Интересно четиво! Колко ли хора са глобявани "неправомерно"
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Интересно четиво! Колко ли хора са глобявани "неправомерно"
http://www.bgzakoni.com/index.php?option=com_content&view=article&id=297:2010-01-23-08-19-02&catid=39:2009-06-19-08-48-36&Itemid=82
Ами аз не знам изобщо има ли радар, монтиран в автомобил на КАТ, който да не се захранва от инсталацията в автомобила, едновременно с радиостанцията, също монтирана вътре.
Айде на обжалването!
Ами аз не знам изобщо има ли радар, монтиран в автомобил на КАТ, който да не се захранва от инсталацията в автомобила, едновременно с радиостанцията, също монтирана вътре.
Айде на обжалването!

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Re: Интересно четиво! Колко ли хора са глобявани "неправомерно"
Ми... То това си е съдебно решение. Лошото е (е не чак лошо де
), че не ме спират за превишена скорост, да видя аджеба дали всичко е вързано към инсталацията на колата. Ще се поинтересувам повече.

Laugh...
Cry...
Cry...
И аз като този, който коментира отдолу не разбрах кое е това " ново писмено доказателство" ?
И докато четох ми изникна въпроса: Какво става, ако са метнали един вестник върху мястото, където е включена радиостанцията и не е видно за мен да речем, че е включена? Имам ли право да искам да ми покажат и може ли в акта да пиша, че умишлено е "замаскирано" мястото, с цел да се прикрие въпросната злоупотреба?
Или с други думи, длъжни ли са както да стоят на светло, така и да държат видимо за гражданите мястото на включване на радиостанцията?
И докато четох ми изникна въпроса: Какво става, ако са метнали един вестник върху мястото, където е включена радиостанцията и не е видно за мен да речем, че е включена? Имам ли право да искам да ми покажат и може ли в акта да пиша, че умишлено е "замаскирано" мястото, с цел да се прикрие въпросната злоупотреба?

Мдам, това адвокатите са по голема напаст и от катаджийте
Винаги ще намерят вратичка значи , ма сега , докато не си оборудват патрулките с по два акумулатора поне могат да забравят да глобяват за превишена скорост ... или дори и да си го правят тоя труд , всеки един съд, въз основа на горепосочените възражения, ще отменя наказателните постановления 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Малко е спорна тая работа
Как ще докажеш пред съда че ти казваш истината и наистина са били включени така?

Как ще докажеш пред съда че ти казваш истината и наистина са били включени така?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Това мислите ,че е единствената врата ли. Приятел има 8 спечелени дела срещу КАТ, включително и затова ,че радара е бил зад предното стъкло на патрулката. Скорост във тунел също е неточна - съответно пада. Освен това полицейския радар трябва да се калиброва всеки 6 месеца, не е ли, а повечето извън София не са - акта пада. Също така радара може да снема скорост в определен диапазон градуси ширина и определено растояние, като те отчетата 20 метра преди патрулката както правят на завойте, акта пада.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:Това мислите ,че е единствената врата ли. Приятел има 8 спечелени дела срещу КАТ, включително и затова ,че радара е бил зад предното стъкло на патрулката. Скорост във тунел също е неточна - съответно пада. Освен това полицейския радар трябва да се калиброва всеки 6 месеца, не е ли, а повечето извън София не са - акта пада. Също така радара може да снема скорост в определен диапазон градуси ширина и определено растояние, като те отчетата 20 метра преди патрулката както правят на завойте, акта пада.
Е как ще ги докажеш всичките тези работи колега???
ПС Не споря че повечето актове след съд падат.
(bubsa) написа:BMW_RIDER написа:Това мислите ,че е единствената врата ли. Приятел има 8 спечелени дела срещу КАТ, включително и затова ,че радара е бил зад предното стъкло на патрулката. Скорост във тунел също е неточна - съответно пада. Освен това полицейския радар трябва да се калиброва всеки 6 месеца, не е ли, а повечето извън София не са - акта пада. Също така радара може да снема скорост в определен диапазон градуси ширина и определено растояние, като те отчетата 20 метра преди патрулката както правят на завойте, акта пада.
Няма нужда да ги доказваш, щото всеки е невинен до доказване на противното, нали се сещаш

