгли, които се чупят. Аз лично чупя тези големите на 3 равни части и използвам две парчета, за да покрият цялата чаша с еднаква топлина и изгаряне.
4) Максимално раздробяваш тютюна, защото за да изгаря правилно му трябва въздух да минава през него..хем така ще дърпаш по-лесно.
5) Алуминиевото фолио го дупча с клечка за зъби по следния начин - взимаш клечката и правиш 5 леко разширени дупки под формата на 5цата на зарче... след това дупча остатъка и наоколо около 5те дупки като едвам вкарвам клечката..така имаш големи дупки, за да влиза въздух и малки навсякъде за малксимално покритие на въглена и тютюна!
Това е от мен

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
тук вече човек и за плетка английски ластик да попита пак ще се намери човек който го разбира и може да го посъветва

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Гледам колегите са ти обяснили как да си го направиш каот хората, ама аз па ще ти кажа една рецепта
Вместо вода сипваш... прясно мляко
Повярвай ми така удря в това че ти изтръпват петите
За още по-добър резултат използвай тютюн с аромат на мента
Други с които става добре са банан и пъпеш
Принципно имам и друга рецепта, ама тя е само за самоубийци

Вместо вода сипваш... прясно мляко

Повярвай ми така удря в това че ти изтръпват петите

За още по-добър резултат използвай тютюн с аромат на мента

Други с които става добре са банан и пъпеш

Принципно имам и друга рецепта, ама тя е само за самоубийци

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ако се напълни с туламор пак става добре 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Веднъж на един рожден ден пуших за първи и последен път "наргиле" вместо с вода с водка рускио стандарт и после не моа се запра от повръщане.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според мен е от дебитомера, или ламбда-сондата 

Никой не мое ма връне на селу!
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4