Търся си приятели - Бургас
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Търся си приятели - Бургас
Темата е напълно сериозна
След като целият първи курс го издържах с абсюлютните тромпети, които ги имам за колеги, 2рия курс нещата се влошиха след няколкото нови попълнения и съм вече отчаян че ще има хора с които да мога да си кажа повече от здравей/здрасти и да не се заговори за чалга или фешънски истории ... и съответно аз да съм ненормалният че съм единственият с нормални мъжки интереси - коли, жени, леки жени, други жени, чужди жени и т.н
Та търся си хора от Бургас, дето са склонни към дружба с "майна", все още не караща бмв - но иначе голям фен на марката и съвсем скоро тва ще го подчертаем със една миска най-вероятно
ПП. Смятайте до къде я докарах след като днеска се гръмнах "пийсе леа" за карта за world of warcraft, който не съм го играл от 4-5 години сигурно

След като целият първи курс го издържах с абсюлютните тромпети, които ги имам за колеги, 2рия курс нещата се влошиха след няколкото нови попълнения и съм вече отчаян че ще има хора с които да мога да си кажа повече от здравей/здрасти и да не се заговори за чалга или фешънски истории ... и съответно аз да съм ненормалният че съм единственият с нормални мъжки интереси - коли, жени, леки жени, други жени, чужди жени и т.н

Та търся си хора от Бургас, дето са склонни към дружба с "майна", все още не караща бмв - но иначе голям фен на марката и съвсем скоро тва ще го подчертаем със една миска най-вероятно

ПП. Смятайте до къде я докарах след като днеска се гръмнах "пийсе леа" за карта за world of warcraft, който не съм го играл от 4-5 години сигурно

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Търся си приятели - Бургас
пушачи или непушачи 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
ogata написа:Темата е напълно сериозна![]()
След като целият първи курс го издържах с абсюлютните тромпети, които ги имам за колеги, 2рия курс нещата се влошиха след няколкото нови попълнения и съм вече отчаян че ще има хора с които да мога да си кажа повече от здравей/здрасти и да не се заговори за чалга или фешънски истории ... и съответно аз да съм ненормалният че съм единственият с нормални мъжки интереси - коли, жени, леки жени, други жени, чужди жени и т.н![]()
Ей тука ти е проблема колега

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
футболен фен?от кой отбор си?какво работят вашите?разкажи малко за себе си
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Може да пробваш на някоя от Бургаските сбирки,там ще се запознаеш с нови приятели и сам ще подбереш с,кой от тях имате общи интереси.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
LiTtLeRoCk написа:Може да пробваш на някоя от Бургаските сбирки,там ще се запознаеш с нови приятели и сам ще подбереш с,кой от тях имате общи интереси.
Ето го най-правилният отговор!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
Не ми дреме пушачи или непушачи. Важното е да обичат бира
Иначе за срещите хич не се сетих. Бтв .. забравих да кажа че аз мога да осигуря колежки от БСУ за "коч компанията"

Иначе за срещите хич не се сетих. Бтв .. забравих да кажа че аз мога да осигуря колежки от БСУ за "коч компанията"

Брат журналистика ли учиш там ?
Последна промяна Spiro на 13 Окт 2010, 2:19, променена общо 1 път
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
bigmurzi написа:фейсбук мадафака

LiTtLeRoCk написа:Може да пробваш на някоя от Бургаските сбирки,там ще се запознаеш с нови приятели и сам ще подбереш с,кой от тях имате общи интереси.
+1 ,а и 100% там се пие бира

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
ogata написа:...... Бтв .. забравих да кажа че аз мога да осигуря колежки от БСУ за "коч компанията"
Брат, ти можеш да спасиш Бургаските сбирки, че там взеха да си мерят нещо различно от това което трябва. Драсни и в Събори/Мероприятия - БУРГАС може пък да си полезен, че нещо разногласия има.
ПП: Да знаеш само, че повечето коли са поне набори на съученичките ти, не са мноо фешън, но може да се понапикаят из морската градина

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
ogata написа:Не ми дреме пушачи или непушачи. Важното е да обичат бира![]()
във вторника съм у Бургас, малко командировка едно друго

давай колежките и някое приятно местенце с нечалга музика, ако въобще има такова де

- ogata
- старши ентусиаст
-
Командировката по повод колежките ли е ? 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
[quote="ogata"]Важното е да обичат бира
quote]
Вече целия форум ти е приятел

quote]
Вече целия форум ти е приятел

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Еййй как чухте за колежките му и се изпотрепахте
ogata - колега с това трябваше да започнеш......другите обяснения са напълни излишни 

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2