Мнение за крушки ???
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Мнение за крушки ???
Колеги, знам че много се е писало и коментирало за всякакви видове крушки, ксенони, рингове и т.н, но сега искам да чуя мнението ви за едни модели крушки Н7 за Е36!Става въпрос за крушките на Филипс Блу Вижън които струват около 80 лв.Та въпроса ми е иматели впечатления, някой слагал ли е, хубаво ли светят, заслужава ли си да се дадат тия 80 лв.?Гледах и едни подобни на Филипса, самоче са Осрам, те са по 19 лв. едната!
Дайте някакъв съвет, защото имам желание да си сменя оригиналните крушки!Предварителни благодарности!
Дайте някакъв съвет, защото имам желание да си сменя оригиналните крушки!Предварителни благодарности!
::: vankata™ :::
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
- vankata™
- младши ентусиаст
-
sikar написа:Я пак провери,щото на Е36 са Н1,а не Н7!
Доста несериозно изказване!С Н1 едно са до 1995 година мисля, а моята е 1996 и е 100% с Н7

Провери ти !

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
bum_bum написа:Cool Blue Light на Осрам не са лоши и с далеч по- добра цена.
верно ама мойте изгоряха и двете за 8 месеца
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз слагах някакви италиански, купих ги от Импас за 23 лв комплекта, добре светеха, ама изгоряха доста бързо, пък и самите крушки бяха сини и се отразяваха от рефлектора, което по мое мнение е грозно, докато тия на Филипс са си бели, пък светят като ксенони!Ще ги дам тия 80 лв., ама единственото което ме притеснява е да не гръмнат на втория месец и да се окаже че съм си дал парите на празно?
П.С.: Филипс Блу Вижън в комплекта имат и малки крушки, най-вероятно са за габаритите?Гледах ги при Валери на "Оборище"!
П.С.: Филипс Блу Вижън в комплекта имат и малки крушки, най-вероятно са за габаритите?Гледах ги при Валери на "Оборище"!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Железно и аз съм за Филипса.
Огромната разлика в цената с Осрам означава, че са от съвсем различен клас и ли са касае за некачествени. Прочети подробно написаното на опаковката. 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
14 мнения
• Страница 1 от 1