Въпрос към разбиращите от компютри
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Въпрос към разбиращите от компютри
От известно време записвачката си прави номера ,запецва на 10 процента и се чува как бръмчи ама не се случва нищо и след около минута ми излиза съобщение Could not perform EndTrack . Използвам Неро ,пробвах няколко марки дискове и ефект няма,дали е заминала записвачката пак и няколко вида програми пробваха,но проблема си остава
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Въпрос към разбиращите от компютри
LG - на баклукя 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- spacepl
- старши ентусиаст
-
На 2-рата, максимум 3-тата година хвърлят хайвера.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Заминала е. Мога да ти препоръчам едно място в Пловдив където ги оправят, заедно с разните му сд-та за кола и двд-плеъри, ама си заслужава само ако има няква сантиментална стойност, щото излиза почти като две нови 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- M-TEAM
- ентусиаст
-
Е значи ще се купува нова ,тази е на някъде 2-3 години ама в интерес на истината не е записвала много дискове .
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
M-TEAM написа:Е значи ще се купува нова ,тази е на някъде 2-3 години ама в интерес на истината не е записвала много дискове .
То тва няма значение

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
M-TEAM написа:От известно време записвачката си прави номера ,запецва на 10 процента и се чува как бръмчи ама не се случва нищо и след около минута ми излиза съобщение Could not perform EndTrack . Използвам Неро ,пробвах няколко марки дискове и ефект няма,дали е заминала записвачката пак и няколко вида програми пробваха,но проблема си остава
Oткрай време съм си с LG, най-старото ми е от 2004-та и още записва

Та, пробвай да флашнеш firmware. Може да добави по-високи скорости на запис, съвместимост с повече носители и т.н. Два пъти ме е спасявал този метод. После виж самия носител да не е пълен или "започнат" , пробвай на по-ниска скорост на запис, виж си буфера ти колко MB-та е и го увеличи, ако трябва, включи си overburn-а. Самото неро си е капризно и си заема солидно ресурси, като за подобен вид приложение, та няма да е лошо да не правиш много допълнителни неща на компа докато записваш. Е, в крайна сметка можеш да си вземеш и една нова писачка за 40лв., но щом е на 2-3г. и не е записвала много според мен пробвай всичко преди да вземеш нова, ако ти се занимава де. Сега, ако го раздаваш гъзар хвърляш 40-50 кинта и забравяш

- spacepl
- старши ентусиаст
-
Не, няма да стане. Оптика от плексиглас - със времето потъмнява, може да не си записал и един диск и си отива.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
xpl0d написа:M-TEAM написа:От известно време записвачката си прави номера ,запецва на 10 процента и се чува как бръмчи ама не се случва нищо и след около минута ми излиза съобщение Could not perform EndTrack . Използвам Неро ,пробвах няколко марки дискове и ефект няма,дали е заминала записвачката пак и няколко вида програми пробваха,но проблема си остава
Oткрай време съм си с LG, най-старото ми е от 2004-та и още записва![]()
Та, пробвай да флашнеш firmware. Може да добави по-високи скорости на запис, съвместимост с повече носители и т.н. Два пъти ме е спасявал този метод. После виж самия носител да не е пълен или "започнат" , пробвай на по-ниска скорост на запис, виж си буфера ти колко MB-та е и го увеличи, ако трябва, включи си overburn-а. Самото неро си е капризно и си заема солидно ресурси, като за подобен вид приложение, та няма да е лошо да не правиш много допълнителни неща на компа докато записваш. Е, в крайна сметка можеш да си вземеш и една нова писачка за 40лв., но щом е на 2-3г. и не е записвала много според мен пробвай всичко преди да вземеш нова, ако ти се занимава де. Сега, ако го раздаваш гъзар хвърляш 40-50 кинта и забравяш
колега какво ще рече да флашнеш firmware че съм малко зле с компютрите

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
M-TEAM написа:колега какво ще рече да флашнеш firmware че съм малко зле с компютрите
Нещо като да му смениш драйвера ама не точно

Няма значение всъщност, не е баси сложното. Виж си точния модел на писачката, после почваш да търсиш firmware за съответния модел примерно можеш да почнеш оттук http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/LG/ или тук http://www.driverslab.com/downloads/Fir ... /2/64.html. Файла е 1-2-3 мегабайта, или в архивиран вид или директно като изпълним. Може да има и допълнително упътване барабар с файла под формата на текстов или .nfo файл(отваряш го с notepad или wordpad), но обикновено има упътване какво да правиш и при самото изпълнение на файла-ъпдейтър. Те са стандартни неща - махнете всякакви носители от устройството, затворете всички останали приложения, не рестартвайте/гасете машината по време на ъпдейтването и т.н. такива неща. Даваш му там ОК или Update и то си прави всичко само, накрая може да ти поиска един рестарт и тва е

11 мнения
• Страница 1 от 1