Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC
Здравейте, колеги! Значи решил съм да си взема един от 2-то телефона, но съм нямал досег до нито един от тях! Много ще съм ви благодарен ако ми кажете впечетленията си за тези машинки! Също може да предложите нещо друго в този ценови диапазон като задължително да има Wi-fi и GPS!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC
Нокиа 5800 навигейшън едишън 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
VesoPesa написа:Нокиа 5800 навигейшън едишън
2-ма мой познати имаха 5800 експрес музик, единия смени дисплея 1 път, а другия за 1година 2-пъти и те ме съветвам да не го гледам този телефон! Аз искам да си взема телефона от България и като се върна в Германия не искам да се разправям с дисплей и т.н.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
HTC оределено!! просто много класи над самсунг
избери си един htc с андроид и няма да съжаляваш
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
kiko написа:HTC оределено!! просто много класи над самсунг
Diamond-a е с Windows има ли някакъв проблем? Иначе HTC-о има много як дизайн! Друго което ме интересува как са 2-то телефона с GPS-а лесно ли се ъпдейтват(карти, програмки и т.н.)?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
JOTTO_DEL написа:kiko написа:HTC оределено!! просто много класи над самсунг
Diamond-a е с Windows има ли някакъв проблем? Иначе HTC-о има много як дизайн! Друго което ме интересува как са 2-то телефона с GPS-а лесно ли се ъпдейтват(карти, програмки и т.н.)?
дизаина на диаманта е як да но бъдещето в андроида,по лек софтуер

за карти качваш си igo и нямаш грижи
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
За тея пари където съм отделил за телефон няма HTC с Android това е лошото!
Иначе някой впечетления за Omnia-та има ли, че аз в началото бях се ориентирал към нея, но сега вече наистина се разколебах! 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Омниата е по-добрият вариант(от двата) бих взел него. ХТЦ-то няма слот за карта само 4гб вградена памет и това е. Със самсунга се работи много лесно с тази виртуална мишка. Вече ако отделиш някоя друга кинта за андроид ... там си е друга бира както казаха колегите.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
jordanov написа:Омниата е по-добрият вариант(от двата) бих взел него. ХТЦ-то няма слот за карта само 4гб вградена памет и това е. Със самсунга се работи много лесно с тази виртуална мишка. Вече ако отделиш някоя друга кинта за андроид ... там си е друга бира както казаха колегите.
Още нещо ме притеснява в HTC-то има доста слабичка батерия само 900mAh!

Здравейте,
В андроида може ли да се ползват вече GPS приложения като iGO, tomtom и т.н. ?
Относно паметта, на стария си wizard години наред не съм му изкарвал картата, така че тези 4 гб са напълно достатъчни(зависи от потребителя все пак)
батерята на този даймънд при колегата ми държи около ден-два(зависи какво се използва), на моя Xda Zest e 1300 и пак едвам изкарвам деня.
Ако свикнеш като си пред компютъра да си го ръгаш на USB, винаги ще ти бъде зареден.
относно разликата HTC имат много голяма поддръжка, като софтуер и фърмуер, незнам как е при самсунг но едва ли ще е толкова силна.
Разделителната способност при някои приложения също е важна, този самсунг(240x400) с някои приложения може да има проблеми!
също е важна паметта при windows mobile, 64mb отгоре на HTC(192 mb) e отново голям плюс.
п.п. за последно редактирвам мнението си
Поздрави
В андроида може ли да се ползват вече GPS приложения като iGO, tomtom и т.н. ?
Относно паметта, на стария си wizard години наред не съм му изкарвал картата, така че тези 4 гб са напълно достатъчни(зависи от потребителя все пак)
батерята на този даймънд при колегата ми държи около ден-два(зависи какво се използва), на моя Xda Zest e 1300 и пак едвам изкарвам деня.
Ако свикнеш като си пред компютъра да си го ръгаш на USB, винаги ще ти бъде зареден.
относно разликата HTC имат много голяма поддръжка, като софтуер и фърмуер, незнам как е при самсунг но едва ли ще е толкова силна.
Разделителната способност при някои приложения също е важна, този самсунг(240x400) с някои приложения може да има проблеми!
също е важна паметта при windows mobile, 64mb отгоре на HTC(192 mb) e отново голям плюс.
п.п. за последно редактирвам мнението си

Поздрави
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Нямал съм достъп до HTC, но на вид и екстри са стабилни машини, а колкото до самсунга попринцип не съм им особен фен, но точно за i900 Omnia е много добра машина и не мисля, че ще съжеляваш ако се сдобиеш с него 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Колеги искам да попитам какво мислите за репликите, че тука ми предлагат iPhone 4 с 2 сим карти и само няма GPS, за 270лв. с 1месец гаранция! Много ми го хвали телефона ама аз нещо съм негативно настроен кам китайските телефони! Някой от вас има ли впечетления как работят тея телефони? 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
JOTTO_DEL написа:Колеги искам да попитам какво мислите за репликите, че тука ми предлагат iPhone 4 с 2 сим карти и само няма GPS, за 270лв. с 1месец гаранция! Много ми го хвали телефона ама аз нещо съм негативно настроен кам китайските телефони! Някой от вас има ли впечетления как работят тея телефони?
Реплика= менте,имал съм подобен и нищо,ама нищо не може да се прави с него,за сметка на това си тежи като истинският
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Репликата = шит. Гадна китайска мизерия, освен ако не е с андроид е безполезна за друго освен разговори, но тогава за какво говорим за смарт телефон въобще. За около 250-300 лв можеш да си вземеш HTC tatoo или HTC dream дори HTC Here, или по-добре вземи самсунга, че с диаманта ще имаш проблеми с батерията.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Както и предположих (China
), ще се ориентирам към оригинално телефонче! За сега съм се спрял на HTC-то ама с тая батерия.
След 2 седмици се прибирам в Бг и до тогава ще трябва да реша и да го отнасям един от 2-та или някое друго HTC (гледам че доста ги хвалите
)

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3