Шофирането в София!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- AshesS
- Потребител
-
- Кара: Хонда F20:)
- Мечтае да кара: 750IL
Шофирането в София!
Здравейте, колеги. Отскоро ми се налага да пътувам до София(от Варна съм) и очаквах, че ще е някакъв ад и ужас... а, честно не бях прав! Понеже не познавам града и се ориентирам с ДжиПиЕс, постоянно увисвам на кръстовищата и е нямало случай, някой да не ме пусне! Даже, "мутрите" с джиповете и лимузините пускат по едни аварийни за благодарност или извинение, дори и като ти секат пътя
! Вярно има задръствания, но ако и в другите градове имаше такива шофьори
!!!

Re: Шофирането в София!
време беше някой да каже добра дума шофирането в София 
вижте какво мислим за вас, преди да ни изгоните към провинцията

вижте какво мислим за вас, преди да ни изгоните към провинцията

Ти внимавай с "увисванията" по кръстовищата, че на повечето има камери и пращат честитки , по хубаво си стой и си чакай да се освободи 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
dimithur написа:Ти внимавай с "увисванията" по кръстовищата, че на повечето има камери и пращат честитки , по хубаво си стой и си чакай да се освободи
Така е но за колегите от провинцията ще им дойде с по-голямо закъснение..
П.П Що си сложил тоя смешник на аватар?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:dimithur написа:Ти внимавай с "увисванията" по кръстовищата, че на повечето има камери и пращат честитки , по хубаво си стой и си чакай да се освободи
Така е но за колегите от провинцията ще им дойде с по-голямо закъснение..
П.П Що си сложил тоя смешник на аватар?
Eпа виж го как ни се смее от снимката ... да му се посмеем и ние, затова съм го турнал

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Казал съм го преди 10 години в София човек се научава да шофира в Наполи се доказва че може да шофира и след това в цял свят кара като професионалист без да среща трудности
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
За Наполи потвърждавам
там си е истинко предизвикателство,там всеки си мисли,че колата му има независимост и си карат какво си сакат 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
AshesS написа:Здравейте, колеги. Отскоро ми се налага да пътувам до София(от Варна съм) и очаквах, че ще е някакъв ад и ужас... а, честно не бях прав! Понеже не познавам града и се ориентирам с ДжиПиЕс, постоянно увисвам на кръстовищата и е нямало случай, някой да не ме пусне! Даже, "мутрите" с джиповете и лимузините пускат по едни аварийни за благодарност или извинение, дори и като ти секат пътя! Вярно има задръствания, но ако и в другите градове имаше такива шофьори
!!!
Не вярвам че го мислиш, аз цял живот съм тука и особено мутрите ти благодарят на куково лято, ама как да е. Все пак има свестни шофьори и те заслужават добрите ти думи!

- STASEK
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person
От няколко човека чувам, че шофьорите в София са много по-добри и отстъпчиви от шофьорите във Варна. Явно е истина.
Dimo написа:AshesS написа:Здравейте, колеги. Отскоро ми се налага да пътувам до София(от Варна съм) и очаквах, че ще е някакъв ад и ужас... а, честно не бях прав! Понеже не познавам града и се ориентирам с ДжиПиЕс, постоянно увисвам на кръстовищата и е нямало случай, някой да не ме пусне! Даже, "мутрите" с джиповете и лимузините пускат по едни аварийни за благодарност или извинение, дори и като ти секат пътя! Вярно има задръствания, но ако и в другите градове имаше такива шофьори
!!!
Не вярвам че го мислиш, аз цял живот съм тука и особено мутрите ти благодарят на куково лято, ама как да е. Все пак има свестни шофьори и те заслужават добрите ти думи!
Много си прав колега,всяко правило си има изключение

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Добре,че взехме да пътуваме по Европата и видяхме как карат там хората та поне малко по-малко да започнем да се опитваме.
Другата причина е, че задръстванията са такива, че по-добре да пуснеш колега или пешеходци и да ти се усмихне някой или да мигне за благодарност вместо да се пънеш и да трупаш стрес и негативна енергия и пак да си в колоната с 2-3 коли напред. В последствие доброто отношение се връща и така.
Лека полека ще се усетят и във Варна и другите по-големи градове.
П.С. 2004 когато се върнах от пътвото си ходене в Германия ми свиркаха отзад когато давах път на колега излизащ от пряка например. И това при положение, че напред и назад колона.
Сега определено има много като мен. Разликата е голяма, но още много има да се учим. Точно преди седмица се върнах от Словения и Австрия и толерантността и културата са им мечта. Организацията на движение също. Това ако се оправи и няма тъпи ограничения и светофари, а повече кръгови, детелини и т.н. ще станем още по-добри шофьори.
Другата причина е, че задръстванията са такива, че по-добре да пуснеш колега или пешеходци и да ти се усмихне някой или да мигне за благодарност вместо да се пънеш и да трупаш стрес и негативна енергия и пак да си в колоната с 2-3 коли напред. В последствие доброто отношение се връща и така.
Лека полека ще се усетят и във Варна и другите по-големи градове.
П.С. 2004 когато се върнах от пътвото си ходене в Германия ми свиркаха отзад когато давах път на колега излизащ от пряка например. И това при положение, че напред и назад колона.
Сега определено има много като мен. Разликата е голяма, но още много има да се учим. Точно преди седмица се върнах от Словения и Австрия и толерантността и културата са им мечта. Организацията на движение също. Това ако се оправи и няма тъпи ограничения и светофари, а повече кръгови, детелини и т.н. ще станем още по-добри шофьори.
Тук също има много културни водачи. 90% от времето съм с колело или пешеходец, та често ме пускат. Има и такива, които засичат нарочно, обаче като не им обръщаш внимание е добре.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
I love Sofia с нейните
шофьори. Не искам да се променя че тъкмо почна да ми става интересно като излизам с колата 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Попринцип не е лошо , особено в малките улички

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3