Кажете някой аутлет в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кажете някой аутлет в София

Мнение от Лалов » 20 Ное 2010, 14:40

Ще съм ви много благодарен, ако споделите къде в София мога да намеря някакви хубави аутлети или магазини, в които стойността на продуктите е намалена. Харесах си яке на D&G за 500 лв, ама е шушлек (говорим за зимно). Е, пестин лева за шушлек няма да дам. Та така, чакам вашите предложения.

:bchug:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Кажете някой аутлет в София

Мнение от bivola » 20 Ное 2010, 15:21

Думата "аутлет" в нашата мила държавица е доста криворазбрана :no:
Няма да намериш нищо кой знае какво по - различно от това в обикновените магазини. Иначе зад магазин "Метро" е единият , който се сещам и е сравнително нов :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Ное 2010, 16:49

че тука няма аутлети си е истина, в тоя който е зад Метро разгледай цените после отиваш в Мол Сердика в същите марки магазини и кво да видиш :arrow: цените са същите и стоките също :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 20 Ное 2010, 16:50

Ясно...хубаво...мерси.

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 21 Ное 2010, 0:03

Вече на всичко пише "Аутлет" Днес на домко видях, че пише Аутлет и на една автокъща също. Като бях във Англия имаше аутлет и ботуши Nike струваха 15 паунда и доста оферти, а тук всичко е леш. Като бях във турция и автобусът спираше на определени магазини със дрехи и всичко беше долче габани, арманита и др. боклуци който се продават тук..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 21 Ное 2010, 12:58

Само гледай евтиното да не ти излезе скъпо-довери се на реномиран магазин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 21 Ное 2010, 14:16

baitun написа:Само гледай евтиното да не ти излезе скъпо-довери се на реномиран магазин

какво означава това, купих си от мола от магазина Playlife тениска за 100 кинта и избеля за месец..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 24 Ное 2010, 0:04

ditko1 написа:
baitun написа:Само гледай евтиното да не ти излезе скъпо-довери се на реномиран магазин

какво означава това, купих си от мола от магазина Playlife тениска за 100 кинта и избеля за месец..

Зависи с какъв препарат переш тениската.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 24 Ное 2010, 0:26

K.Laloff написа:
ditko1 написа:

Зависи с какъв препарат переш тениската.

Колега по принцип име значи качество, ама тука се опитват яко да ни дерат- продават дрехите спроед мен по-скъпо от на запад а голяма част са си живо менте!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 24 Ное 2010, 1:08

Така е, но винаги има изключения ;) Онзи ден примерно си правех разходка из Мол оф София, харесах си една тениска от Фън Пойнт-а, а цената й беше само 120-30 лева. Бахти парцала беше. Надценката зная, че е над 300% специално за Мол оф София. Нищо чудно :))))))))

Споделете откъде пазарувате най-често дрехи :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 24 Ное 2010, 22:49

бахти, тениска само за 120лв!! Аз, не изкарвам чак толкова, още не ми е станал 10 000 лв. месечния доход. Като стане толкоз, тогава ще си купя такава. За сега, за повече от 20лв за тениска и 50-60лв за дънки не съм дорасъл.Виж, за обувки давам колкото пише на етикета, без да се скъпя ама пак едвам до докарвам до 2 маркови тениски :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 24 Ное 2010, 23:28

В интерес на истината този,който е зад "Метро",наистина може да се нарече така..като изключим цените,вкарват вътре дрешки от минали колекции.Във въпросния"Аутлет"отидох за първи път,защото си бях харесал в един бутиков магазин едно якенце,което беше на витрина 890лв.-нова колекция(не си го позволих),разбрах,че "Аутлета"има магазин на въпросната марка на якето,което си бях харесал с 70% на долу цените и разбира се веднага отидох да видя дали така харесалото ми яке,ще го има с 70% на долу,беше минала и 1година таман,от както беше ново..Да ама не..якето беше там,но на етикета пишеше цена 690лв.и написана няква цена от сорта на 1200-300лв.задраскана...като излезна беше 890лв. ;) Правете сметка,какви са намеленията :mhihi:

Назад към Извън Темата