От къде пазарувате свястна храна? И има ли такава въобще?
Модератор: Общи модератори
От къде пазарувате свястна храна? И има ли такава въобще?
След снощното пазаруване в Кауфланд, за пореден път се убедих че няма нищо читаво по магазините, купих сирене Елена, което на консистенция седи като кашкавал и не е хубаво на вкус, купих кашкавал "Кешана" който до скоро беше хубав и вчера взех 2 кила от него, вкуса му е отвратителен и въобще не става за ядене, също и кайма телешка 100% от витрината ми сложиха, която май е само сланина и червена боя, 3 пъти се пече тая кайма и се излива мазината от нея и пак е супер мазна
И доколкото разбрах тоя БДС е пълен майтап и въобще не се спазват нормите а само си лепят лепенките
А от Гръцкия - Лидъл, и най евтините продукти са много по добри от тия боклуци които се продават по нашите големи вериги 

www.bmwпрофесори-bg.net
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: От къде пазарувате свястна храна? И има ли такава въобще?
Добро утро 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
откакто въведоха "Стара планина" е малко по-добре с колбасите
дано се измисли нещо и за млечните продукти
ако купуваш нещо случайно, 100% ще ядеш синтетика
дано се измисли нещо и за млечните продукти
ако купуваш нещо случайно, 100% ще ядеш синтетика

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
здр.значи живеем на Тенерифе тука си имаме молове Лдъл,Метро,Карефур,и всякакви други просто стоките във българските метро карефур и лидъл нямат ама абсолютно нищо общо с стоките тука а всъщност са едно цяло по горе видях че става въпрос за каимата тука е 85 телешко и 15 свинско и както е сложиш на скарата така е вадиш без да променя вида и формата си и без да капне капка мазнина.Другото което е в България цените са доста ама доста по високи от тука просто незнам докога ще е така обичам България но ми повръща от всичко българско
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
Намерили, та премерили - както казват възрастните хора...
Големи госпожици станахте, бе, нежните ви стомахчета как още не са хванали рак от такива храни!
И аз пазарувам от същите магазини и съм доволен - има неща, които не ми харесват, но си купувам други и те ми допадат.
Опа, забравих - в тая тема трябваше да се оплаквам от нещата, които не са ми харесали, а не да съм щастлив от тези, които са вкусни

Големи госпожици станахте, бе, нежните ви стомахчета как още не са хванали рак от такива храни!
И аз пазарувам от същите магазини и съм доволен - има неща, които не ми харесват, но си купувам други и те ми допадат.
Опа, забравих - в тая тема трябваше да се оплаквам от нещата, които не са ми харесали, а не да съм щастлив от тези, които са вкусни

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сирене, мляко-кисело и прясно, хляб, яйца, кафе- био от съответните магазини. Домати или пак от там или от село. Месо- само свинско и незамразявано от няколко магазина имам тук наблизо. Картоф, ориз и т.н. не ям.
В Кауфланд, Била, Мила и въобще във всякакви хранителни магазини не съм влизал от години. Макс в 345 някой път да си купя някоя бира.
В Кауфланд, Била, Мила и въобще във всякакви хранителни магазини не съм влизал от години. Макс в 345 някой път да си купя някоя бира.
bum_bum написа:Сирене, мляко-кисело и прясно, хляб, яйца, кафе- био от съответните магазини.
И кво значи био?! Да ни би да значи производителите/търговците да ти галят ухото с неща, които искаш да чуеш и същевременно да премълчават някои подробности

bum_bum написа:Домати или пак от там или от село. Месо- само свинско и незамразявано от няколко магазина имам тук наблизо.
И доматите викаш твърдо знаеш с кво са торени и къде са отглеждани!

И прасето, преди да стане на пържоли, си напълно наясно с кво са го тъпкали и при какви условия е живяло

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
биото е пиниз да ти земат повече пари.
обикновенно си купувам на маджаров нещата без да го считате като реклама. просто вкуса им ми напомня за истинска храна. че няма да е идеално чисто ми е ясно.
иначе ,когато пътувам гледам да си набавям някои неща от селата ,дето минавам...
обикновенно си купувам на маджаров нещата без да го считате като реклама. просто вкуса им ми напомня за истинска храна. че няма да е идеално чисто ми е ясно.
иначе ,когато пътувам гледам да си набавям някои неща от селата ,дето минавам...
SKISA написа:биото е пиниз да ти земат повече пари.
Бззззз! Правилен отговор!

За другото също съгласен

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми има си техника за пазаруване,първо сиренето-за 2 лева сирене нема!!!
Свинското е много вредно и даже не само в корана пише да не се яде свинско,ами и в библията свинското е забранено (се едно ядете човешко)!!!
Четене требе на етикетите-Е-тата са вредни,това са консерванти и оцветители.
В резюме-риба прясна,сирене но по възможност от тенекия,телешко но не замразявано,пилешко но не замразено,пуешко и патешко не замразявано,боб,леща,грах но не в консерви или ако са от консерви да се четата етикетите,да са пастюрезирани а не с разни химии,хляба може да си го правите в къщи с едни фурнички дето струват сто лева-без консерванти и с кълнове,салатата която се направи от пресни зеленчуци трябва да се изконсумира до 2 -3 часа,не нитратите са вредни а НИТРИтите,това са нитрати които се окисляват от кислорода във въздуха след като се нареже салатата,зехтин и тн мазнини,но не обработен термично а екстра върджин,студено пресован...ей такива работи...
Не разчитайте на марката "Стара Планина",това че е спазена нормата за количество месо не означава че :1-месото е от австрия от някакъв резерв от преди 20 години (онзи ден отново гръмна скандал) и 2-ро-слагат си се пак консерванти и тн глупости...
Свинското е много вредно и даже не само в корана пише да не се яде свинско,ами и в библията свинското е забранено (се едно ядете човешко)!!!
Четене требе на етикетите-Е-тата са вредни,това са консерванти и оцветители.
В резюме-риба прясна,сирене но по възможност от тенекия,телешко но не замразявано,пилешко но не замразено,пуешко и патешко не замразявано,боб,леща,грах но не в консерви или ако са от консерви да се четата етикетите,да са пастюрезирани а не с разни химии,хляба може да си го правите в къщи с едни фурнички дето струват сто лева-без консерванти и с кълнове,салатата която се направи от пресни зеленчуци трябва да се изконсумира до 2 -3 часа,не нитратите са вредни а НИТРИтите,това са нитрати които се окисляват от кислорода във въздуха след като се нареже салатата,зехтин и тн мазнини,но не обработен термично а екстра върджин,студено пресован...ей такива работи...
Не разчитайте на марката "Стара Планина",това че е спазена нормата за количество месо не означава че :1-месото е от австрия от някакъв резерв от преди 20 години (онзи ден отново гръмна скандал) и 2-ро-слагат си се пак консерванти и тн глупости...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
био навън-да! тука нямам вяра.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Свинското е много вредно и даже не само в корана пише да не се яде свинско,ами и в библията свинското е забранено (се едно ядете човешко)!!!..
То в корана и библията пише и да не ебеш ако не си женен ама да не би да го спазваш?
Белтъка в яйцето е най-близък до този в теб, начи и яйца да не ядем?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е.Димитров написа:в библията свинското е забранено (се едно ядете човешко)!!!
Винаги съм подозирал, че имам родствена връзка с Ханибал Лектър, щото свинската осмянка с кисело зеле много я моря зимата

Никой не мое ма връне на селу!