Помощ за 3 дневна екскурзия???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Помощ за 3 дневна екскурзия???

Мнение от Пинтев » 24 Ное 2010, 18:54

Добър вечер на всички колеги.С приятелката ми обмисляме една такава 3 дневна екскурзия...10-11-12 декември.Все още не сме избрали точна дестинация.Мислим за Триград,но пък ми споделиха че през този сезон няма много интересни неща там.Обмисляме и двете нощувки да са в различни градове или села.Та мисълта ми е ако някой може да помогне с идеий за това къде и какво може да се види в този регион-Пещера,Батак,Дуспат и други интересни градове и села,ще съм много благодарен.Но със сигурност не искаме скъпи и луксозни хотели,а нещо по битово и уютно :oops: Дори ще се радвам ако някои даде и маршрути. 8) 8) Това е в общи лини.
Поздрави Пинтев :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Помощ за 3 дневна екскурзия???

Мнение от McClane » 24 Ное 2010, 21:15

Определно е много красив този край ;) Аз лятото бях в Доспат за няколко дни в един семеен хотел,мисля че Аси се казваше...
Има много за гледане-Ягоднска пещера,Дяволско гърло и др.,но сега зимата не знам дали са отворени а и времето не е много подходящо за ходене по пещери.
Пътя Батак-Доспат е много приятен за каране,като изключим дупките :mhihi:
Може и през Девин да минете да направите една инспекция на това чудо на хидроинжинерството Цанков камък :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 24 Ное 2010, 21:23

що не ходите на мелник там винаги има какво да се види има сега доста битови хотелчета с механи...а и са трябва да им е станало таз годишното вино.... щедри са хората там :clap:
bedrock city racing

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 24 Ное 2010, 21:29

McClane написа:...
.....

Силно не го препоръчвам. Миналата година минах по него. Ако не се го оправили от тогава е ужас. По смотан път не съм виждал в цяла България. Може би единствено Златица Етрополе е толкова зле. 60км съм ги пътувал 3 часа. Надявам се никога да не се налага да минавам от там пак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 24 Ное 2010, 21:32

Пилев написа:
.....

Силно не го препоръчвам. Миналата година минах по него. Ако не се го оправили от тогава е ужас. По смотан път не съм виждал в цяла България. Може би единствено Златица Етрополе е толкова зле. 60км съм ги пътувал 3 часа. Надявам се никога да не се налага да минавам от там пак.

И аз така чух за този път,нека ако скоро са минавали колеги да споделят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 24 Ное 2010, 22:43

bmw520i5063 написа:
Пилев написа:
.....

И аз така чух за този път,нека ако скоро са минавали колеги да споделят.

Лятото (август месец) минавах от там не беше оправен...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 27 Ное 2010, 1:30

Другия за Доспат е през Велинград и Сърница. Там е що годе добре. Горичка и леки завойчета, тук таме некой цигански катун :mhihi:. Красиво е и си заслужава да се мине от там. Обаче от Сърница до Доспат има още 20-тина км, които с е30-то ги зехме за 1 час - яко дупки и зиг заг. В Доспат, къщата на сем. Зелеви. Има ги в гооглето.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Ное 2010, 10:13

:OT: Ако не сте решили на 100% за този маршрут, можете да пробвате с Мелник - Рупите, Роженския манастир - Сандански..също много добро като вариант.
А по пътя можете да се отбиете и до Рилския, примерно :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 27 Ное 2010, 12:21

И аз потвърждавам, че пътя Батак-Доспат е много лош. Хубаво че не ходихме на разходка с мойта кола, лошо щеше да ми стане. Скорост по-висока от 60км/ч е немислима, а дори и с подобна или по-ниска, пътуването пак е болезнено.
Иначе пътя би могъл да стане много хубав за каране, стига да го направят :P

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Дек 2010, 0:42

Между 20 и 30 август бях на Широка поляна, между Доспат и Батак, пътя го ремонтираха, така че е много условно, че пътя е лош.
Да караш Peugeot е страст!

Назад към Извън Темата