Дисплеи за ПСП
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Дисплеи за ПСП
Здравеите колеги имам псп 3000 фет на което му счупих дисплея. Гледах в ибеи по 14$ диспеичета. Та искам да попитам някои поръчвал ли е от този саит и колко му е излезнала доставката, да знам дали да го давам за части или да си купя дисплеи.

Re: Дисплеи за ПСП
Здравей,аз смених дисплей с на ПСП с някакъв китайски от ebay излезна към 25$.Не забелязах някаква разлика с оригиналният. 

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
pixar написа:Здравей,аз смених дисплей с на ПСП с някакъв китайски от ebay излезна към 25$.Не забелязах някаква разлика с оригиналният.
25$ с доставката ли ?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ибей не е сайт на един продавач, а по-скоро пазар. Доставката зависи от конкретния продавач.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
zigo написа:Здравеите колеги имам псп 3000 фет на което му счупих дисплея. Гледах в ибеи по 14$ диспеичета. Та искам да попитам някои поръчвал ли е от този саит и колко му е излезнала доставката, да знам дали да го давам за части или да си купя дисплеи.

Кажи на Сони за тоз новия модел 3000 ФАТ
Ся сериозно ФАТ са 1ххх моделите, 3ххх са СЛИМ. Дисплеите за 3ххх са сериозна цифра, освен това са калпави по принцип. Давай го за части нещо и ако пак ще си взимаш се огледай за 2ххх версиите.

- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
има едно момче което се занимава от над 10 год. с ремонти на конзоли сони и лично гарантирам за него, обади му се и ще ти намери оригинален дисплей да ти сложи, skype isiako gsm: 0888997793 - митко
www.bmwпрофесори-bg.net
8 мнения
• Страница 1 от 1