СМС за милиони...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

СМС за милиони...

Мнение от cucko » 25 Ное 2010, 22:37

Всеки който е пратил смс с ЕГН-то си на номер 9999 честито!
Лично аз не се вързах и не съм пратил,но айде тези които пратиха ЕГН-то си на "Ню Геймс" проверете сами каква ви е сметката за телефона.... *88

Една много хубава игра с много хубави награди.
Интересното е, че милиони българи с трептяща ръка си пишат ЕГН-то и го изпращат на кой? Не е нито на Мтел, нито Глобул, нито Виваком!

Изпращат си ЕГН-то на ф-ма "Ню Геймс", които от своя страна си правят база данни с балъц...опа...БЪЛГАРИ. Някой да е чувал за "Ню Геймс" и дали е регистриран оператор на лични данни - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! А какво ли се случва с базата данни след края на играта? Продават я, на всеки който може да си го позволи, а не е евтино!

Апропо, бях чул за проблеми на Мтел с личните данни на своите абонати. От няколко месеца всички абонати се чудят какво се случва със сметките им и т.н. Е проблема е бил в тяхното изчезване и как да ги възстановят - СМС за милиони...

Личните Ви данни са си ваши и можете да ги правите каквото си поискате, но ако някой продаде апартамента Ви без да знаете, не се чудете, това е възможно благодарение на СМС за милиони..!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: СМС за милиони...

Мнение от georgymk » 25 Ное 2010, 22:38

абсолютен ташак,както всички такива мобилни/телевизионни игри
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 25 Ное 2010, 23:07

Тея игри са пълни измислици, аз не ги играя, но нямам и проблем със сметката си към М-тел, предположението ти ,че по този начин си възстановяват базата данни в М-тел е пълен абсурд !

Виж за продажбата на личните данни от фирмата организатор си много прав, напълно възможно е !

Човек като се замисли не е нужно да си праща ЕГН-то .. за да спечели точно твоя СМС... просто избират хххххххххх номер .. което е достатъчно. Явно някой ще направи база с лични данни за МИЛИОНИ !

На пИчалившите чИстито !!!
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 25 Ное 2010, 23:57

Хаххахаха точно,всеки който знае ЕГН-то ми направо ми взима,-кола,къща,банкови сметки и бизнес :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 26 Ное 2010, 0:05

Бе на вас утре да ви кажат че ще падне атомна бомба пак ще се вържете.. Кви апартаменти кви големи сметки какви бози ви са мътят в главите?!?!?! Играта си е като всяка друга! Не казвам че не мамят, може и да мамят.. ама пък чак в такива филми да се вкарвате.. има проблеми с сметки към Мтел да! Аз още не съм получил фактура.. на 28 ще станат 3 месеца. Сега от любопитство проверих за миналия месец имам 33лв, и текуща сега 7..аре излез от филма мееен! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 26 Ное 2010, 0:29

feel написа:Хаххахаха точно,всеки който знае ЕГН-то ми направо ми взима,-кола,къща,банкови сметки и бизнес :kuku:

не че нещо...дано да не стане никога... НО можеш да останеш много неприятно изненадан.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 26 Ное 2010, 0:34

Escape написа:
feel написа:Хаххахаха точно,всеки който знае ЕГН-то ми направо ми взима,-кола,къща,банкови сметки и бизнес :kuku:

не че нещо...дано да не стане никога... НО можеш да останеш много неприятно изненадан.

ЕГН и SSN имат голяма разлика,това някой да ти знае ЕГН-то,въобще не отваря много вртаи за действия.При SSN определено е много опасно да ти го имат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 26 Ное 2010, 0:48

:mhihi: Колеги, влизате на в сайта на Търговския регистър, избирате си фирма и виждате:
Три имена, ЕГН, Н на лична карта, адрес на собствениците и управителите, както и подпис и печат на фирмата. Да е жива и здрава КЗЛД. Тогава изобщо няма да се притеснявате за едно ЕГН. :smoke:

Даже може да се пошегувате с някой приятел "абе на тебе номерът на личната карта на 4538 ли ти завършва (примерно)" :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 26 Ное 2010, 10:27

feel написа:
Escape написа:

ЕГН и SSN имат голяма разлика,това някой да ти знае ЕГН-то,въобще не отваря много вртаи за действия.При SSN определено е много опасно да ти го имат.

