Наш'те братя ромите или как 50ст спестяват 300-400лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Наш'те братя ромите или как 50ст спестяват 300-400лв

Мнение от fastestbmw » 17 Авг 2005, 8:58

Пътувам си тези дни, и на светофара на Горнобански път неизменна картинка от пейзажа на любимата столица: тумба цигански дечурлига!! Светофарът свети червено, аз съм втора кола след някаква А6-ца.
Едно "чаве" (дете на цигански) от пол мъжки отива при мацката зад волана на ауди-то и започва нещо да й приказва... Жената се заключва и по всяка вероятност започва да го псува. Хлапето вади нещо остро, не видях от къде, и започва да дере сребристата перла: преден калник, врати, заден калник...цялата лява страна. Блондито подивя: започна да крещи, да свири с клаксон, а циганчето й се хили и приближава към мен. Аз отдавна съм се заключила, но свалям прозореца на колата и му давам 50ст. То ги взима и започва: "от пари да не се отървеш, господ здраве и късмет да ти дава..."
Няколко часа по-късно, пак на същия светофар, пак същите ромски деца, пак червено... Само дето този път цялата тумба налетя около колата ми и започнаха да мият стъклата. На мен ми ври и кипи!!! Пак свалям стъклото и пак подавам монета: този път 20 ст. А хлапето от сутринта ме гледа и се хили: "ама, како, ти нали ми даде сутринта".
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Бях просто шашната.
Мисля, че всеки може да си направи изводите сам :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 17 Авг 2005, 9:02

Аз съм го направил извода много отдавна - на сапун. Ще ми иска пари и ако не дам ще ми дере колата :twisted: :arrow: мъртъв е.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Авг 2005, 9:03

слънце аре не се прави, ти така пестиш от мивки а циганетата не работеха ли за теб? :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 17 Авг 2005, 9:09

МадПепи много правилно го каза: ЦИГАНИТЕ НА АСВАЛТ!!! :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 17 Авг 2005, 9:27

Кофти за теб че си жена, на мен отдавна са се отказали да ми искат и стотинки и да ми мият стъклата, ако някой иска може да пробва да ми дере кола, направо слизам и го копам жив в тревните площи до светофара...!!!!

Има само едно много готино мангале дето преди седеше при НДК под моста, той ми е приятел и го черпа МакДоналдс
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 17 Авг 2005, 9:38

:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

Аз поне имам с какво (а как боли от стоп патроните, не е истина :mhihi: :mhihi: :mhihi: ).
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 17 Авг 2005, 10:01

И на мен са се опитвали да ми дерат колата.... Точно на светофара на НДК... Ама докато бръкна под седалката и двете чавета вече бяха на другия светофар :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 17 Авг 2005, 10:57

То по тия кръстовища преди имаше полицаи, ама сега нещо явно с друго се занимават.
Ще трябва явно нещо срещу мангалите да сложим под седалката.

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 17 Авг 2005, 11:00

бастун за волана
Изображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 17 Авг 2005, 11:01

или
TheBoss написа::bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

Аз поне имам с какво (а как боли от стоп патроните, не е истина :mhihi: :mhihi: :mhihi: ).
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 17 Авг 2005, 11:11

тия джуревци ако ми надерат така колата ше ги .............. до крак ще откача :confused: :confused: :confused: :confused: аз ако съм бил и видя какво правят с на мацката колата пак щях да слезна да ги опаля :confused: :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 17 Авг 2005, 11:40

Лудница е това! На мъж едва ли ще се случи, ама на жена.. :roll: . Е хубаво де, ако после се върне с некой, няма ли да ги обесят на дърветата на около?

Така на един безплатен паркинг веднъж в центъра, цигани, ама големи - въртят се около колата докато паркирам и ми "помагат" да паркирам. Единия щях да го размажа, че ми пречеше да се дръпна на зад. Слизам бесен, ония - бате, ама ние помагаме. Дай 1 лев да ти пазим колата.
Казах му да се пази той, ако колата изчезне и най - нагло му наснимах муцуната с телефона. Той гледа и не може да каже нищо... ама.. ама.. ти снимаш ли ме? Викам - ща коля, ако има драскотина по колата.:mhihi:

Е за късмет нямаше. Ама проблема си остава.
Абе, тия пистолети със стоп патроните бяха без разрешително нали? Ще взема да пусна нова тема за тях...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 17 Авг 2005, 11:44

Е това вече е за изтребване, що не съм бил там като са драли на жената колата, лошото е че повечето хора при такива ситуации седят безучано :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 17 Авг 2005, 12:34

Според мен проблемът не е само в циганите , не че ги защитавам , но на светофарът да не са били само нежни дами в колите си. Защо при тази ситоация не е слязам някои мъж. Или повеяето са такива само на барът в дискотеките.
Аз лично бих слязъл и добре бих ги подредил, при такава ситоация .
Но проблемът е такъв , че циганин, циганин пази , ама българите не сме такива.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Авг 2005, 12:35

леле ебаси забелязал сам че като видят жена и я накацват като мухи на лаино ама чак пък да дерат колата това верно е за растрел понякои път ми е ставало жал за мацките като ги хванат за канарчета ама те са си виновни като повечето им дават да се оправят на мен що не ми искат още като се засилят към колата ги отказвам от мераците им ама онази мацка ако е била пред мен с ебати кефа бих му вкарал 1-2 шута на цигането

Следваща

Назад към Извън Темата