Първанов - новият проект
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Първанов - новият проект
Дори не знам как да го коментирам, той сериозно ли..?! не знам дали има толкова луди, които биха гласували за него, а ако се извъдят, ще си продам всичко квот имам и ще ида в сомалия!!
Последна промяна acer на 30 Окт 2010, 1:35, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Re: Първанов - новата проект на президента
Отдавна спряха да ме вълнуват всякакви политически проекти. Ясно ми е, че всички искат да ни го сложат. На който не му е ясно, да му се изясни!!!
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Re: Първанов - новият проект на президента
Съгласен съм с nigh7lif3, единственото нещо което може да направи народа е да се вдигне, да изчисти мафиотите и всичко ще се оправи, трябва някой да влезне в парламента с автомат и 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бивш комунист и бивш негър нема! така че за идеята и мераците на първанов ще кажа:.....пффффф...!!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Винаги съм се кефил на тоя лаф
Запитайте се кое е последното важно посещение на президента в чужбина и ще си отговорите дали ще е успешен този "проект"

Запитайте се кое е последното важно посещение на президента в чужбина и ще си отговорите дали ще е успешен този "проект"
Хахах тъкмо мислех да пускам тема 
Teя вече обаче тотално се насраха с показността на всичката си сатанинска символика !
Какво да го коментирам повече

Teя вече обаче тотално се насраха с показността на всичката си сатанинска символика !
Какво да го коментирам повече

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
какво е измислил, не разбрах ?
т.е. то беше ясно, иска все да е на власт
псувните ще ги спестя
т.е. то беше ясно, иска все да е на власт
псувните ще ги спестя

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
http://dnes.dir.bg/news/georgi-parvanov ... 47125?nt=4
Ето к'ви ги е замислил... И един куп народ ще гласува за тоя

Ето к'ви ги е замислил... И един куп народ ще гласува за тоя

новото БСП, защо не покани и Доган вътре и без това все са заедно
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Не вярвах ,че ще има по зле, от предихното правителство, но се оказа ,че има. Сега ще се окаже ,че и от сегашното ше има по зле.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ms написа:http://dnes.dir.bg/news/georgi-parvanov-tzvetan-tzvetanov-alexey-petrov-7347125?nt=4
Ето к'ви ги е замислил... И един куп народ ще гласува за тоя![]()
![]()
Аз пък ще направя група БГЗ сами си направете абривиатурата.. Всичко е фалш...
- hameleona
-
-
- Кара: Cayenne S и това от аватара
- Мечтае да кара: квото отърва
- Детайли за колата: 4.5 V8
А някой все още живее ли с илюзията че последните 20 години конците са дърпани от хора различни от онея бившите?
Имало ли е някога в БГ истинско дясно управление?
Защо все още много хора използват така наивно думата комунист и всички останали?
Разберете че в съвременната история на България управляват икономически,а не политически оформления,групи,формации или както там си го наричате.
Виждате ли в ГЕРБ някой различен от комунист,бивш член на ДС,потомък на голяма риба от бившето 6-то или човек станал част от тях от икономически имтереси???
Нова фигура ли е на политическата сцена лицето ББ или и той от години драпаше нагоре,присламчен към редиците на силните на деня,или както казва народа той си е фурнаджийска лопата?
Въобще за изминалите 15 месеца някой може ли да сложи ръка на сърцето че е по-добре от преди?
Всеки народ си заслужава съдбата,какъвто сам си го набиеш отзад,друг не може по-добре?
Имало ли е някога в БГ истинско дясно управление?
Защо все още много хора използват така наивно думата комунист и всички останали?
Разберете че в съвременната история на България управляват икономически,а не политически оформления,групи,формации или както там си го наричате.
Виждате ли в ГЕРБ някой различен от комунист,бивш член на ДС,потомък на голяма риба от бившето 6-то или човек станал част от тях от икономически имтереси???
Нова фигура ли е на политическата сцена лицето ББ или и той от години драпаше нагоре,присламчен към редиците на силните на деня,или както казва народа той си е фурнаджийска лопата?
Въобще за изминалите 15 месеца някой може ли да сложи ръка на сърцето че е по-добре от преди?
Всеки народ си заслужава съдбата,какъвто сам си го набиеш отзад,друг не може по-добре?
© написа:новото БСП, защо не покани и Доган вътре и без това все са заедно
Както вече споменах, новия му проект ще се нарича ТРИПЕР - Турско Радикално Ислямска Партия за Европейско Развитие

- trance4life
- Потребител
-
старите к*рви в нов бардак...
същите измекяри с в нова партия,че тя същата
За Гоце е важно да е близко до меда и 20 годишния преход да остане неразкрит!
Абе нямам думи... жалко,че старите хора все оше им вярват...
същите измекяри с в нова партия,че тя същата

За Гоце е важно да е близко до меда и 20 годишния преход да остане неразкрит!
Абе нямам думи... жалко,че старите хора все оше им вярват...
:)
Видях по новините откъслечно, 'ма ми стана ясно. Искал да бъде съставена от умни хора с добри идеи. Ми той тогава що ше ходи? Неговата партия, АБВ(може да се тълкува като "Ай си еБ**е Ваш'те... комунистически...), е нищо. Сега. И после - пак ще бъде нищо. Не искал да е различно от бсп - ще краде в коалиция с доган.
Аз искам мнозинство на ГЕРБ, заедно с президент от същите. И да има радикални реформи, да се затворят всички бездънни каци.
Аз искам мнозинство на ГЕРБ, заедно с президент от същите. И да има радикални реформи, да се затворят всички бездънни каци.
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4