ПЛЕКСИГЛАС фирма за направа на детаили помощ ?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
ПЛЕКСИГЛАС фирма за направа на детаили помощ ?
колеги нужна ми е помощ за фирма предлагаща изработка на плексигласови детайли
става въпрос за рафтове за магазин за козметика искам да сложа плексигласови рафтове които ще осветя с диоди Но ми трябва да плексигласа да е огънат в буквата П или 0 без забележки напуквания и избелване на свивките (Предполагам фирми за кутии или рекламни такива )
п.с. Много ми е спешно! Благодаря ви предварително!
става въпрос за рафтове за магазин за козметика искам да сложа плексигласови рафтове които ще осветя с диоди Но ми трябва да плексигласа да е огънат в буквата П или 0 без забележки напуквания и избелване на свивките (Предполагам фирми за кутии или рекламни такива )
п.с. Много ми е спешно! Благодаря ви предварително!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: ПЛЕКСИГЛАС фирма за направа на детаили помощ ?
Колега, ако осъществиш проекта
изпрати ми някакви снимки .
И на мен ми трябва нещо подобно .
изпрати ми някакви снимки .
И на мен ми трябва нещо подобно .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
http://andrea.bg/index.php?option=com_c ... 85&lang=en
Направете запитване в тая фирма - виждал съм всякакви реклами от плексиглас в шоурума им....мисля,че едно П ще е елементарно за тях
Направете запитване в тая фирма - виждал съм всякакви реклами от плексиглас в шоурума им....мисля,че едно П ще е елементарно за тях

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Kолега, здравей.
Ако оше не си намерил : имам познати - доста добри в това което искаш да реализираш. Работят с професионална огъвачка за плексиглас, осветяват с диоди и т.н.. На сайта има и галерия с реализирани подобни обекти.
Мисля , че ще ти свършат качествено и бързо работа за добри пари. Препоръчвам ти да ги преслушаш.
http://hmw-group.com/kontakti.html
Поздрави
Ако оше не си намерил : имам познати - доста добри в това което искаш да реализираш. Работят с професионална огъвачка за плексиглас, осветяват с диоди и т.н.. На сайта има и галерия с реализирани подобни обекти.
Мисля , че ще ти свършат качествено и бързо работа за добри пари. Препоръчвам ти да ги преслушаш.

http://hmw-group.com/kontakti.html
Поздрави
6 мнения
• Страница 1 от 1