Голям'та демокрация
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Голям'та демокрация
Цитат от Дир.бг
Пентагонът поиска информационно затъмнение над WikiLeaks
Министерството на отбраната на САЩ призова средствата за масова информация да не публикуват секретната информация, публикувана на сайта WikiLeaks, съобщи "Ехото на Москва".
Пентагонът подчертава, че публикуваните от създателите на сайта документи са крадени.
WikiLeaks придоби световна известност след като публикува засекретени материали за войната в Афганистан. Скоро се очаква сайтът да публикува 400 000 документа за воените действия в Ирак.
Междувременно Швеция отказа гражданство на основателя на сайта Джулиан Асанж, без да се съобщават мотивите.
Асанж подаде молба през август, когато посети Швеция за серия от лекция за сайта. Счита се, че шведското законодателство ще му позволи да скрие легално източниците си на информация.
На 20 август местната прокуратура му повдигна обвинение за изнасилване на 2 жени, но до този момент не е издадена заповед за задържането му.
Ще си позволя да публикувам и един от коментарите под статията, надявам се че авторът няма да има нищо против. (щото не знае)
"А от какво се страхува Пентаграмата? Ако документите са измислица - могат да ги опровергаят. Ако не са, и военните са вършили само добри дела - няма от какво да ги е шубе. Обаче истината явно е по-различна... и е някъде там, из тези документи.
Еваларката на WikiLeaks И дано повече обикновени американци да четат сайта... ега им влезе нещо у главит"
Пентагонът поиска информационно затъмнение над WikiLeaks
Министерството на отбраната на САЩ призова средствата за масова информация да не публикуват секретната информация, публикувана на сайта WikiLeaks, съобщи "Ехото на Москва".
Пентагонът подчертава, че публикуваните от създателите на сайта документи са крадени.
WikiLeaks придоби световна известност след като публикува засекретени материали за войната в Афганистан. Скоро се очаква сайтът да публикува 400 000 документа за воените действия в Ирак.
Междувременно Швеция отказа гражданство на основателя на сайта Джулиан Асанж, без да се съобщават мотивите.
Асанж подаде молба през август, когато посети Швеция за серия от лекция за сайта. Счита се, че шведското законодателство ще му позволи да скрие легално източниците си на информация.
На 20 август местната прокуратура му повдигна обвинение за изнасилване на 2 жени, но до този момент не е издадена заповед за задържането му.
Ще си позволя да публикувам и един от коментарите под статията, надявам се че авторът няма да има нищо против. (щото не знае)
"А от какво се страхува Пентаграмата? Ако документите са измислица - могат да ги опровергаят. Ако не са, и военните са вършили само добри дела - няма от какво да ги е шубе. Обаче истината явно е по-различна... и е някъде там, из тези документи.
Еваларката на WikiLeaks И дано повече обикновени американци да четат сайта... ега им влезе нещо у главит"
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Re: Голям'та демокрация
"WikiLeaks is currently underoing scheduled maintenance." Даже са пропуснали едно "g" от зор. Лесно е да си направим изводите... 

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
И за къв *уй си сложил това заглавие? Какво общо има демокрацията със секретните документи? "Нямало от какво да се притесняват" Че те само американци ли ще четат бре? Талибаните английски не разбират, нъл тъй.
- spacepl
- старши ентусиаст
-

"Че те само американци ли ще четат бре? Талибаните английски не разбират, нъл тъй."
Нали се сещаш, че талибаните не плащат данъци в америка и не гласуват за президент там

Сещаш ли се ?
Kaкво толкова ги ебаваш, наистина са "голема" демокрация, имат цели 2 политически партии
Колкото ние по бай Тошово време - комунисти и земеделци

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Едното е демокрация а другото е свободия...
Мисля че това са някакви секретни документи и са за определен кръг очи,иначе на всеки нормален човек е ясно защо са тея войни и каква е ролята на щатите на световната сцена...
Това е се едно да протестираш че не може да теглиш безплатно филми
Мисля че това са някакви секретни документи и са за определен кръг очи,иначе на всеки нормален човек е ясно защо са тея войни и каква е ролята на щатите на световната сцена...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
spacepl написа:"А от какво се страхува Пентаграмата? Ако документите са измислица - могат да ги опровергаят. Ако не са, и военните са вършили само добри дела - няма от какво да ги е шубе. Обаче истината явно е по-различна... и е някъде там, из тези документи.
който го е написал този коментар сигурно вярва и в дядо коледа

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Е.Димитров написа:Едното е демокрация а другото е свободия...
Mного ясно , че ще протестирам, даже съм го и правил преди години като искаше Колчо Яворов да спира замунда и арена. Голем пример даде, нема що

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
dimithur написа:Е.Димитров написа:Едното е демокрация а другото е свободия...
Mного ясно , че ще протестирам, даже съм го и правил преди години като искаше Колчо Яворов да спира замунда и арена. Голем пример даде, нема що
Бе и аз съм за безплатното,ама ти нали нещо се занимаваш с компютри,ако напрайш некоя програмка за да има с к'во да намажеш филията и в един момент се окаже че нема файда от труда ти...нема много да си хепи,даже ше си повече хипи...
Е.Димитров написа:dimithur написа:Е.Димитров написа:Едното е демокрация а другото е свободия...
Бе и аз съм за безплатното,ама ти нали нещо се занимаваш с компютри,ако напрайш некоя програмка за да има с к'во да намажеш филията и в един момент се окаже че нема файда от труда ти...нема много да си хепи,даже ше си повече хипи...
Meн ми е достатъчно един да ми плати за програмката и пак ще има с какво да намажа филията. Останалите да си я свалят безплатно . Ма айде да не изместваме темата.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
То кой е казал, че там е демокрация. По начина, който е в представите за бившите соц страни. Във всяка една страна в света си има тайни служби и т.н, които следят за спокойствието, реда и националната сигурност,по един или друг начин.
Там си е розов комунизъм, или по пъстър филм 1984. Има ли са си програма за лагери Рекс 84 и др. Биг Брадъра те гледа навсякъде, нацията с най-промитите мозъци и т.н.
Но са сила не може да им се отрече.
След атентатите 2001, се въвежда закон където правата на хората се ограничават доста, и имат право да те следят по-всяко време и по-всякъв начин. И ако съм в щатити ся и пусна тоя пост, биха дошли веднага, щото съм нешънъл секюрити триит.
Там си е розов комунизъм, или по пъстър филм 1984. Има ли са си програма за лагери Рекс 84 и др. Биг Брадъра те гледа навсякъде, нацията с най-промитите мозъци и т.н.
Но са сила не може да им се отрече.
След атентатите 2001, се въвежда закон където правата на хората се ограничават доста, и имат право да те следят по-всяко време и по-всякъв начин. И ако съм в щатити ся и пусна тоя пост, биха дошли веднага, щото съм нешънъл секюрити триит.
Те тия данни не са изтекли случайно... Читави хора с достъп до тази информация не са могли да стоят безучастно и да гледат как правителството им си играе с човешките животи... И затова са разпространили тази информация. Американските войници стрелят на месо все едно играят някоя игра...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е са ше дойде бай миле и ше ви разпилеее конспирацийката..... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Само като видиш аватара на автора на темата 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
Да бе, вЕрно. 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2