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:(bubsa) написа:BMW_RIDER написа:Това мислите ,че е единствената врата ли. Приятел има 8 спечелени дела срещу КАТ, включително и затова ,че радара е бил зад предното стъкло на патрулката. Скорост във тунел също е неточна - съответно пада. Освен това полицейския радар трябва да се калиброва всеки 6 месеца, не е ли, а повечето извън София не са - акта пада. Също така радара може да снема скорост в определен диапазон градуси ширина и определено растояние, като те отчетата 20 метра преди патрулката както правят на завойте, акта пада.
Няма нужда да ги доказваш, щото всеки е невинен до доказване на противното, нали се сещашНа ченгетата им е работа да си доказват, че те са прави, ма тех понеже ги мързи, вероятно дори не пращат представител и в съда, та дори и да си супер виновен, пак ще спечелиш вероятно
Има го това,но има и варянт да започне дело срещу тебе ако им се занимава(мнооого рядко) и става лошо.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Те ако за всяка глупост тръгнат да водят дело... повечето имат десетки висящи дела и хич не им е до твоя акт.
Si non confectus, non reficiat.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
май имаше нещо ,че радара трябва да засича в права в диапазон от 150м до 300м и ако при засичането колата ти в е пъти по близо до патрулката от тези минимум 150м акта е в киреча ,но ще трабва странични свидетели или .. . Слагай си един радар детектор по ще имаш шанс
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
То всичкото много добре, но само си чешем езиците тука . Точно защото ситуацията в която ме спряха с мотив '' Превишена скорост '' беше много спорна , и бех на около 20 метра от патрулката , и радарът беше зад стъклото на патрулката , и се движех на метър зад предната гума на автомобил с регистрация на населеното място в което ме спряха като последният се движеше видимо със скорост по-висока от моята ,имах и свидетел в колата , Писах 10 реда възражения в акта, и точно защото си избрах най -скъпият и считан от всичките ми познати ( включително 5-6 полицаи ) за най-добър и надежден адвокат, от два дни съм без шофьорска книжка , м...цата им мръсна да е.а .
След като ме спряха и ми показаха показанието на радара , скоростта беше по мое мнение с около 20 км по-висока от тази с която се движех а и времето се разминаваше с няколко минути , на въпросите ми отговориха с : " А , бе ти да не си полицай ,бе , ни си депутат , че да тичистиме радара ,бе ''
След дела до втора инстанция , до 01.02.2010 съм пешеходец .
Та мисълта ми бе, че като си решат могат да ни клецат гадините , което не е добре , но ....Велкоме ин БГ .
П.С. Баси , като осакатен съм .
П.П.С.По стечение на обстоятелствата работя в отрасъл , свързан пряко с обслужването на патрулните автомобили точно на ушатите маймуни , които ме спряха . Шанс .
След като ме спряха и ми показаха показанието на радара , скоростта беше по мое мнение с около 20 км по-висока от тази с която се движех а и времето се разминаваше с няколко минути , на въпросите ми отговориха с : " А , бе ти да не си полицай ,бе , ни си депутат , че да тичистиме радара ,бе ''
След дела до втора инстанция , до 01.02.2010 съм пешеходец .
Та мисълта ми бе, че като си решат могат да ни клецат гадините , което не е добре , но ....Велкоме ин БГ .
П.С. Баси , като осакатен съм .
П.П.С.По стечение на обстоятелствата работя в отрасъл , свързан пряко с обслужването на патрулните автомобили точно на ушатите маймуни , които ме спряха . Шанс .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Е как така няма да имаш книжка.
Когато ти излезе НП, ти взимат книжката, взимаш нп-то, утивате при адвоката да пишете жалбата, след като я напишете тя се изкарва в 2 или 3 копия забравих, утиваш до РПУ-то да ти я входират, едната остава за тях другата я носиш в кат от там ти връщат книжката и караш.
Освен ако аз не съм те разбрал нещо...
Когато ти излезе НП, ти взимат книжката, взимаш нп-то, утивате при адвоката да пишете жалбата, след като я напишете тя се изкарва в 2 или 3 копия забравих, утиваш до РПУ-то да ти я входират, едната остава за тях другата я носиш в кат от там ти връщат книжката и караш.
Освен ако аз не съм те разбрал нещо...

E34, E38
Is написа: избрах най -скъпият и считан от всичките ми познати ( включително 5-6 полицаи ) за най-добър и надежден адвокат
Усети ли къде ти е грешката

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2