Въпрос за точки който ми взеха днес
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Въпрос за точки който ми взеха днес
значи днес ми взеха 2 точки за превишена скорост
та въпроса ми е катаджията ми каза че след една година ще си въстанова всички точки тоест до 36 аз сега имах 27 сега 25 та вярно ли е това и кк седят нещата ще лапам ли близалката за 2 точки
мерси предварително

та въпроса ми е катаджията ми каза че след една година ще си въстанова всички точки тоест до 36 аз сега имах 27 сега 25 та вярно ли е това и кк седят нещата ще лапам ли близалката за 2 точки
мерси предварително

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: Въпрос за точки който ми взеха днес
Scott написа:значи днес ми взеха 2 точки:help:
Като нов шофер (предполагам)

Чл. 2. (1) (Предишен текст на чл. 2 - ДВ, бр. 66 от 2003 г.) Първоначалният максимален размер на контролните точки за отчет на извършваните нарушения на правилата за движение по пътищата от водачите на моторни превозни средства е 39.
(2) (Нова - ДВ, бр. 66 от 2003 г.) Първоначалният максимален размер на контролните точки за отчет на извършваните нарушения на правилата за движение по пътищата от водачите на МПС със стаж до две години е 27. Стажът се отчита от датата на първоначално издаване на свидетелство за управление на МПС в Р България.

11. за превишаване на разрешената максимална скорост:
а) от 20 до 30 км/ч. включително (чл. 182, ал. 1, т. 2 ЗДвП) - 2 к.т.;
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Малко офтопик.
Инструктора ми казваше - първите 2 години ако ти взимат точки няма да губиш само тези, за които ти е нарушението (както в твоя случай са 2), ами със 12 отгоре (демек ти не си загубил 2 сега, ами 14)
Инструктора ми казваше - първите 2 години ако ти взимат точки няма да губиш само тези, за които ти е нарушението (както в твоя случай са 2), ами със 12 отгоре (демек ти не си загубил 2 сега, ами 14)

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ее като няма какво да кажеш защи пишеш даже и поста ти не е смешенBavarishe написа:а 10 лева много ли ти се видяха
и не ми е за 10 лева а за 2 те точки защото както каза ЕРОР аз загубих 14 точки и аз знаех нещо такова но да си питам де
Х Саитарчо ще намина да ти прегледам точките

П.С благодаря на всички който ми помогнаха Бобси и Ерор
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Scott написа:ее като няма какво да кажеш защи пишеш даже и поста ти не е смешенBavarishe написа:а 10 лева много ли ти се видяха
и не ми е за 10 лева а за 2 те точки защото както каза ЕРОР аз загубих 14 точки и аз знаех нещо такова но да си питам де
Х Саитарчо ще намина да ти прегледам точките![]()
П.С благодаря на всички който ми помогнаха Бобси и Ерор
бате не съм искал да те засегна просто е трябвало да му дадеш,защото сега е по-неприятно с тея точки
ТДС - Турбо Див Селянин
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Pin2 написа:Аз имам 2 неплатени акта .... Легално и изгодно (60 лв.)
Няма и да ги платиш в тази омотана ДъРжАвА ....

Хем легално хем не ходиш никъде....

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
14 мнения
• Страница 1 от 1