Шофирането в София!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Хонда F20:)
Мечтае да кара: 750IL

Шофирането в София!

Мнение от AshesS » 09 Окт 2010, 19:45

Здравейте, колеги. Отскоро ми се налага да пътувам до София(от Варна съм) и очаквах, че ще е някакъв ад и ужас... а, честно не бях прав! Понеже не познавам града и се ориентирам с ДжиПиЕс, постоянно увисвам на кръстовищата и е нямало случай, някой да не ме пусне! Даже, "мутрите" с джиповете и лимузините пускат по едни аварийни за благодарност или извинение, дори и като ти секат пътя :mhihi: ! Вярно има задръствания, но ако и в другите градове имаше такива шофьори :clap: !!!

Слави
Аватар

Re: Шофирането в София!

Мнение от © » 09 Окт 2010, 20:39

време беше някой да каже добра дума шофирането в София :mhihi:
вижте какво мислим за вас, преди да ни изгоните към провинцията :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Окт 2010, 20:42

Ти внимавай с "увисванията" по кръстовищата, че на повечето има камери и пращат честитки , по хубаво си стой и си чакай да се освободи :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 09 Окт 2010, 20:55

dimithur написа:Ти внимавай с "увисванията" по кръстовищата, че на повечето има камери и пращат честитки , по хубаво си стой и си чакай да се освободи :mhihi:

Така е но за колегите от провинцията ще им дойде с по-голямо закъснение..

П.П Що си сложил тоя смешник на аватар? :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Окт 2010, 21:14

boksioraE39 написа:
dimithur написа:Ти внимавай с "увисванията" по кръстовищата, че на повечето има камери и пращат честитки , по хубаво си стой и си чакай да се освободи :mhihi:

Така е но за колегите от провинцията ще им дойде с по-голямо закъснение..

П.П Що си сложил тоя смешник на аватар? :mhihi:

Eпа виж го как ни се смее от снимката ... да му се посмеем и ние, затова съм го турнал :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 09 Окт 2010, 22:34

Казал съм го преди 10 години в София човек се научава да шофира в Наполи се доказва че може да шофира и след това в цял свят кара като професионалист без да среща трудности
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 10 Окт 2010, 0:28

Дай газ, дай газ...и с кола на чуждо име :mhihi:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30.......

Мнение от Night_Shadow » 10 Окт 2010, 1:31

За Наполи потвърждавам :yes: там си е истинко предизвикателство,там всеки си мисли,че колата му има независимост и си карат какво си сакат :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Окт 2010, 10:54

AshesS написа:Здравейте, колеги. Отскоро ми се налага да пътувам до София(от Варна съм) и очаквах, че ще е някакъв ад и ужас... а, честно не бях прав! Понеже не познавам града и се ориентирам с ДжиПиЕс, постоянно увисвам на кръстовищата и е нямало случай, някой да не ме пусне! Даже, "мутрите" с джиповете и лимузините пускат по едни аварийни за благодарност или извинение, дори и като ти секат пътя :mhihi: ! Вярно има задръствания, но ако и в другите градове имаше такива шофьори :clap: !!!

Не вярвам че го мислиш, аз цял живот съм тука и особено мутрите ти благодарят на куково лято, ама как да е. Все пак има свестни шофьори и те заслужават добрите ти думи!
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person

Мнение от STASEK » 10 Окт 2010, 11:19

От няколко човека чувам, че шофьорите в София са много по-добри и отстъпчиви от шофьорите във Варна. Явно е истина.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 10 Окт 2010, 13:57

Dimo написа:
AshesS написа:Здравейте, колеги. Отскоро ми се налага да пътувам до София(от Варна съм) и очаквах, че ще е някакъв ад и ужас... а, честно не бях прав! Понеже не познавам града и се ориентирам с ДжиПиЕс, постоянно увисвам на кръстовищата и е нямало случай, някой да не ме пусне! Даже, "мутрите" с джиповете и лимузините пускат по едни аварийни за благодарност или извинение, дори и като ти секат пътя :mhihi: ! Вярно има задръствания, но ако и в другите градове имаше такива шофьори :clap: !!!

Не вярвам че го мислиш, аз цял живот съм тука и особено мутрите ти благодарят на куково лято, ама как да е. Все пак има свестни шофьори и те заслужават добрите ти думи!

Много си прав колега,всяко правило си има изключение :yes:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 10 Окт 2010, 14:30

Добре,че взехме да пътуваме по Европата и видяхме как карат там хората та поне малко по-малко да започнем да се опитваме.
Другата причина е, че задръстванията са такива, че по-добре да пуснеш колега или пешеходци и да ти се усмихне някой или да мигне за благодарност вместо да се пънеш и да трупаш стрес и негативна енергия и пак да си в колоната с 2-3 коли напред. В последствие доброто отношение се връща и така.
Лека полека ще се усетят и във Варна и другите по-големи градове.

П.С. 2004 когато се върнах от пътвото си ходене в Германия ми свиркаха отзад когато давах път на колега излизащ от пряка например. И това при положение, че напред и назад колона.
Сега определено има много като мен. Разликата е голяма, но още много има да се учим. Точно преди седмица се върнах от Словения и Австрия и толерантността и културата са им мечта. Организацията на движение също. Това ако се оправи и няма тъпи ограничения и светофари, а повече кръгови, детелини и т.н. ще станем още по-добри шофьори.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 10 Окт 2010, 14:37

Тук също има много културни водачи. 90% от времето съм с колело или пешеходец, та често ме пускат. Има и такива, които засичат нарочно, обаче като не им обръщаш внимание е добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 10 Окт 2010, 15:36

I love Sofia с нейните :maad: шофьори. Не искам да се променя че тъкмо почна да ми става интересно като излизам с колата :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 10 Окт 2010, 16:00

Попринцип не е лошо , особено в малките улички :mhihi:
Изображение
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата