Кой краде емблеми на 15 годишни БМВ та?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кой краде емблеми на 15 годишни БМВ та?
Кажете кой може да открадне емлемата на БМВ то ми, което е на 15 години? За какво му е изобщо? 

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Кой краде емблеми на 15 годишни БМВ та?
и аз това се питах кат свиха мойта 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Те и на новите БМВта емблемите са същите бре колега
И ще ги крадат, докато хората продължават да търсят емблеми втора ръка с
недоказан произход
за справка: виж в раздел купува
И ще ги крадат, докато хората продължават да търсят емблеми втора ръка с
недоказан произход

за справка: виж в раздел купува
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз за една нощ се разделих с емблема на задния капак (предната не беше много читава и за тва не са я взели), като при свалянето са ми съсипали боята и капачките на винтилите. Е, 6 лв. за нова пластмаса от пазара и тва е. Не ми е кеф да слагам менте ама кат знам, че пак ще я свалят за кво да слагам оригинална.
Истината за съжаление е, че каквото и да си пишем тука няма да спре тая работа. Само си чешем пръстите. Ганьо си е Ганьо и тва е!
Истината за съжаление е, че каквото и да си пишем тука няма да спре тая работа. Само си чешем пръстите. Ганьо си е Ганьо и тва е!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
наш'те са се пообелили и не щат да ги крадЯт ... ама пък тея от джантите свалиха да ги е*а ... 

M - The most powerful letter in the world
Еми докато има такива, които купуват части с неясен произход, ще е така, и винаги ще има такива. Аз си дочаках чакането и вече съм без огледало. 

Последна промяна StuNNeR на 16 Ное 2010, 0:43, променена общо 1 път
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Това са хлапета от началните училища. Виждал съм ги как човъркат колите. Даже и моята обработили един ден 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Next написа:Това са хлапета от началните училища. Виждал съм ги как човъркат колите. Даже и моята обработили един ден
M да,и после ги продават из форумите за по 10 лева

Бизнес си е

не ги продават със сигурност... просто си ги сабират келешчета разни... Кой ще даде 10 лв за емблема стара като нова има за по 25-30лв. По съм склонен да вярвам,че емблеми се крадат с цел набавяне на клиенти за платените паркинги отколкото с цел продажба... Виж халогени,м-брони,джанти да ама емблеми е като да ти откраднат чистачките за да ги продават после... Кой си купува чистачки втора употреба ?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Незнам, ама преди 10 години като живеех в София такава "цигания" и "кокошкарщина" нямаше... сега всички са станали там "цигани"... добре, че се махнах от това село, защото от цяла БГ най-долните селяни се затътриха там. Имам чувство, че ако легна до колата и мене ще ме откраднат!!! не само емблемите и т.н. Аз също съм потърпевш и ощавиха пролетта Е39 ми... Наскоро пак бях в София за една седмица по работа и добре, че не пътувах с Е39.... одраха ми другата кола много просташки- паркирана и някой идиот/ка не е прецинил ширината на синята си колица и от край до край ме е забърсал... Вече ме е страх да идвам с кола в София... за капак и на тръгване един тъпак се разсвири зад мен, че не карам вижда чужд номер ТХ..., но аз не мога да хвръкна над автобуса, от Лъвов мост до кръстовището на Сточна гара не изтърпях и там на червено слезнах и му набих малко канчето та му и оритах едно хубаво вратата докато не я намачках... Ебал съм го и в "тариката" ще свирка отзад,...направо се насра... та това е.
Поздрави на всички нормални хора които живеят в София!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Както казах в една друга тема колата трябва или да е някоя супер скъпа, та да не смеят да я пипат защото не знаят на какъв психар е или трябва да е някое соц-возило та да не ви пука като го задерат или окрадат 

LUCIFER'S написа:Незнам, ама преди 10 години като живеех в София такава "цигания" и "кокошкарщина" нямаше... сега всички са станали там "цигани"... добре, че се махнах от това село, защото от цяла БГ най-долните селяни се затътриха там. Имам чувство, че ако легна до колата и мене ще ме откраднат!!! не само емблемите и т.н. Аз също съм потърпевш и ощавиха пролетта Е39 ми... Наскоро пак бях в София за една седмица по работа и добре, че не пътувах с Е39.... одраха ми другата кола много просташки- паркирана и някой идиот/ка не е прецинил ширината на синята си колица и от край до край ме е забърсал... Вече ме е страх да идвам с кола в София... за капак и на тръгване един тъпак се разсвири зад мен, че не карам вижда чужд номер ТХ..., но аз не мога да хвръкна над автобуса, от Лъвов мост до кръстовището на Сточна гара не изтърпях и там на червено слезнах и му набих малко канчето та му и оритах едно хубаво вратата докато не я намачках... Ебал съм го и в "тариката" ще свирка отзад,...направо се насра... та това е.
леле какви нинджа умения, слязъл си на светофара и от тупаници в главата оня "направо се насра"
нищо просташко няма в това някой тъпак да си съсипе колата в твоята, щото нали не само твоите ламарини се мачкат и дерат
а за това, че в София било циганщина
как ще коментираш факта, че на брат ми на клио-то в Бургас (той със СА регистрация) са му срязали бензинопровода, за да източат бензина? (не че са успели де)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2