Jailbreak на PS3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Jailbreak на PS3

Мнение от Giorceto » 07 Ное 2010, 23:57

Имам една ПС3'ка кято стой в кутията си вече.. повече от година и половина и не я позлвам. Запалих се преди време да си губя времето вечер с нея и като видях цените на игрите се отказах да ги купувам от БГ почнах от е-бай ..

Сега ме интересува повече инфо относно чип'а, цени? Има ли вариант някой с чип да му платя да ми направи копие?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Jailbreak на PS3

Мнение от xpl0d » 08 Ное 2010, 3:03

Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 10 Ное 2010, 11:54

Е как може никой да няма ПС3'ка :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Ное 2010, 12:29

http://www.ps3hax.net/showpost.php?p=11 ... stcount=57

Колкото до правене на копие - не, не може всеки да ти направи копие.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 10 Ное 2010, 14:21

Колега, можеш да си вземеш чип за 45 лв, ако те интересува пиши на лично, за да не е като реклама. Колкото до чипа, представлява юсб контролер, на който са инсталирани определени неща, един хекс файл, който прави самото хакване така да се каже. Има начин и през телефон да го правиш, аз лично така си хаквам моята, трябва ти телефон с андроид или iphone (общо взето да ползва линукс кернел). Трябва и версията да ти е 3.41 на конзолата или по-малка. Ако се упдайтнеш до последната 3.50 ще изгубиш шанса засега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 10 Ное 2010, 18:20

лично мнение:

Не се занимавай с глупости! Само оригинала важи!

ПС> търся си хора за мачове (FIFA10, FIFA11) онлайн или на живо....
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 16 Ное 2010, 16:42

Alpina_Johnnie написа:лично мнение:

Аз съм с jailbreak и не разбирам колега,защо само оригинала да важи.

Отделно колега трябва да си с софтуер 3.42 и да имаш или ubs което е към 40лв или както каза колега с android или iphone/ipod.Става за 2 мин,ако имаш ipod е най-лесно поне за мен де разбира се.
Къв ти оригинал нека си играят оригинални игри онлайн аз ше играя всичко ново за без пари :mrgreen:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 16 Ное 2010, 16:51

Gqbriel написа:
Alpina_Johnnie написа:лично мнение:

Аз съм с jailbreak и не разбирам колега,защо само оригинала да важи.

Отделно колега трябва да си с софтуер 3.42 и да имаш или ubs което е към 40лв или както каза колега с android или iphone/ipod.Става за 2 мин,ако имаш ipod е най-лесно поне за мен де разбира се.
Къв ти оригинал нека си играят оригинални игри онлайн аз ше играя всичко ново за без пари :mrgreen:

Имам ipod touch, каква е врътката с него ?
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Ное 2010, 17:26

Имаш ЛС
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 01 Фев 2011, 0:25

За всички колеги,които имат ПС3
Едно малко ъпдейтче,пс3 вече може да се хакне и играе онлайн.
За целта :
*свалете ps3update.pup OFW v3.55 - оригиналния ъпдейт
*влезте в safe mode на пс3 - изкл.пс3 ,задръжте копчето за вкл докато на изпиука 2 пъти.Пуснете копчето и пак го натиснете и задръжте докато пак не изпиука 2-3 пъти и автоматично ,ще влезете в Recovery Mode.
Изберете най-долната опция Update и сложете флашката с ъпдейта.
Натиснете start i select бтпоните едновременно за да стартира ъпдейта.Изчакайте да свърши инсталацията и отново стартирайте в safe mode(recovery)
Отново сложете флашката но този път с качения хакнат ъпдейт k-m-e-a-w-c-f-w-p-s-3.pup ъпдейта
След като инсталирате и този ъпдейт стартирайте играта в нормален мод.
Отново сложете usb-то и качете lv2-v4.pkg и го инсталирайте през менюто "install application package"
След това си свалете Rogero_Manager_v7.8_ROGE12345_Signed_for_Waninkoko_CFW_3.55.pkg и него инсталирайте
Единственото ,което остава е да си свалите игрите от торентите да направите папка в hdd_0/GAMES на пс3-та ,и да качите игрите чрез ftp server - filezile и т.н или да направите същата папка на външен хард.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Фев 2011, 0:55

Gqbriel написа:За всички колеги,които имат ПС3
За целта :
*влезте в safe mode на пс3 - изкл.пс3 ,задръжте копчето за вкл докато на изпиука 2 пъти.Пуснете копчето и пак го натиснете и задръжте докато пак не изпиука 2-3 пъти и автоматично ,ще влезете в Recovery Mode.
Натиснете start i select бтпоните едновременно за да стартира ъпдейта.Изчакайте да свърши инсталацията и отново стартирайте в safe mode(recovery)
Отново сложете флашката но този път с качения хакнат ъпдейт k-m-e-a-w-c-f-w-p-s-3.pup ъпдейта
Отново сложете usb-то и качете lv2-v4.pkg и го инсталирайте през менюто "install application package"
След това си свалете Rogero_Manager_v7.8_ROGE12345_Signed_for_Waninkoko_CFW_3.55.pkg и него инсталирайте
Единственото ,което остава е да си свалите игрите от торентите да направите папка в hdd_0/GAMES на пс3-та ,и да качите игрите чрез ftp server - filezile и т.н или да направите същата папка на външен хард.

.. и следващия път като ъпдейтнат кода на конзолите дето са закачени онлайн и ти лъсне грешното мд5 и те блеклист-нат... да не плачеш

поне за мене единствената голяма полза на конзолите пред пц-то е че позволяват лесно да играеш онлайн с приятели и противници...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 01 Фев 2011, 1:36

alx написа:
Gqbriel написа:За всички колеги,които имат ПС3
За целта :

.. и следващия път като ъпдейтнат кода на конзолите дето са закачени онлайн и ти лъсне грешното мд5 и те блеклист-нат... да не плачеш

поне за мене единствената голяма полза на конзолите пред пц-то е че позволяват лесно да играеш онлайн с приятели и противници...

Мда,
има го и този вариант,прав си.
Само ,че от друга страна не всички могат да си позволят игрите след като са купили конзолата.
Идеята да можеш да играеш 40+ игри без да платиш по 100+лв за игра на мен ми харесва.Да има ги и въпроса що съм я купил като не мога да си позволя игрите-напротив мога,само че в един момент идват в повече.А и всеки сам си избира :yes:
Всяко едно пиратство не води до добро-така или иначе всеки избира за себе си . :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 01 Фев 2011, 8:39

На PS3-ката й разбиха Master key-a преди около месец.
Така че тия ъпдейти вече са излишни. Скоро ще излязат и third-party фирмуери и всеки ще си играе където иска ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 01 Фев 2011, 8:46

За какво ги правите тези гимнастики,като по форумите ( пулсар и др. ) оригиналните игри са 20-30 лв. ,като ги врътнете ги продавате или разменяте .

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 01 Фев 2011, 13:49

Джилбрейка е супер оферта. Играя си ПЕС 11, Фифа 11, Мафиа и т.н. като съм платил брейка за 30 лева :)
Стига веднъж да му свикнеш и всичко е ок, игрите си вървят нормално, общо взето съм много доволен :)

Следваща

Назад към Извън Темата