Въпрос за пазаруване на лизинг
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Въпрос за пазаруване на лизинг
Искам да закупя дадена стока на изплащане от технополис, мога да я закупя чрез джеткредит, ТБИ кредит или уникредит, ако някой е наясно нека подсказва, че в магазина се правят на интересни.
only rear wheel drive
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Въпрос за пазаруване на лизинг
TBI пазарувал съм много неща,чрез тях никога не съм имал никакви проблеми,може да плащаш чрез дебитната си карта,да не се занимаваш с банкови преводи.
с риск да звуча като развалена грамофонна плоча- ако не можеш да го платиш кеш ... не е за тебе. единственото изключение е жилище...
изобщо като цяло е неразумно да купуваш на изплащане стока със намаляваща стойност.
особено в бг където лизинговите правила са... аз лично не бих пипнал кредит в родината.
изобщо като цяло е неразумно да купуваш на изплащане стока със намаляваща стойност.
особено в бг където лизинговите правила са... аз лично не бих пипнал кредит в родината.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
събери си пари за тва ,което ти трябва. и тогава го купи. не барай кредит....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:с риск да звуча като развалена грамофонна плоча- ако не можеш да го платиш кеш ... не е за тебе. единственото изключение е жилище...
Е да ама така ще ти кажат и за колата - ако не си събрал , не взимай на лизинг ... И защо не за жилище , като именно там е най-голямото набутване с пари ...
И коя стока не се обезценява - нова кола , която губи 50% за 2-3 години ?
Да речем няма смисъл за стоки до 1000 лева , но при положение че има промоционални безлихвени лизинги , защо не ?
- SKISA
-
-
ъхъ!!! безлихвени!! заклеам се....
те заради сините му очи ще му го дадат-.....

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Говорите така,сякаш всички в БГ получават заплати над 800-1000лв.
Има много семейства с ниски доходи,за които събирането на пари е мисията не възможна,и остава единствената алтернатива стоки на изплащане.
Не мисля,че ако тази вечер на някой му изгори телевизора,пералнята или хладилника,ще събира една година за да си купи нов,и да стои без някой от тези уреди.
Има много семейства с ниски доходи,за които събирането на пари е мисията не възможна,и остава единствената алтернатива стоки на изплащане.
Не мисля,че ако тази вечер на някой му изгори телевизора,пералнята или хладилника,ще събира една година за да си купи нов,и да стои без някой от тези уреди.
Последна промяна LiTtLeRoCk на 22 Ное 2010, 22:32, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
........и по тоя случай плащат 5-6 пъти повече за нещо ,което струва 5-6 пъти по-малко!!! а тва с безлихвен кредит къв смех е просто не е истина. не вярвах ,че някой се връзва на тая приказка...
- michev
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Скиса, не знам дали вярваш или не, но точно с безлихвен си купих един от климатиците преди 5 години, верно, че фирмата, в която работи жена ми и технополис имаха и някаква такава спогодба, но е факт.
only rear wheel drive
- SKISA
-
-
michev написа:Скиса, не знам дали вярваш или не, но точно с безлихвен си купих един от климатиците преди 5 години, верно, че фирмата, в която работи жена ми и технополис имаха и някаква такава спогодба, но е факт.
вярвам! вярвам също ,че ако си го платил кеш са щяли да ти го дадат с 15% по-евтино! което всъщност е реалната цена ,а разликата е лихвата....
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
SKISA написа:........и по тоя случай плащат 5-6 пъти повече за нещо ,което струва 5-6 пъти по-малко!!! а тва с безлихвен кредит къв смех е просто не е истина. не вярвах ,че някой се връзва на тая приказка...
Това е малко не сериозно,зависи за какъв срок става въпрос,ако е за една година ,ще е макс 200-300лв на 1000лв.
- michev
- старши ентусиаст
-
И както казва малката скала, моето семейство е от тези, в които доходите не са такива, че да мога да заделям пари и действам според моментния зор. Лош избор или не в дадения момент лизинга ми е решение, ама всеки знае него си и сит на гладен не вярва.То и темата беше за друго де

only rear wheel drive
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
michev написа:И както казва малката скала, моето семейство е от тези, в които доходите не са такива, че да мога да заделям пари и действам според моментния зор. Лош избор или не в дадения момент лизинга ми е решение, ама всеки знае него си и сит на гладен не вярва.То и темата беше за друго де![]()
Както ти казах,препоръчвам ти ТБИ,не се занимавай с джет мет,все пак крайното решение си е твое.
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
michev написа:Искам да закупя дадена стока на изплащане от технополис, мога да я закупя чрез джеткредит, ТБИ кредит или уникредит, ако някой е наясно нека подсказва, че в магазина се правят на интересни.
Колега купувай смело на лизинг

Единственото което плащам кеш е колите на англичаните

И Джет не са толкова зле - по принцип имат някакви промоции +1,2,3 вноски но се плаща само с банков превод а там пак отиват пари.Те ти казват в кои банки можеш да спестиш.Пример - ако си клиент на Алианс ,превода ти е 90 стотинки.Иначе е 1,20 лв в някои банки.Във всички варианти си сметни оскъпяването и си прецени как ти е най-добре.Още по добре да имаш първоначална.Ако някой от тях ти е отказал веднъж , започва да ти отказва автоматично - системата им запаметява последното което са ти отговорили и трябва да искаш преразглеждане на молбата.Най-важно е да избягваш оферти при които получаваш кредитна карта, че там батака става голям.
Ако го нямаше лизинга, много от нещата които имам нямаше да ги имам.
Ако го нямаше лизинга, много от нещата които имам нямаше да ги имам.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3