SSN уат дъ фак това български форум ли беше или тука сме само имигранти??!!?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Ное 2010, 10:32

Аз затова пращам СМС-и само и единствено за благотворителни мероприятия... никакви игри или квото и да било... ааа - чат-пат пращам и по повод някой празник, но предпочитам да звъня :angel:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 10:48

Блажени са верующите, които се убедени, че парите е нормално да падат от небето вместо да се спечелят :mhihi:
А най-блажени са тия, дето от 40 години пускат тото и за тва време най-голямото им постижение е една 4-ка :mhihi:
На печелившите - честито! На балъците - също! :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 26 Ное 2010, 11:13

georgymk написа:абсолютен ташак,както всички такива мобилни/телевизионни игри

Точно така. :yes: Не знам от къде се намитрат още балъци вярващи на подобни игри.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 26 Ное 2010, 11:40

tonyy7 написа:
georgymk написа:абсолютен ташак,както всички такива мобилни/телевизионни игри

Точно така. :yes: Не знам от къде се намитрат още балъци вярващи на подобни игри.

Щом продължава да ги има игрите значи балъци бол. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Ное 2010, 11:42

cucko написа:Всеки който е пратил смс с ЕГН-то си на номер 9999 честито!
Лично аз не се вързах и не съм пратил,но айде тези които пратиха ЕГН-то си на "Ню Геймс" проверете сами каква ви е сметката за телефона.... *88

Една много хубава игра с много хубави награди.
Интересното е, че милиони българи с трептяща ръка си пишат ЕГН-то и го изпращат на кой? Не е нито на Мтел, нито Глобул, нито Виваком!

Изпращат си ЕГН-то на ф-ма "Ню Геймс", които от своя страна си правят база данни с балъц...опа...БЪЛГАРИ. Някой да е чувал за "Ню Геймс" и дали е регистриран оператор на лични данни - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! А какво ли се случва с базата данни след края на играта? Продават я, на всеки който може да си го позволи, а не е евтино!

Апропо, бях чул за проблеми на Мтел с личните данни на своите абонати. От няколко месеца всички абонати се чудят какво се случва със сметките им и т.н. Е проблема е бил в тяхното изчезване и как да ги възстановят - СМС за милиони...

Личните Ви данни са си ваши и можете да ги правите каквото си поискате, но ако някой продаде апартамента Ви без да знаете, не се чудете, това е възможно благодарение на СМС за милиони..!

Дръжки. Прост и наплашен народ лесно се управлява/манипулира.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Ное 2010, 20:17

Doberman_vas написа:Дръжки. Прост и наплашен народ лесно се управлява/манипулира.

три неща:

1. егн-то играе и ще играе все по-голяма роля в личната идентификация. кредит бюрата са индексирани по егн. по тази причина по егн са кодирани и повечето банкови масиви с лични данни. иаш ли егн-то можеш да добиеш всичко друго- имена, адрес и тн. дали тази информация се злоупотребява с нея на момента? не е задължително. може да те ухапят след 5 години защото информацията е относително статична.

2. пращайки смс със твоято егн получателя научава куп неща за тебе. егн-то ти (виж #1), възраста ти, мобилния ти номер, това че си наивник и че лесно се връзваш на такива работи. че не си добре материално.

3. дори да се абстрахираме от "фирмена" употребата на тази информация- получателя събира един масив от данни които имат цена. и колкото повече информация има събрана при определени обстоятелства- толкова по-ценен е масива. не използвам "скъп" защото тази ифнормация се продава (доста евтино) и сульо и пульо могат да си я купят за всякакви цели.

хайде сега като ги написах #1 и #2 (и малко от 3)- си помислете тази информация как може да се използва във ваша вреда.

аз се сещам за 101 начина. а вие? :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Извън Темата