Малко помощ за Фотошоп? Прехвърляне на ефект върху снимка?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Малко помощ за Фотошоп? Прехвърляне на ефект върху снимка?!

Мнение от M3 E92 » 18 Ное 2010, 23:54

Налага ми се да направя една снимка с ефекта от друга, т.е. тази снимка трябва да се направи с ефекта на тази снимка. Това би трябвало да стане чрез Mode -> Grayscale; Mode -> Duotone -> задаване на Tritone и уцелване на правилната комбинация :shock: Някой би ли могъл да помогне, че се мъча от 20 минути и нищо не става.. :roll:
Мерси предварително :D

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Малко помощ за Фотошоп? Прехвърляне на ефект върху снимка?!

Мнение от bivola » 19 Ное 2010, 0:49

Нещо не я схващам много идеята , правя го , но програмата не ми позволява да го запаметя като снимка.

Иначе нещо подобно ли трябва да е. Правено е по различен начин от описания.
Изображение
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Ное 2010, 0:52

M3 E92 написа:Налага ми се да направя една снимка с ефекта от друга, т.е. тази снимка трябва да се направи с ефекта на тази снимка. Това би трябвало да стане чрез Mode -> Grayscale; Mode -> Duotone -> задаване на Tritone и уцелване на правилната комбинация :shock: Някой би ли могъл да помогне, че се мъча от 20 минути и нищо не става.. :roll:
Мерси предварително :D

тва е правено с маска и оцветяване ... виж, че е трейсант чивека и косата в червено и жълтото е останалото
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 22 Ное 2010, 0:15

Вариант 1

Вариант 2

В същност и в двата сайта има много уроци, надявам се да намериш най-добрпия за теб. Успех.
Да караш Peugeot е страст!

Назад към Извън Темата