Как се губят потенциални клиенти...
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Как се губят потенциални клиенти...
Здравейте, ще ангажирам вниманието ви, колеги, с една случка от днес. Имам си едно правило в живота да не купувам машини, камиони и коли от България, но лятото направих добра сделка с Уни Кредит Лизинг и понеже често минавам по "Цариградско шосе" и винаги гледам към прибраните от И Еф Джи (Пощенска банка) камиони, наредени зад "Петрол" днес реших да пробвам да направя пак някоя успешна сделка с някой влекач от какъвто ще имам нужда скоро. Разгледах какво продават в интернет, но имаше обявени доста по-малко неща от това, което видях на паркинга им и се обадих да разпитам за подробности. На стационарния телефон любезно ми казаха да звънна на мобилните. За съжаление на мобилните никой не вдигна, след час пак никой не вдигна и почти, когато се отказах ми се отговори на единия. Човека ми обясни, че има доста работа и може да ми обърне внимание след уговорка един ден по-рано, но мога да разгледам камионите спокойно сам и да набележа това, което ме интересува. Та облякох си работните дрехи, качих се на гадната баничарка и отидох на оглед. На входа пазача ми каза - "Влизай направо и след знака завий на дясно, за да влезнеш вътре." Влезнах аз вътре, обаче там кал до колене и си викам "тука ще взема да потъна и ще имам ядове" и влезнах между камионите на чакъла. През цялото време един друг пазач до будка стоеше и ме гледаше без да направи някакъв знак. Разглеждам си аз първото, което видях и след минута тоя пазач идва към мен и с псувни и закани ми вика: "Качвай се на колата и вън веднага, изчезвай от тука бе нещастник, тука никой не може да влиза без да мине покрай мен и с кола не може да се влиза тука, веднага марш от тука, пали и заминавай бе!" Викам му "Извинете, но аз не Ви знам правилата, ще оставя колата отвън и ще разгледам пеша." Отговорът беше - "Абе ти повече тука няма да стъпиш, изчезвай веднага, че ще ядеш бой." Е, добре, все пак не съм си вкъщи, но досега не съм бил клиент на И Еф Джи и мисля, че няма да бъда със сигурност за в бъдеще. Може би аз съм дребен клиент, но и от мен можеше да изкарат заплатата на някой и друг служител за някоя и друга годинка напред.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Как се губят потенциални клиенти...
то и да ти се занимава да уведомиш и еф джи,едва ли ще се трогнат..... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
В България НЯМА обслужване. Дали иефджи, глобул или тн "марки" се тая.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колега за жалост на много места е така,което е много жалко,но тъпия пазач не разбира от пазарна политика и т,н при ТОШО е имало работа за всички не е било нужно да се държиш добре с хората за да имаш клиенти 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Нещастници,вместо да ти обесни като човек-така и така...то се ганьoвска раута.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
То тех май ги "охраняват" Спартак Секюрити ... нема толкова измислена охранителна фирма, сложили са я там, само щото по закон са длъжни да имат некакви охранители
И докато по клоновете на центъра охранителите са жени, в складовете на майна си райна сложили некакви бабаити сакън да не им изнесат безценните камиони
Съвсем случайно познавам обаче шефа на охраната на И ЕФ ДЖИ, в понеделник ще повдигна въпроса 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Мордехай написа:....Та облякох си работните дрехи, качих се на гадната баничарка и отидох на оглед...
Не те е преценил като клиент, колега. Решил е че щом слизаш от баничарка с работни дрехи и нямаш пари за камион ... не виждам какво друго може да си е помислил охраната. Решил е че си зяпач и семкар предполагам ... но да има ги и тези моменти.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
jordanov написа:Мордехай написа:....Та облякох си работните дрехи, качих се на гадната баничарка и отидох на оглед...
Не те е преценил като клиент, колега. Решил е че щом слизаш от баничарка с работни дрехи и нямаш пари за камион ... не виждам какво друго може да си е помислил охраната. Решил е че си зяпач и семкар предполагам ... но да има ги и тези моменти.
И като е с работни дрехи к'во,така ли трябва да се отнесе...к'во за да ти се кланят тряя отидеш с костюм за 2500 лв. ли !? това е тъпо.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Охрана бе батка, охрана к'во си се възмутил от охрана кажи ми ...
Ми то не трябва много акъл да си охрана. Виж звънни на шефовете му да се оплачеш, пък може и да има ефект.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе кво ти пука! тури си го на ....!! ако има читави оферти-охраната си го тури на ....нали!! ти си глей интереса! а оня ше пие кафенца и ще зима 200лв следващите 10г. заеби го! мизерник!
наказвал съм мноу грозно такива измикяри ,щото ходя често неглиже ,ма вече и тва ме мързи..... продавачки,охрани,разни други......
наказвал съм мноу грозно такива измикяри ,щото ходя често неглиже ,ма вече и тва ме мързи..... продавачки,охрани,разни други......
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Колеги, честно не ми се занимава, не ми дреме, ей сега ще звънна на колегата и ще запали комбито и ще иде в Холандия да ми докара нещо читаво без да се ядосвам. Просто днес този човек ми вдигна кръвното много и реших да споделя с вас. Загуба на време, свързана с много нерви ще е да се жалвам от него някъде. И без това от работата, в понеделник започва да ме боли глава и чак в събота спира. Избор има много и навсякъде, важното е как ще се използва машината после.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
На пазача първото нещо което му е хрумнало като те е видял да оглеждаш сигурно е било - "Дръжте крадеца !!!"
Аман от заядливи хора.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 12 Фев 2023, 12:05, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Да ,персонала ебава майката на бизнеса .
За това не спим и си вършим каквото можем сами .
Трябва да направим тема с куриози .
Ще се смеем със истински сълзи .
За това не спим и си вършим каквото можем сами .
Трябва да направим тема с куриози .
Ще се смеем със истински сълзи .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3