Колеги в Атина слушащи рап ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Колеги в Атина слушащи рап ?

Мнение от sean-john » 24 Ное 2010, 16:41

Здравейте искам да питам имали колеги в Атина които слушат рап... поводът е ,че The Game ще прави Birthday Party тук на 28-сми (неделя ато според сайта които съм дал е събота срещу неделя Nov 28, 2010 12:00 am - 5:30 am | Sunday ) дочух ,че ще присъстват и Джъстин Тимбърлейк (ах колко не го обичам...) и T.I. ... та тъй като никой от моите приятели тук, не се вълнува много от тази музика реших да пусна тази тема.Та някой ако е навит и е в същото полужение като мен (да му се ходи а да няма с кого) нека пише в темата или на ЛС...та да видим и ние как го правят отвъд голямата локва :mhihi: . Цените са доста сносни... ако се съди по това което съм намерил като инфо >>> Cost: Payment required - 15 euro presale 20 euro door

http://eventful.com/athens/events/dream ... 2010112800

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Re: Колеги в Атина слушащи рап ?

Мнение от vanioboy » 26 Ное 2010, 13:33

Да беше утре колкото за компания щяхме да направим жертвата :mhihi: :mhihi: :mhihi: но неделя,все пак трябва да се работи в понеделник :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Колеги в Атина слушащи рап ?

Мнение от sean-john » 26 Ное 2010, 17:06

vanioboy написа:Да беше утре колкото за компания щяхме да направим жертвата :mhihi: :mhihi: :mhihi: но неделя,все пак трябва да се работи в понеделник :dunno:

Така е ... ей сега звънях на телефона на клуба и се оказа точно неделя срещу понеделник... много тъпо... майната му мерси,че се отзова все пак :mhihi: апък ако случайно отида ще пусна 1 мнение с отзиви :mhihi:

Назад към Извън Темата