Платен паркинг в Дружба, близо до летището?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Платен паркинг в Дружба, близо до летището?

Мнение от Ivo_Borisov » 22 Окт 2010, 21:59

Колеги може ли някой да ми посочи някъде в Дружба, близо до летището къде има платен паркинг където мога да си оставя колата за няколко дни? И евентуално цена? Благодаря предварително! :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Платен паркинг в Дружба, близо до летището?

Мнение от StuNNeR » 22 Окт 2010, 22:32

http://www.bgmaps.com/map/sofia Тука има
Иначе можеш и на самите терминали - http://www.sofia-airport.bg/pages/conte ... 0&lm02=117

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 22 Окт 2010, 23:18

На летището ще излезе скъпичко, трябва да дам 60 лв за 5 дни. Аз и не знам как вървят цените в Сф де.
Някой знае ли някъде наоколо да има платен и охраняем паркинг? :roll: Някой колега да ми препоръча паркинг?
С bgmap-а не мога да се оправя. :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 23 Окт 2010, 9:20

Има(ше?) един точно на кръстовището за новия и стария терминал. Не знам какви са му цените, но преди беше по-евтин от паркингите на терминалите. Ще имаш доста ходене обаче, особено до новия терминал.
Имаш и друг вариант - ако имаш приятели в София, да намериш паркинг където и да е около тях и те да те метнат и впоследствие вземат от летището.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 23 Окт 2010, 10:15

И аз имах впредвид същия паркинг на кръстовището.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 23 Окт 2010, 15:49

Шела в Дружба , ако го знаеш намира се на бул.Христофор Колумб под Моста точно "Брюксел" правиш завой на Шела за към квартала и ще го видиш голям заграден паркинг на 25 лева е на месец абонамента , единствения недостатък , е че е открит :yes:

Под моста също има , но не ти ги препоръчвам за момента , че с тоя ремонт дето правят няма да си харесаш колата после :)

Пиши ми Л.С , ако нещо не ти е ясно :)

Изображение
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 23 Окт 2010, 20:02

bivola написа:Шела в Дружба , ако го знаеш намира се на бул.Христофор Колумб под Моста точно "Брюксел" правиш завой на Шела за към квартала и ще го видиш голям заграден паркинг на 25 лева е на месец абонамента , единствения недостатък , е че е открит :yes:

Под моста също има , но не ти ги препоръчвам за момента , че с тоя ремонт дето правят няма да си харесаш колата после :)

Пиши ми Л.С , ако нещо не ти е ясно :)

Изображение

Колега мерси! Ще го потърся на картата но мисля че ще свърши работа! Още веднъж мерси! :wave:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 23 Окт 2010, 20:53

:yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от TERES » 24 Окт 2010, 20:52

Ivo_Borisov написа:На летището ще излезе скъпичко, трябва да дам 60 лв за 5 дни. Аз и не знам как вървят цените в Сф де.

Последно (месец май) съм паркирал на паркинга до терминал 1. До 4 седмици престой струваше 50 лв. На паркинга до терминал 2 струваше 60 лв. За 5 дена според мен трябва да е по-малко. Цените ги имаше и в интернет.

Назад към Извън Темата