избор на ... баничарка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

избор на ... баничарка

Мнение от acer » 05 Окт 2010, 21:14

преди да ме убиете с камъни, че намесвам други марки, става въпрос за баничарки, а бмв нема и се радвам де :mhihi:
на месец се навъртват по около 4000км, нз тва дали е мн или малко, ама бърка в джоба :mhihi:

виждам в сегмента на баничарките само vw ecofuel... ще спа ли в сервиза? или да избягвам експлозии като скачам през врата преди птп?? :mhihi: В ауто-билд пише да бягаме от еко-фюела надалече, ама май преувеличават здраво
или да се ориентирам към тди-то?

(във vw форума карат само голфове)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: избор на ... баничарка

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2010, 21:21

Колега,нова ли ще я купуваш ?
Ситроен берлинго е корава кола
Дачия Логан също казват че са много корави
VW тата не ги знам как са
ама сичките докато са нови са Ок,втора ръка аз не бих купил щото са сцепени от каране и само ще ремонтираш
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 05 Окт 2010, 21:39

колега, ако ще си я караш ти, вземай Берлинго, здрави са, обаче ако ще я даваш друг човек да я кара по-добре не я взимай, защото при проблем със задкормилното устройство ще береш ядове със съединител, скорости, кормилна уредба и т.н.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2010, 22:00

speeder88 написа:колега, ако ще си я караш ти, вземай Берлинго, здрави са, обаче ако ще я даваш друг човек да я кара по-добре не я взимай, защото при проблем със задкормилното устройство ще береш ядове със съединител, скорости, кормилна уредба и т.н.

Леле колко си прав,преебва се кутията и механизма на около 65-70 хиляди километра заедно кормилата уредба,също и съединителя до тогав ще смениш 2 пъти
Иначе е много хубава кола върви много харчи поносимо от към товароносимост е идеална аз съм товарил пътническо берлинго с 1 тон хартия нема ядове
а товарните са още по корави,но треа се пази,щото иначе....
ако ще я даваш на некои вземи Дачия Логан много ги хвалат,много евтин сервиз имат за разлика от ситроена ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 05 Окт 2010, 22:35

мога да кажа добри думи за Форд Кънект .. нов го вземах ,за разлика от масовите баничарки е 1.8 а обема си казва думата като го натовариш .. вече е на 50к ,никви ядове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 05 Окт 2010, 23:32

втора ръка, до 15-16хил за баща ми ;) ама вече не искам да чуя за френска кола, 2-ра махам от главата ми :oops:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2010, 23:44

acer написа:втора ръка, до 15-16хил за баща ми ;) ама вече не искам да чуя за френска кола, 2-ра махам от главата ми :oops:

Вземете една дачия Логан нова за тея пари ще останете доволно най малкото е нова кола

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Окт 2010, 0:03

N.Mihaylovski написа:Вземете една дачия Логан нова за тея пари ще останете доволно най малкото е нова кола

Преди няколко броя в Ауто Билд в кутията за помощ на списанието някакъв немец ревеше че Логъна му на 7 месеца ръждясъл на задния капак :shock: :shock: :shock: :shock: пичовете от Дачия Германия не искали да му пребоядисат задния ръждив капак безплатно :shock: :shock: :shock: :shock: едва след оплакването до Ауто Билд от немския сервиз на Дачия светкавично му звъннали че направо ще му сменят задния капак с нов безплатно....та такива ми ти балкански проблеми дори и в Германия.
Ама нова Дачия на под 10 месеца и да покара ръждица в Германия :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 06 Окт 2010, 0:07

Alexi написа:мога да кажа добри думи за Форд Кънект .. нов го вземах ,за разлика от масовите баничарки е 1.8 а обема си казва думата като го натовариш .. вече е на 50к ,никви ядове ...

А аз обратното...един такъв ми се мотае в ръцете...кола на 60К купена от МП,карана с читава нафта на диагностика изнара ГНП и дюзи...цената им за нови е колкото един такъв кънект от първите...мерси :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Окт 2010, 0:30

лоугън на газ,корава машина и върви.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Окт 2010, 1:32

Колега, само да ти кажа никога да не помирисваш Рено Канго - такъв боклук никога никоя фирма не си е позволявала да произведе. Тая баничарка ме отчая от живота и намразих всичко свързано с марката Рено, даже ми се драйфа като видя и Нисан. Па като видях и едно Сузуки Самурай с двигател Рено и си викам "абе дали наблизо няма преса за мачкане на коли..." За Дачия не знам, ама трябва да е по-зле, щото е по някакъв лиценз. Ситроен Берлинго/Пежо Партнер е доста слаб автомобил откъм изработка. Фолксваген Кади се прави от пияни поляци в Полша. На Форд Турнео ми харесва, че отзад е на ресьори и е малко по-сериозен в изработката, но двигателя май не е от най-читавите. Общо взето на пазара има само еднодневки и ментета. Жалкото е, че това е политиката на производителите в последните години.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 06 Окт 2010, 7:32

Абе незнам ФВ от кви пияници се прави ама им се получава :mhihi: Брат ми кара такова служебно SDI вече 10г и го сцепват :yes:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Окт 2010, 7:37

Опел Комбо с дизелче на Исузу :mhihi: Едни бивши колеги още се опитват да го счупят, че да им вземат ново, ама нещо не им се отдава :mhihi: От 2003 се правят опити ... а още тогава си беше бая дърто , вероятно вече е над милион километра. Ма е много гадно за каране и не върви :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Окт 2010, 8:44

аз съм много доволен от мерцедес V220cdi :yes:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 06 Окт 2010, 8:46

Щом е баничарка,значи ще е VW!
Искаш евтино и лесно за подръжка?! Нали ...
Остави Дачията на мамалигарите,а ти погледно за Caddy или Seat Inca ама от старите поколения!
На обслужване си чист Голф,даже накладките са същите,окачването е същото ... На мен Инката ми даваше градско 6/100 нафтица ... Ама зимата си е тегаво,иска си ТДА ...
Другото извращение идва от ОПЕЛ ... Combo ... Е няма такова желязо ... Няма просто ... Дето вика колегата,абе искаш да го строшиш,и се кара на безобразие,и кво ли не е карано с него,и само газ ... И съединител най-накрая ... И толко ... И пак яко газ ....
Тааа или VW Caddy,Seat Inca или Opel Combo!
Другото са неуспешни опити ...!
Явка,той баничка иска ... CDI ако дрисне дюза,лошо ще му стане на момчето!
Иначе V-class си е кораво,ама е кекаво като всички нови извращения!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Следваща

Назад към Извън Темата