Процедура при загубен малък талон на автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316 м43
Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор

Процедура при загубен малък талон на автомобил

Мнение от BYRZIQ69 » 27 Ное 2010, 1:22

Понеже съм готин пич :mrgreen: и със сигурност ако някой колега си загуби талана ще му спестя 2 дена най-малко разкарване:
Та загубих тва парче ламинирана тоалетна хартия и......ден 1 отивам в кат да си вадя талон, но от там един полицай, който дава номерца ми казва трябва да си извадиш от районното първо документ, че ти е откраднат и тогава идваш,ден 2 отивам в районото и от там ми казват "ами вие какво правите тука вървете в кат, защото не ви трябва документ удостоверяващ, че са ви откраднати документите, ден 3 отивам в кат в (забележете) 12:00 и полицая ми казва: "номерцата са свършили за издаване на документи утре елате", ден 4 отивам в 8:00 сутринта в кат и друг полицай ми казва абе за какво са ти номерца бе, не ти трябват никакви номера трябва да отидеш в компютърната зала зад каналите да ти попълнят документите и от там нататък ще ти обяснят, отидох в залата трябваше ми паспорт, голям талон, и полицата за гражданската +4лв за това гише,след това отидох в бялата малка зграда където дават рег. номера платих още 10лв в банката (тънкана поне тва ме утеши малко), чаках около 1 час, което си беше направо рекорд на кат -София и се сдобих с нов голям + малък талон (нали вървят в комплект и реално са един и същи документ, затова ми преиздадоха и големия талон ) това е.
......., та в КАТ НЕ СЛУШАИТЕ ПОЛИЦАЙТЕ, ТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ .

документи които ще ви трябват ако случайно си загибите единия от талоните :
1.единия от талоните (този ,който не е загубен)
2.лична карта
3.полицата от гражданската
4. 14 лв
5.нерви

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Re: Процедура при загубен малък талон на автомобил

Мнение от Skip_209 » 27 Ное 2010, 1:47

теб нещо са те базикали,аз това го свърших за 1 час всичкото,просто казваш че е загубен вместо откраднат и попълваш една декларация че не е отнет от мвр
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316 м43
Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор

Мнение от BYRZIQ69 » 27 Ное 2010, 2:19

е и аз щях така да направя, но полицая ме посъветва да отида в районното и даже после номерче е трябвало да взема и да чакам ред :evil: аз от къде да знам каква е шибаната процедура, на тия каква им е работата полицайте пазещи машината за номерца нали да ни опътят

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 27 Ное 2010, 8:13

Трябва ГОЛЕМИЯ ТАЛОН за да се извади малък!!!
Ако си загубил ГОЛЕМИЯ неможе да го извадиш само с МАЛКИЯ!!!

При загубен ГОЛЯМ се ходи с АВТОМОБИЛА!!!

viewtopic.php?t=121133
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Назад към Извън Темата