Нахални Австралийци и Паркинг Места
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Нахални Австралийци и Паркинг Места
Отивам аз сночи да се подстрижа. Гледам место за паркинг, супер. Давам мигач и започвам да маневрирам. В този момент се чува от другата страна на улицата един доста неприятен коментар за майка ми. Некъв си там тъпак си мисли че било негово местото. Псувахме се там 5 мин и реших да не се занимавам защото ако оня реши да ми удере колата с ключ, после ще трябва да си купувам пистолет или атомна бомба или нещо такова. Паркирах си и това беше.
Днеска, излизам от супер маркета и гледам един на около 22-23 седи и си чака за едно место. Културно, с мигач с всичко. Супер ама мацката като излезе от местото, некъв дядка се навря в него ей така от никъде. С пълно право, момчето излезе от колата и започна да спори с дядото който си мислеше че света му е длъжен защото е на 80 и не знам си колко години. И доста бързо се почнаха псувните. Тогава излиза бабата и започва да говори на младежа как не го било срам да използва такива думи. Е в този момент вече спрях просто да гледам. За малко да си го отнесе дядото. Не мога да разбера тез дебили от къде вадят такова самочуствие. И накрая ние сме били проблемни. После ако дойде ченге ще изкара младежа виновен и не знам си какво. Добре че се намесих да му кажа на младежа че си излизам от местото и че ще му го дам . . и като екстра бонус местото ми е на сянка. Той много се зарадва, но ако е удрал колата на стареца след като е паркирал, напълно правилно ще да е постъпил.
Аз се ядосах само като ги гледах, а мога да си представя той как се е чуствал. Тез наборите нещо много започват да се перчат.
Днеска, излизам от супер маркета и гледам един на около 22-23 седи и си чака за едно место. Културно, с мигач с всичко. Супер ама мацката като излезе от местото, некъв дядка се навря в него ей така от никъде. С пълно право, момчето излезе от колата и започна да спори с дядото който си мислеше че света му е длъжен защото е на 80 и не знам си колко години. И доста бързо се почнаха псувните. Тогава излиза бабата и започва да говори на младежа как не го било срам да използва такива думи. Е в този момент вече спрях просто да гледам. За малко да си го отнесе дядото. Не мога да разбера тез дебили от къде вадят такова самочуствие. И накрая ние сме били проблемни. После ако дойде ченге ще изкара младежа виновен и не знам си какво. Добре че се намесих да му кажа на младежа че си излизам от местото и че ще му го дам . . и като екстра бонус местото ми е на сянка. Той много се зарадва, но ако е удрал колата на стареца след като е паркирал, напълно правилно ще да е постъпил.
Аз се ядосах само като ги гледах, а мога да си представя той как се е чуствал. Тез наборите нещо много започват да се перчат.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
denko написа::):mhihi: абе хубаво че младежа не е бил някой избохлив да направи нящу на дядото
Тука си много прав батка защото има и такива хора които не могат да си траят е можело да стане някой проблем! Но според мен няма значение дали си на 20 или 80 всички са равни

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Абе баш си беше избухлив. Аз много го успокоих като му казах че ще му дам мойто место, иначе не знам какво щеше да стане.
Денкооо, оная анимацийката в подписа ти е култова
Денкооо, оная анимацийката в подписа ти е култова

БИАД Авто-Пазар Тийм
Като стана дума за нахалство..
На гръцката граница (чакахме 4 часа и 20 мин) отиваме аз и баща ми в кафето да седнем и да си купим нещо за пиене.Сядаме...и след 1 мин ставам да купувам нещо.Връщам се аз и какво да видя-неква си тъпа гъркиня се настанила на масата на моето място
Питам баща ми:'тая пита ли те нещо изобщо?' и той:'Не!'
Еии..такива псувни ми минаха през главата,че ще ме е срам да ги изрека
Стоях пред нея 2 мин.прав гледайки я в очите и най-накрая се усети ****** че не се намира на правилното място
1 седмица + бях в Гърция,впечатленията ми от хората там хич не са добри
Ще си спестя определения..
На гръцката граница (чакахме 4 часа и 20 мин) отиваме аз и баща ми в кафето да седнем и да си купим нещо за пиене.Сядаме...и след 1 мин ставам да купувам нещо.Връщам се аз и какво да видя-неква си тъпа гъркиня се настанила на масата на моето място

1 седмица + бях в Гърция,впечатленията ми от хората там хич не са добри

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
7 мнения
• Страница 1 от 1