Смяна на книжка
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на книжка
Някой знае ли какво се прави в КАТ София при подновяване на книжка? на сайта им не намерих нищо освен да съм си носел медицинско. Ако някой е ходил скоро моля да сподели.... за момента знам само че имало огромни опашки.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Смяна на книжка
носи си медицинско,правилно са написали хората
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Носиш си медицинко, старата книжка и си плащаш в банката или в пощите( в пощите е наи евтино) според това каква поръчка искаш.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
и копие от дипломата за всеки случай... на копието да пише "вярно с оригинал"
мен за тва ме върнаха преди време
мен за тва ме върнаха преди време

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Stanchev написа:а фишовете кога се плащат? при подаването или при получаването на книжката?
Да не те подведа, но аз като я сменях преди два месеца, беше при подаването - когато ти попълват заявлението. Там мисля, че излиза дали имаш задължения. След това ако имаш ги плащаш в банката, която си е в КАТ /поне за София/ и после подаваш документите за книжка.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Когато идеш да я вземаш, трябва да са платени вапросните фишове. Ти си прави сметка, кога ще ги плащаш. Иначе няма да ти я дадат. По правило е така- първо справка, дали си длъжник- после, свидетелството. Аз вече смених моята и точно това бе реда.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
къде се прави тази справка, че след 2 седмици ще отивам да си я взимам и да чакам цял ден на опашка и да ме върнат да плащам някак си... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Stanchev написа:къде се прави тази справка, че след 2 седмици ще отивам да си я взимам и да чакам цял ден на опашка и да ме върнат да плащам някак си...
Ми няма друг начин,чакаш и като дойде реда ти те пращат на некое гише и после пак се редиш,ама мисля без ред
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Ами колега, те хората затва първо си плащат и после се редят... да не ги връщат 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
sapio написа:Stanchev написа:а фишовете кога се плащат? при подаването или при получаването на книжката?
Да не те подведа, но аз като я сменях преди два месеца, беше при подаването - когато ти попълват заявлението. Там мисля, че излиза дали имаш задължения. След това ако имаш ги плащаш в банката, която си е в КАТ /поне за София/ и после подаваш документите за книжка.
ти си си платил актовете а не фишовете...
фишовете се плащат когато си взимаш справката за актовете...
Аз минах м/у капките с фишовете...
отидох пуснах си справка за актовете... след 2 дни се върнах да си я взема и колежката на гишето
"амчи ти имаш 4 фиша... остав 120 лв. и си вземи справката" и аз тъй

викам "ти нормална ли си ма... платил съм си 4 лв. за справката... дай си ми я и да си ходя... нали за туй съм я взел тая справка че да видя кво имам да плащам"
тя ми вика "сорка... без да си платиш фишовете нема как да ти дам справката"
и тогава вдигнах невероятен скандал че те ме изнудват и че фишовете ми не са държавно задължение и я питах как ще ми гарантира че тия пари няма да си ги прибере в джоба...плаших ги с адвокати... караха ги да ми извадят текста от закона кадето пише че съм длъжен да си платя фишовете за да ми дадат справката... след половин час викане и каране с 3 лелки дойде шефа на кат... скарах се и с него... най накрая не издържа и каза " давайте му справката и да се маха че немога да го дишам"
дадоха ми справката и си тръгнах...
след тва си подадох документите за книжката... след месец си я взех... и никой нищо не ми каза за въпросните 4 фиша...
така си стоят неплатени
11 мнения
• Страница 1 от 1