Too Cool да почерпи ...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Too Cool да почерпи ...
Да, бе, наистина - WTF?
Ако ще празнуваме подобни неща, хайде да си спретнем един форумен купон за рождения ден на Тед Бънди, Чикатило и пр.!

Ако ще празнуваме подобни неща, хайде да си спретнем един форумен купон за рождения ден на Тед Бънди, Чикатило и пр.!
Без страх, без спирачка!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Благодаря колега zxsport
-чак сега го виждам поста ти, защото бях зает-ПРАЗНУВАХ! Все пак си е сериозен празник-създаването на най-елитната и дълговечна бойна формация в света - Корпуса на Морската пехота на Съединените Американски Щати! Единственото военно формирование, чието съществуване е гарантирано от конституцията на Съединените Американски Щати!
Много други държави и държавици претендират, че имат морска пехота, но има само една Морска пехота и тя се казва United States Marine Corps и нейният девиз е "Semper Fidelis" или "Винаги верни!"
Горд съм, че това мото е татуирано и на моята ръка - "Винаги верни!", но само и единствено на Съединените Американски Щати и на твоя брат по оръжие!
Малцината, Гордите, Морските пехотинци!
А за смешниците, които не разбират и НИКОГА няма да разберат какво е това да си АМЕРИКАНСКИ военнослужещ и още повече Морски пехотинец мога да цитирам Sharo - "Haters, you keep me motivated!".
Мога да кажа и още доста неща за тях и роднините им и децата им и т.н и никой нищо не може да ми каже (ФАКТ!!!), но ще пропусна този път-все пак става дума за велик празник и ще е грозно да казвам истини на грозни хора....

Много други държави и държавици претендират, че имат морска пехота, но има само една Морска пехота и тя се казва United States Marine Corps и нейният девиз е "Semper Fidelis" или "Винаги верни!"
Горд съм, че това мото е татуирано и на моята ръка - "Винаги верни!", но само и единствено на Съединените Американски Щати и на твоя брат по оръжие!
Малцината, Гордите, Морските пехотинци!
А за смешниците, които не разбират и НИКОГА няма да разберат какво е това да си АМЕРИКАНСКИ военнослужещ и още повече Морски пехотинец мога да цитирам Sharo - "Haters, you keep me motivated!".
Мога да кажа и още доста неща за тях и роднините им и децата им и т.н и никой нищо не може да ми каже (ФАКТ!!!), но ще пропусна този път-все пак става дума за велик празник и ще е грозно да казвам истини на грозни хора....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
А аз да попитам "празнуващия" бил ли е пехотинец
? Ако - да, ок, темата се понася - ако ли не просто това е толкова смешно
, че вече бие на трагично 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Честит празник евала за емоцията ама май трите месеца на Перис Айлънд (Paris Island) са ти дошли в повече чакам и химна на USMC да запееш
относно елитните част .. MC не са чак такъв елит дори и според американският нисък стандарт за специални части все пак МС е ентри левел иначе Seals и Delta Force са .... мммм нинджи ? 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Тоо Cool написа:А за смешниците,
Мога да кажа и още доста неща за тях и роднините им и децата им и т.н и никой нищо не може да ми каже (ФАКТ!!!), и ще е грозно да казвам истини на грозни хора
Аз не съм бил морски пехотинец от ЮСМК и не знам какво е да си . Това смешник ли ме прави ?
Защото ако е така пак опираме до въпроса за нечии майки и сестри и ... ФАКТ .
Имат празник - ОК да го празнуват . До колкото знам в БГ го няма в календара с официалните празници , нормално е 80% от населението да не е запознато с темата и да приема малко по ..... националистично нещата - ФАКТ .
Прави впечатление , че във всяка тема , свързана със САЩ , с твой пост в нея се стига ..... до скандал - ФАКТ .
Не очакваш всички форумни активисти да те разбират , нали . Дечковци пускат провокиращи мнения , което явно те дразни .
Какви са критериите за грозен и красив според теб ? На 9 от 10 човека са различни - ФАКТ
Аз симпатизирам на организация , сдружение , групировка ,или както и да го нарека все е правилно , за което ако напиша и два реда тук ще ме оплюят минимум в две страници , без 80% от хората въобще да знаят за какво точно иде реч , а само основавайки се на инфо от средствата за масова информация , докато аз виждам смисъл в това което правя и го намирам за правилно за което мога да се обоснова - ФАКТ .
Не съм хейтър - ФАКТ .
П.С. Щом празнуваш : Честито и приятно изкарване на този празник .
Аз днес не чествам нищо .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Разни хора, разни идеали. Всеки има право да си се вманичава в каквото си пожелае, докато не пречи на другите - жив и здрав да е, той и хобито му, като запречи вече ... търси се решение и толкова. И на мен ми се струва, че е малко прекалено, но всепак не ми живее в къщата, така че да живее както си иска. Айде, честит празник на маринетата и от мен
да приключват с тия войни и да си ходят при децата и при жените, че колко народ измряха за глупости.

11 мнения
• Страница 1 от 1