Хакване на Wi-Fi?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Хакване на Wi-Fi?
Народе, препоръчайте някоя програмка за хакване на парола на Wi-Fi мрежа.
И преди някой да ме изкове за търсачката - потърсих, но не намерих нищо...

Si non confectus, non reficiat.
Re: Хакване на Wi-Fi?
Ако е WPA защитата нема да стане ... тоест може да стане ма ти требва речник и да брут форсваш дето шанса е много малък . Ако е WEP защитата лесно ще стане ... уточни първо каква е
- Zagy
- нафтения
-
Ами честно да ти кажа помагам на едно приятелче, та не знам точно какъв е енкрипшъна...
Обясни за WEP...
Обясни за WEP...
Последна промяна Zagy на 09 Ное 2010, 14:56, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Блак трак
http://ryanunderdown.com/linux/cracking ... ktrack.php свалящ си Blacktrack linux , записваш го на бутващ диск, зареждаш си го (без да го иснталира от диска направо) и четеш опътването от линка ... ма е малка вероятността да е WEP защитата 

- Zagy
- нафтения
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Zagy написа:А нещо по като за михлюзин няма ли?
има
опитваш пароли като :
0123456789
1234567890
0987654321
9876543210
егн
името на мрежата
и тн
Е.Димитров написа:Zagy написа:А нещо по като за михлюзин няма ли?
има
опитваш пароли като :
0123456789
1234567890
0987654321
9876543210
егн
името на мрежата
и тн
qwertyui - да не забравяме, общо взето ако е WPA защитата търсиш 8 символни поредни пароли , ма повечето, от личен опит ти казвам, обикновено си ползват ЕГНтата за парола, така че успех на некой комшия да я нацелиш

Е това също върши работа като за михлюзи http://ne6tonovo.com/?p=1194, има си софтуерче, дето предполагам през него е доста по лесно разбиването на WEP защитата отколкото през блектрак-а

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Zagy написа:А нещо по като за михлюзин няма ли?
Простичко казано- НЯМА

А за налучкване на паролата- има шанс ако са я кодирали с някоя простотия дето може да се нацели, иначе забрави...
Ела нацели моята парола на рутера- дългичка е, ама да кажем успееш... Оп, следва ограничение по МАК адрес

И това е при положение, че аз от компютри не разбирам- само ползвам дадените ми възможности за кодиране и ограничаване на достъпа

Пробвал съм с Блектрак да разбия паролата на моята си мрежа и след 3 дена опити се отказах- мрежата ми е кодирана на WPA2 и явно не става

- Zagy
- нафтения
-
ms написа:......
Аз също не съм много в час с безжичните, но и аз съм се поинтересувал как да затрудня евентуален вредител... МАК-адресиране, ограничени ИП-та и други благинки...
Идеята ми е с един приятел да пробваме да хакнем един нет у тях - има добър сигнал, но е с парола... затова питах.
както казаха колегите- ако е уеп - нямаш проблеми.
ако е впа имаш някакви шансове - но само ако паролата е речникова дума и имаш дебел речник да хвърлиш по рутера
ако е впа2 - само ако успееш да налучкаш "социално" паролата...
някой написа нещо за мак-филтъра... тая "мярка" е за новобранци. мак адреса независимо от кодировката се предава некодиран и ... винаги може да бъде копиран. повечето уай-фай адаптери имат опция да се задава мак адреса.. и така
ако е впа имаш някакви шансове - но само ако паролата е речникова дума и имаш дебел речник да хвърлиш по рутера

ако е впа2 - само ако успееш да налучкаш "социално" паролата...
някой написа нещо за мак-филтъра... тая "мярка" е за новобранци. мак адреса независимо от кодировката се предава некодиран и ... винаги може да бъде копиран. повечето уай-фай адаптери имат опция да се задава мак адреса.. и така
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Прав си за мак-адреса, но при wpa2 наистина шанса да се разбие с програма е минимален- да не кажа никакъв... Е, понеже остава варианта някой на късмет да я уцели (или да я разбере някак) съм сложил филтриране по мак-адрес, статични ИП-та за всяко устройство и рутера раздава само нужният ми брой адреси- и да уцелиш паролата някак свързване няма
Заги, хич не се мъчете- щом аз и ти сме сложили достатъчно прегради що друг да не е сложил и повече дори
Щом е с добър сигнал значи е близо- намирате на кого е мрежата и си искате паролата, така ще стане по-лесно 

Заги, хич не се мъчете- щом аз и ти сме сложили достатъчно прегради що друг да не е сложил и повече дори

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Па аз да ви кажа, ако картата ти не е Atheros можеш да забравиш за всякакво "хакване", виж вече ако имаш Atheros...в повечето случаи под 30 мин. и си го "хакнал", без значение дали е WEP или WPA 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
http://mpetrov.net/razbivane-na-wireless-s-wep-encoding
Това са ти командите,след като си заредил бектрак. Ако няма мак филтър и има в момента трафик по мрежата,може и да успееш да събереш пакетите
Може да ти стигнат 20 000,може и 80 000... Аз съм разбивал мрежа и на 17 000,а пък и на 100 000 не съм успявал.... Така че зависи.
Това са ти командите,след като си заредил бектрак. Ако няма мак филтър и има в момента трафик по мрежата,може и да успееш да събереш пакетите

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4